085 401 9132

Hosting

Home » Webbeheer » Hosting

Jouw website veilig online

Wat is hosting?

Om je website op internet te plaatsen hebben we drie dingen nodig; de website, een domeinnaam (bijvoorbeeld www.heijtec.nl) en hosting. Wij kunnen je voorzien in alle drie de vereisten. Buiten het feit dat we dit zeer voordelig aanbieden, breng je alles onder op één adres. Wel zo gemakkelijk!

Een ‘host’ is een gastheer. Hosting is het onderbrengen van één of meerdere websites op een server. Een server is een specifiek ingerichte computer die permanent in verbinding staat met het internet, zodat jouw website 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken is.

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Voor ieder wat wils

Welke soorten hosting zijn er?

De kosten voor webhosting kunnen erg verschillen. Goedkopere hosting heeft minder rekenkracht en minder opslagcapaciteit dan duurdere hosting. Bij Heijtec kun je kiezen uit 3 verschillende soorten hosting.

1. Standaard Webhosting
Webhosting is de meest voorkomende en voordeligste vorm van hosting. Bij webhosting huur je namelijk een stukje ruimte op een server. Door de ruimte op de server te verdelen onder meerdere gebruikers, worden de kosten laag gehouden.

Wanneer je je website door Heijtec laat verzorgen word je ook voorzien van een bijpassend hostingpakket. Hierdoor heb je altijd voldoende schijfruimte en bandbreedte, maar betaal je niet teveel. Het merendeel van onze klanten kunnen wij al hosten voor € 4,- per maand.
2. WordPress hosting
Heb jij een WordPress website? Onze Managed WordPress hosting is ontworpen voor snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Dit hostingpakket is specifiek ingericht voor WordPress websites en ontzorgt je met automatische back-ups en maandelijks website-onderhoud.

Met top architectuur, snelle SSD’s, WordPress caching, een Content Delivery Network, SSL certificaat en een in Nederland gevestigde server kun jij vertrouwen op Premium WordPress hosting.
3. VPS & Dedicated hosting
Bij Dedicated hosting wordt de server alleen aan jou verhuurt. Hierdoor hoef je geen schijfruimte en verkeerscapaciteit te delen met andere huurders. Een voordeliger alternatief is VPS (Virtual Private Server) waarbij een virtuele server alleen aan jou verhuurt wordt.

Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!