085 401 9132

Website laten maken

Home » Webdevelopment » Website laten maken

Jarenlange ervaring

Website laten maken

Je website moet de identiteit van je organisatie niet alleen uitstralen, maar vooral versterken. Daarvoor heb je een uniek en passend webdesign nodig. Dit ontwerp volgt uit een goed gesprek waarin wij je wensen en eisen inventariseren. We ontwerpen aan de hand van je logo en huisstijl. Heb je nog geen huisstijl of ben je toe aan een nieuwe look? Dan ontwerpen we een website inclusief persoonlijke huisstijl die past bij jouw bedrijf.

een website op maat en volledig naar jouw wensen

Webdesign

Op het internet liggen kansen! Met je website bezoekers informeren, leads creëren of met een webshop direct omzet genereren? Wij helpen jou om je onderneming online succesvol te maken! Wij kijken verder dan een mooi plaatje en verzorgen effectief webdesign met online marketing en zoekmachineoptimalisatie als uitgangspunt.

Zoek jij een overtuigend webdesign? Een website die hoog scoort in Google?
Gebruiksvriendelijk en volledig op maat gemaakt?

You’ve come to the right place!

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel

Responsive webdesign

Bij Heijtec kun je een website laten maken met een responsive webdesign. De introductie van smartphones en tablets heeft de webdesignwereld voorgoed veranderd. Waar we websites vroeger voornamelijk bekeken op een desktopcomputer, gebruiken we tegenwoordig steeds vaker smartphones en tablets. Oude websites zijn, door de uiteenlopende beeldschermformaten, op mobiele apparaten vaak slecht leesbaar. Responsive webdesign biedt de oplossing. Hierbij gaan we uit van één website die zich aanpast aan de afmetingen van het scherm van de bezoeker, zonder in te leveren op lees- en bruikbaarheid van de website.

Responsive website
voor bezoekers en zoekmachines

De gebruiksvriendelijkheid van een website wordt met een responsive webdesign enorm verhoogd. De bezoekers kunnen makkelijk navigeren, hoeven niet horizontaal te scrollen of in en uit te zoemen. Google ziet dit ook en beloont je daardoor met betere zoekresultaten wanneer je website gebruiksvriendelijk en dus responsive is.

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Bovenaan in de zoekresultaten van google

  Een optimale website voor de zoekmachine

  Je hebt niets aan een prachtige website die niet wordt bekeken. Een prominente plek in zoekmachines betekent meer potentiële klanten. Het is dan ook erg belangrijk dat je website goed door zoekmachines geïndexeerd kan worden, zodat je hoog in Google scoort. Onze websites worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd. Hiervoor maken we gebruik van bewezen systemen en implementeren we de laatste technieken.

  Veilig & Betrouwbaar
  Privacy op het internet wordt steeds belangrijker. De veiligheid van jouw website heeft dan ook de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.
  Domeinnaam & Hosting
  Wanneer je door Heijtec een website laat ontwerpen bieden wij je altijd bijpassende hosting en domeinnaamregistratie aan. Hierdoor heb je altijd voldoende schijfruimte en bandbreedte. Buiten het feit dat we dit zeer voordelig aanbieden, breng je alles onder op één adres. Wel zo gemakkelijk!
  Je website zelf aanpassen
  De websites die wij maken leveren we standaard af met een Content Management System (CMS). Hiermee kun je eenvoudig zelf de inhoud van de website aanpassen. Heb je voorkeur voor WordPress of Magento? Daar zijn we gek op!

  Een goed converterende website in jouw huisstijl

  Webshop laten maken?

  Wanneer het doel van je website voornamelijk bestaat uit het verkopen van verschillende producten kan het verstandig zijn om de website in te richten als webshop. Het is ook mogelijk om een webshop aan een bestaande website te koppelen.

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!