085 401 9132

Wat is Leadinfo?

Home » Wat is Leadinfo?

Leadinfo is leadgeneratie software die de bedrijven die jouw website bezoeken herkent. Het registreert exact welke pagina’s er bekeken zijn en hoe lang. De verzamelde gegevens worden vervolgens overzichtelijk weergegeven in een dashboard. Deze informatie varieert van bedrijfsgegevens met omzetcijfers tot e-mailadressen en LinkedIn profielen van werknemers.

Waarom Leadinfo?

Het merendeel van je bezoekers zullen je website bekijken, zonder daadwerkelijk contact op te nemen. Leadinfo laat je zien wie je meest waardevolle bezoekers zijn, zodat je direct contact op kan nemen. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de slag!

  • Herken bezoekers
  • Verzamel bedrijfsgegevens
  • Personaliseer je website om leads te verzamelen

Hoe werkt Leadinfo?

Leadinfo registreerd het IP-adres van je bezoeker en controleert of deze overeenkomt met de enorme database. Bij een match geeft de software je een overzicht van de bezoeker, van waar ze werken tot hun gedrag op jouw website. Leadinfo is vergelijkbaar met andere leadgeneratie software als Leadfeeder en Leadlander.

Is leadinfo legaal?

Ja, Leadinfo is legaal te gebruiken en voldoet aan de AVG / GDPR. Leadinfo gebruikt het IP-adres van de bezoeker om daarbij bedrijfsgegevens te verkrijgen uit openbare bronnen zoals de Kamer van Koophandel.

Leadinfo proberen

Leadinfo biedt een gratis proefversie van 14 dagen aan. Heb je hulp nodig bij het installeren van Leadinfo op jouw website? Als Leadinfo partner helpen wij je graag verder.

Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!