085 401 9132

WordPress website laten maken

Home » Webdevelopment » WordPress website laten maken

Heijtec heeft de oplossing voor jou

WordPress website laten maken

Online liggen kansen! Met een WordPress website bezoekers informeren, leads creëren of met een WordPress webshop direct omzet genereren? Wij helpen jou om je onderneming naar online succes! Wij kijken verder dan een mooi plaatje en verzorgen effectieve WordPress websites met online marketing en zoekmachineoptimalisatie als uitgangspunt.

Professionele website laten maken met WordPress? Gebruiksvriendelijk en volledig op maat gemaakt? You’ve come to the right place!

Meest gebruikte content management systeem

Waarom WordPress?

Waarom kiezen voor WordPress en Heijtec? Onze WordPress specialisten werken ermee sinds 2011, waardoor onze klanten profiteren van jarenlange WordPress ervaring. WordPress is het meest gebruikte Content Management System (CMS) ter wereld en dit maakt een WordPress website zeer kosten effectief. Het wiel hoeft namelijk niet telkens opnieuw uitgevonden te worden. Bovendien is het systeem zeer zoekmachinevriendelijk opgebouwd. Dit werd in 2009 nog eens bevestigd door Google’s topman. Omdat WordPress gemakkelijk uit te breiden is, zijn de mogelijkheden eindeloos!

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  een hoge gebruiksvriendelijkheid

  Responsive WordPress webdesign

  Wij zorgen ervoor dat je website goed zichtbaar is op ieder scherm. De introductie van smartphones en tablets heeft webdesign voorgoed veranderd. Waar we vroeger websites vooral bekeken met desktops, gebruiken we tegenwoordig steeds vaker smartphones en tablets. Ouderwetse websites zijn, door de uiteenlopende beeldschermformaten, op deze devices vaak slecht leesbaar. Responsive webdesign biedt de oplossing. Hierbij gaan we uit van één WordPress website die zich automatisch aanpast het scherm van de bezoeker, zonder in te leveren op lees- en bruikbaarheid van de website.

  Responsive website
  voor bezoekers en Google

  De gebruiksvriendelijkheid van een website wordt met een responsive webdesign enorm verhoogd. De bezoekers kunnen makkelijk navigeren, hoeven niet horizontaal te scrollen of in en uit te zoemen. Google ziet dit natuurlijk ook en beloont je daardoor met betere zoekresultaten, wanneer je WordPress website gebruiksvriendelijk en dus responsive is.

  0 jaar
  toonaangevend in de internetbranche
  0+
  prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
  0%
  beoordeelt ons als uitstekend!
  0
  verschillende disciplines onder één dak

  een nieuwe website in eigen stijl

  WordPress webdesigner

  Voor een effectieve WordPress website heb je een uniek en passend webdesign nodig. Dit ontwerp volgt uit een goed gesprek waarin wij je wensen en eisen inventariseren. We ontwerpen aan de hand van je logo en huisstijl. Heb jij nog geen huisstijl of ben je toe aan een nieuwe look? Dan ontwerpen we een website inclusief persoonlijke huisstijl die past bij jouw organisatie. Door onze jarenlange ervaring met WordPress, zijn wij een uitstekende partij voor het uitwerken van jouw wensen!

  Hoger in Google met WordPress

  Je hebt niets aan een prachtige WordPress website die niet wordt bekeken. Een hoge positie in Google betekent meer potentiële klanten. Het is dan ook erg belangrijk dat je website goed door zoekmachines geïndexeerd kan worden, zodat je hoog in Google scoort. Onze websites worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd en voldoen aan alle technische eisen. Hiervoor maken we gebruik van bewezen systemen en implementeren we de laatste technieken.

  SEO voor WordPress

  Naast professionele websites ondersteunen wij onze klanten ook met online marketing. Met diensten als SEO en SEA zorgen wij ervoor dat onze klanten kunnen groeien.

  Domeinnaam & WordPress Hosting
  Wanneer je door Heijtec een WordPress website laat ontwikkelen bieden wij je altijd bijpassende hosting en domeinnaamregistratie aan. Onze Managed WordPress hosting is ontworpen voor snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Met top architectuur, snelle SSD’s, WordPress caching, een Content Delivery Network, SSL certificaat en een in Nederland gevestigde server kun jij vertrouwen op Premium WordPress hosting.
  Veilig & Betrouwbaar
  De veiligheid van jouw website heeft dan ook de hoogste prioriteit. De ontwikkelingen binnen WordPress gaan razendsnel. Er worden niet alleen regelmatig nieuwe WordPress versies gelanceerd, maar verschijnen ook updates van plugins en thema’s. Door middel van WordPress onderhoud, periodieke controles, updates en beveiliging houden wij jouw WordPress website veilig en stabiel. Daarnaast worden al onze websites standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.
  Je website zelf aanpassen
  Teksten en foto’s kun je met WordPress eenvoudig toevoegen of aanpassen. WordPress biedt enorm veel functionaliteit. Door de vele mogelijkheden binnen WordPress kan dit nog wel eens overweldigend overkomen. Om ervoor te zorgen dat onze klanten door de bomen het bos niet meer zien, schakelen we alle overbodige opties uit. Zo maken wij het gebruiksvriendelijke systeem, nog toegankelijker.

  Een eigen gepersonaliseerde webshop

  Webshop met WooCommerce

  WordPress wordt in combinatie met WooCommerce gebruikt door miljoenen webshops over de hele wereld. En dat is niet voor niets! WooCommerce staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, de uitbreidingsmogelijkheden (plugins) en zoekmachinevriendelijke opbouw. Wij zorgen voor een veilige webshop met de juiste functionaliteit zoals bijvoorbeeld iDEAL, verzendmodules of een koppeling met een voorraad- of boekhoudprogramma.

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!