085 401 9132

Webdevelopment

Home » Webdevelopment

Op het internet liggen kansen! Met je website bezoekers informeren, leads creëren of met een webshop direct omzet genereren? Wij helpen jou om je onderneming online succesvol te maken! Wij kijken verder dan een mooi plaatje en verzorgen effectief webdesign met online marketing en zoekmachineoptimalisatie als uitgangspunt.

Waarom webdevelopment?

Zorgt voor een goede vindbaarheid in Google

Genereert meer aanvragen en/of verkopen

Maatwerk website die je zelf kunt beheren

Webdesign
Een technisch juiste website is essentieel voor een goede vindbaarheid in Google en helpt hierdoor ook mee om meer aanvragen te genereren.
Webshop laten maken
Wij zorgen ervoor dat jij je producten in je webshop kunt verkopen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken om onderhoud of beveiliging.
WordPress website
Een WordPress website is een zeer gebruiksvriendelijk systeem, zodat je zelf gemakkelijk wijzigingen kunt doorvoeren.

Volledig maatwerk webdesign

Een website die hoog scoort in Google?

Website laten maken
Je website moet de identiteit van je organisatie niet alleen uitstralen, maar vooral versterken. Daarvoor heb je een uniek en passend webdesign nodig. Dit ontwerp volgt uit een goed gesprek waarin wij je wensen en eisen inventariseren. We ontwerpen aan de hand van je logo en huisstijl. Heb je nog geen huisstijl of ben je toe aan een nieuwe look? Dan ontwerpen we een website inclusief persoonlijke huisstijl die past bij jouw bedrijf.

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Een website die zich aan jou aanpast

  Responsive webdesign

  Bij Heijtec kun je een website laten maken met een responsive webdesign. De introductie van smartphones en tablets heeft de webdesignwereld voorgoed veranderd. Waar we websites vroeger voornamelijk bekeken op een desktopcomputer, gebruiken we tegenwoordig steeds vaker smartphones en tablets. Oude websites zijn, door de uiteenlopende beeldschermformaten, op mobiele apparaten vaak slecht leesbaar. Responsive webdesign biedt de oplossing. Hierbij gaan we uit van één website die zich aanpast aan de afmetingen van het scherm van de bezoeker, zonder in te leveren op lees- en bruikbaarheid van de website.

  Responsive website voor bezoekers en zoekmachines
  De gebruiksvriendelijkheid van een website wordt met een responsive webdesign enorm verhoogd. De bezoekers kunnen makkelijk navigeren, hoeven niet horizontaal te scrollen of in en uit te zoemen. Google ziet dit ook en beloont je daardoor met betere zoekresultaten wanneer je website gebruiksvriendelijk en dus responsive is.

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!