085 401 9132

Wat is Xing?

Home » Wat is Xing?

Xing is een sociale netwerksite die bedrijven en professionals helpt om met elkaar in contact te komen. Xing kan worden gebruikt om zakelijke kansen, banen en netwerkevenementen te vinden. De sociale netwerksite is een geweldige plek om te netwerken omdat het gebruikers in staat stelt in contact te komen met andere professionals en bedrijven in hun branche. De gratis netwerksite heeft meer dan 10 miljoen leden in meer dan 200 landen en is beschikbaar in het Engels, Duits en Chinees. Wij vertellen je graag hoe Xing je bedrijf kan laten groeien én waarom het zo’n geweldige plek is om te netwerken.

5 manieren waarop Xing je bedrijf kan helpen groeien

De sociale netwerksite kan je helpen je bedrijf te laten groeien. Wij hebben 5 manieren op een rijtje gezet.

1. Xing kan je helpen om zakenpartners en samenwerkingspartners te vinden.

Met de zoekfunctie van Xing kun je zoeken naar specifieke bedrijven of vakmensen op naam, plaats, of bedrijfstak. Er zijn ook organisaties waar je lid van kunt worden om andere professionals in je vakgebied te ontmoeten. Wordt lid van deze groep en je kunt direct beginnen met netwerken!

2. Xing kan je helpen nieuwe klanten en cliënten te vinden.

Gebruik de zoekfunctie van Xing om mensen en bedrijven te vinden die je producten of diensten nodig zouden kunnen hebben. Daardoor vergroot je je naamsbekendheid.

3. Xing kan je helpen banen en werknemers te vinden.

Xing is een geweldige bron voor het vinden van banen en werknemers. Met Xing’s functie om vacatures te zoeken kun je zoeken op trefwoord, plaats en bedrijfstak. Daarnaast heeft de site ook een lijst van vacatures die dagelijks worden bijgewerkt.

4. Xing kan je helpen je bedrijf en producten te promoten.

Met Xing kun je een profiel voor je bedrijf maken dat informatie over je producten en diensten bevat. Het heeft ook een sectie waar je nieuws en artikelen over je bedrijf kunt plaatsen. Dit is een mooie manier om je volgers op de hoogte te houden van wat er met je bedrijf gebeurt

5. Xing kan je helpen in contact te komen met deskundigen uit de industrie.

Xing kan je op een aantal manieren helpen om in contact te komen met industrie-experts. Ook heeft het een zoekfunctie waarmee je specifieke vakmensen of bedrijven kunt zoeken op naam, plaats, of bedrijfstak. Ook zijn er groepen waarvan je lid kunt worden om in contact te komen met andere vakmensen in je sector. Word lid van een groep die met je bedrijfstak te maken heeft, en je kunt meteen beginnen netwerken met andere leden.

Netwerken via Xing

5 redenen waarom Xing een geweldige plek is om te netwerken

Xing is een sociale netwerksite die bedrijven en professionals helpt met elkaar in contact te komen. Daarnaast is het een geweldige plaats om te netwerken omdat je er in contact kunt komen met andere professionals en bedrijven in je bedrijfstak. Gratis om lid te worden en te gebruiken, en het biedt vele mogelijkheden. Dit zijn 5 redenen waarom het een geweldige plek is om te netwerken:

  • Het biedt een verscheidenheid aan functies die je kunnen helpen effectief te netwerken
  • De site heeft een groot gebruikersbestand dat je kan helpen je netwerk snel uit te breiden
  • Het netwerkplatform is beschikbaar in meerdere talen, waardoor het toegankelijk is voor een wereldwijd publiek
  • Ook is het gratis te gebruiken, waardoor het een kosteneffectieve manier is om te netwerken
  • Als laatste biedt het netwerkmogelijkheden via zijn online en offline evenementen

Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!