085 401 9132

Webshop laten maken

Home » Webdevelopment » Webshop laten maken

Heijtec heeft de oplossing voor jou

Webshop laten maken

Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Het team van Heijtec heeft niet alleen een ruime ervaring in het ontwikkelen van webshops, maar ook in het runnen van webwinkels. Het is belangrijk dat de online shop klantvriendelijk, snel en vooral veilig is, zodat men met een goed gevoel kan bestellen en weer terug komt.

Door onze specialistische kennis kunnen we de online winkel geheel naar jouw wensen opbouwen en razendsnel leveren

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Heijtec heeft de oplossing voor jou

  Waarom een webwinkel van Heijtec?

  Praktijk ervaring; ook met het beheren van een webshop
  Naast de jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites en webshops hebben we ook praktijk ervaring in het beheren van een website. Zo kun je met al je vragen bij ons terecht.
  Bestellingen, producten en klanten eenvoudig zelf beheren
  Nadat wij de webshop volledig hebben ontwikkeld en ingericht naar wens, ontvang jij je eigen inloggegevens waarmee jij je eigen webshop kunt beheren. Uiteraard staan wij voor je klaar om te helpen waar nodig.
  iDeal, Paypal, Creditcard, Achteraf betalen en meer
  In overleg kunnen wij diverse betalingsmiddelen toevoegen aan de webshop. Klanten kunnen dan zelf kiezen hoe en waarmee ze wensen te betalen.
  Geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)
  Naast dat de website er op-en-top uitziet is het ook van belang dat er goed gekeken wordt naar de SEO van een website. Bij de ontwikkeling van de website wordt hier dus rekening mee gehouden.
  Online marketing tools; voor meer omzet
  Naast het maken van een website/webshop, stellen wij ook de standaard online marketing tools voor je in. Denk hierbij aan Google Analytics, Google Search Console en Google Mijn Bedrijf.
  Telefonische en e-mail support
  Uiteraard zijn wij telefonisch beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. Kom je er niet uit? Is de website gehackt? Heb je een andere vraag? Bel of mail ons gerust!
  Snelle reactietijd
  We hebben een snelle reactietijd. Ook buiten de openingstijden om zal je mail gelezen worden en indien het een noodgeval is, zullen we ook in de avonden en weekenden schakelen om het probleem te verhelpen.
  0 jaar
  toonaangevend in de internetbranche
  0+
  prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
  0%
  beoordeelt ons als uitstekend!
  0
  verschillende disciplines onder één dak

  Heijtec heeft de oplossing voor jou

  WordPress & WooCommerce

  Wil jij een professionele webshop op basis van WordPress en WooCommerce? Dan zijn wij de juiste partij voor jou! WordPress websites staan bekend om gebruiksvriendelijkheid, de uitbreidingsmogelijkheden (plugins) en zoekmachinevriendelijke opbouw. Niet voor niets wordt WordPress in combinatie met WooCommerce dan ook gebruikt door miljoenen webwinkels over de hele wereld.

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!