085 401 9132

WordPress onderhoud & beveiliging

Home » Webbeheer » WordPress onderhoud & beveiliging

WordPress webbeheer

WordPress onderhoud = behoud

De ontwikkelingen binnen WordPress gaan razendsnel. Er worden niet alleen regelmatig nieuwe WordPress versies gelanceerd, maar verschijnen ook updates van plugins en thema’s. Wanneer er niet regelmatig onderhoud uitgevoerd wordt ontstaan er veiligheidslekken waardoor kwaadwillenden in de website kunnen komen. Hierdoor kan de website onbereikbaar worden, kunnen er gegevens gestolen worden of raak je de volledige controle over de WordPress website kwijt. Het is daarom sterk aan te raden deze updates regelmatig uit te voeren, met name de beveiligingsupdates zijn van groot belang. Zo blijft de website veilig, up-to-date en heeft het de mogelijkheid om optimaal te presteren.

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Scherpe prijzen

  Updates, optimalisatie & support

  Speciaal voor WordPress websites bieden wij WordPress onderhoud & beveiliging aan. Een professionele manier voor het updaten en beveiligen van websites. Door middel van periodieke controles en updates houden wij jouw WordPress website veilig en stabiel.

  Basic
  19Per maand
  Maandelijkse controle
  Support: 10 min per maand
  WordPress updates
  Plugin updates
  Thema updates
  Website back-up
  Spamfilter
  Virus & Malware check
  Wordfence Premium
  Bezoekersstatistieken
  Snelheidsmonitoring
  Meest Gekozen
  Standaard
  24Per maand
  Maandelijkse controle
  Support: 20 min per maand
  WordPress updates
  Plugin updates
  Thema updates
  Website updates
  Spamfilter
  Virus & Malware check
  Wordfence Premium
  Bezoekersstatistieken
  Snelheidsmonitoring
  Pro
  39Per maand
  Maandelijkse controle
  Support: 30 min per maand
  WordPress updates
  Plugin updates
  Thema updates
  Website updates
  Spamfilter
  Virus & Malware check
  Wordfence Premium
  Bezoekersstatistieken
  Snelheidsmonitoring

  Jouw website up-to-date en veilig

  Snelle WordPress website

  Een snelle website is niet alleen prettig voor je bezoekers, maar telt ook mee in de Google zoekresultaten. Combineer WordPress onderhoud met onze Premium WordPress hosting voor de beste resultaten. Onze WordPress specialisten staan voor je klaar om je website verder te optimaliseren. Zoals het opschonen van code en toepassen van optimalisatietechnieken als caching, afbeeldingcompressie, Lazy Loading, Heartbeat optimalisatie, GZIP compressie, Web Fonts optimalisatie, Preloading, Minifying, Combining en Defering van HTML, CSS en JavaScript.

  Veilige WordPress website
  Goede beveiliging is erg belangrijk voor websites. Wij controleren je WordPress dan ook continue op beveiligingslekken, achterstallige updates, verouderde plugins en zwakke wachtwoorden. Bovendien beschermen we WordPress websites tegen hackers, aanvallen, virussen, spam en malware.
  WordPress updates
  Wij nemen de updates van WordPress, thema’s en plugins voor onze rekening. We weten van plugins wat ze doen en met welke prioriteit ze geüpdatet moeten worden. Zo zorgen we ervoor dat je WordPress website veilig en stabiel blijft draaien.
  WordPress back-ups
  Het kan voorkomen dat er na een update conflict ontstaat. Mocht er tijdens het updaten iets misgaan, dan lossen wij het op. Het onderhoud van je website is namelijk onze verantwoordelijkheid. Naast de updates maken we dan ook regelmatige back-ups, zodat de downtime minimaal is.

  WordPress webbeheer

  WordPress hosting

  Onze Premium WordPress hosting is ontworpen voor snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Met top architectuur, snelle SSD’s, WordPress caching, een Content Delivery Network, SSL certificaat en een in Nederland gevestigde server kun jij vertrouwen op Premium WordPress hosting.

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!