085 401 9132

Wat is een Google Partner?

Home » Wat is een Google Partner?

Google Partners is een programma van Google dat bedrijven beloont voor hun Google reclame-inspanningen. Google Partners staat open voor alle bedrijven, groot en klein, die succesvoller willen worden met Google. Er zijn veel voordelen aan het zijn van een Google Partner, waaronder exclusieve toegang tot Google’s ondersteuning, middelen en training. Om Google Partner te worden, moeten bedrijven voldoen aan bepaalde Google reclame criteria en verbinden zich ertoe elke maand een bepaald bedrag aan Google reclame uit te geven. Google Partners is een uitstekende manier voor bedrijven om hun kennis en expertise op het gebied van Google reclame uit te breiden

Als bedrijfseigenaar vraag je je misschien af of Google Partners je tijd waard is. In deze blog bespreken we wat Google Partners is, de voordelen ervan, en hoe je een Google Partner kunt worden.

Wat zijn de voordelen van Google Partners?

Het Google Partners programma biedt een aantal voordelen aan bedrijven die meedoen, waaronder:

  • Exclusieve toegang tot Google’s ondersteuning, bronnen, en training

Als Google Partner hebben bedrijven exclusieve toegang tot Google’s support team, bronnen, en training. Dit kan uiterst nuttig zijn bij het uitbreiden van je kennis en expertise over Google reclame. Google’s support team kan al je vragen over Google reclame beantwoorden, en de bronnen en opleidingen zijn uitstekend om te leren meer over de beste praktijken voor Google reclame.

  • Certificering door Google in Google AdWords en Google Analytics Google Partner logo

Google Ads Certification is een online certificeringsprogramma voor digitale reclame professionals. Deelnemende bureaus, digitale marketeers, en consultants mogen het Google Partner logo gebruiken op hun websites en promotiemateriaal om hun Google Ads certificatiestatus aan te geven.

  • Grotere zichtbaarheid en geloofwaardigheid van je merk

Als Google Partner krijgt je bedrijf meer zichtbaarheid en geloofwaardigheid. Google Partners is een programma dat zeer gerespecteerd wordt door zowel bedrijven als consumenten.

Hoe kun je een Google Partner worden?

Ben je geïnteresseerd om een Google Partner te worden? Dan zijn er een paar eisen waaraan je moet voldoen:

  • Je moet een bureau, digitale marketing professional, of consultant zijn;
  • Je moet een Google Ads account hebben met een goede reputatie;
  • Je moet slagen voor het Google Ads Certificeringsexamen;
  • Je moet elke maand een minimum bedrag aan Google reclames besteden.

Als je aan alle eisen hebt voldaan, kun je een aanvraag indienen om Google Partner te worden door het online aanvraagformulier in te vullen. Nadat je aanvraag bekeken en goedgekeurd is, krijg je toegang tot alle voordelen van Google Partners. Het Google Partnerprogramma is een uitstekende manier voor bedrijven om hun kennis en expertise op het gebied van Google reclame uit te breiden. Ook wij, als Heijtec zijn een trotse Google Partner!

Officieel google partner worden

Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!