085 401 9132

SSL certificaat

Home » Webbeheer » SSL certificaat

Jouw website beveiligen

SSL certificaat

Een SSL certificaat zorgt voor een beveiligde (HTTPS) verbinding, zodat de gegevens niet onderschept kunnen worden. Als website eigenaar ben je verantwoordelijk voor de gegevens die jouw website verwerkt. Een SSL certificaat is vanaf 25 mei 2018 verplicht voor alle webshops en de meeste websites. Maak je er nog geen gebruik van? Wacht dan niet langer en vraag een certificaat aan.

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  https://

  Hoe herken ik een SSL certificaat?

  Wanneer de URL van de website niet begint met http:// maar https:// weet je dat de website beveiligd is met een SSL certificaat. Wanneer het certificaat correct is geïnstalleerd en de website aan de eisen voldoet, wordt er een slotje getoond in de adresbalk van je internetbrowser. Sommige browsers gaan zelfs al zo ver dat ze niet beveiligde websites als onveilig markeren.

  SSL staat voor Secure Socket Layer

  Wat is een Extended Validation SSL certificaat?

  Een EV (Extended Validation) certificaat gaat een stapje verder dan een standaard Domain Validation certificaat. Qua beveiliging werken beide certificaten exact hetzelfde. Het verschil zit hem in het toevoegen van bedrijfsinformatie aan de adresbalk voor extra vertrouwen richting de bezoeker. Daarnaast wordt de adresbalk in een aantal browsers ook groen gemaakt. De certificaatautoriteit voert voor dit certificaat een handmatige bedrijfscheck uit. Hierbij worden o.a. de bedrijfsgegevens (meestal via de Kamer van Koophandel) en WHOIS gegevens gecontroleerd. Een telefoongesprek ter verificatie is in veel gevallen ook noodzakelijk voor de certificering.

  0 jaar
  toonaangevend in de internetbranche
  0+
  prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
  0%
  beoordeelt ons als uitstekend!
  0
  verschillende disciplines onder één dak

  Wacht niet langer en laat jouw website beveiligen

  Waarom een SSL certificaat?

  Waarom zou je een SSL certificaat kopen? Wat zijn de voordelen van een beveiligde verbinding? En wat is het waard voor jouw website of webshop?

  1. Beveiliging van je website
  Met een SSL certificaat beveilig je de gegevensuitwisseling tussen je website en de bezoekers van je website en zorg je ervoor dat deze (vaak) belangrijke gegevens niet onderschept kunnen worden. Vanaf mei 2018 is dit verplicht voor iedere website die persoonlijke gegevens verwerkt, zoals bijvoorbeeld via een contactformulier.
  2. Vertrouwen
  Het certificaat en bijhorende groene slotje zorgt voor vertrouwen bij bezoekers van je website. Daarmee creëer je een potentieel langere klantrelatie en hogere opbrengst. Positief dus voor je bedrijfsresultaat.
  3. Google ranking
  Google heeft aangekondigd dat ze een HTTPS verbinding meenemen in het ranken van websites in de zoekresultaten. Daar deden ze recent nog een schepje bovenop door te verkondigen dat met SSL beveiligde websites zelfs voorrang krijgen in de zoekresultaten ten opzichte van niet beveiligde websites.

  Tevreden klanten gingen je voor

  Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

  Twan van Asch
  Twan van Asch
  Bedankt Paul-Jan, ondanks dat wij niet bij jullie hosten staan jullie altijd voor ons klaar met advies. Zeer prettig dat jullie de moeite nemen om ons te helpen over hoe wij onze hosting moeten inrichten. Wordt enorm gewaardeerd:)
  Patrick van Zoeren
  Patrick van Zoeren
  Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!
  Léon Huveneers
  Léon Huveneers
  Geweldige ondersteuning geeft dit bedrijf!! Echt een aanrader!
  Silvana Schoenmakers
  Silvana Schoenmakers
  Als nieuwe klant wil ik het team van Heijtec ICT bedanken voor de snelheid en correcte behandeling. Heel tevreden over dit bedrijf! Echt een aanrader!
  Ko Laponder
  Ko Laponder
  Heijtec heeft voor ons bedrijf Vondel tuinmeubelen een nieuwe website ontwikkeld. Ze hebben onze website ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de service. Altijd bereikbaar en lossen problemen snel op.
  Hans van Arnhem
  Hans van Arnhem
  De nieuwe bedrijfs website door Heijtec ICT laten bouwen. Snel, accuraat en vooral goed uitgevoerd. Blij met onze nieuwe website en zeer tevreden met de diensten van Heijtec ICT.
  Herman De gram
  Herman De gram
  Wij hebben nu weer een hele mooie website . Luisteren goed naar wat je wilt en denken mee ik zeg top
  Betuws Schoorsteenveegbedrijf
  Betuws Schoorsteenveegbedrijf
  Heijtec heeft meerdere website voor ons opgezet, hier zijn wij zeer tevreden over. Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je een top website hebt.
  Happy Amsterdam
  Happy Amsterdam
  Wij hebben nu verschillende websites laten maken bij Heijtec en dit bevalt uitstekend. Het gaat snel en ik moet weinig aanpassen, er wordt dus goed geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de goede service! - Mirton Vastgoed - (en partners)
  Mitchell Mekkes
  Mitchell Mekkes
  Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren de website en alles hier omheen van onze onderneming. Wij kennen dit bedrijf dan ook als erg flexibel en zeer creatief.Ook zijn ze goed op de hoogte van de eisen en veranderingen in de wet.Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project word besteed dan ook aan ieder aanraden. --Bouwbedrijf Mekkes--

  Voldoe aan de eisen van de agv

  AVG GDPR

  Vanaf mei 2018 is de Europese General Data Protection Regulation (GDPR) van kracht. In Nederland wordt dit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) genoemd. Heb je een website waar persoonsgegevens worden verwerkt? Dan ben je vanaf mei 2018 verplicht je website te beveiligen tegen misbruik. Heb je een website met contactformulier of een webshop? Dan is een SSL certificaat onvermijdelijk. Hiermee bewijs je dat je website gegevens via een beveiligde verbinding verstuurt. Wanneer je niet voldoet aan de eisen van de AVG, dan is er de kans op een hoge boete.

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!