085 401 9132

Vacature: Webdesigner / WordPress developer

Home » Vacature: Webdesigner / WordPress developer
Solliciteer direct

Locatie: ons kantoor in Geldermalsen.

Webdesigner / Front-end WP developer

Wij groeien snel en zijn op zoek naar een webdesigner / front-end WordPress developer om ons team te versterken. Je wordt onderdeel van een jong, enthousiast team dat gave en SEO-technisch sterke websites en webshops in WordPress bouwt. De ideale kandidaat heeft een passie voor creatief webdesign en enige ervaring met het bouwen van websites binnen WordPress. Je combineert technische vaardigheden met een scherp oog voor detail.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites. Je bent in staat om zelfstandig aan projecten te werken, maar kunt ook goed samenwerken met andere teamleden, zoals de programmeurs, development stagiairs en online marketeers.

Dus, ken jij de weg binnen een WordPress-omgeving en kun jij de wensen van de klant vertalen naar een goed werkende website of webshop? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als webdesigner / front-end WordPress developer ben je dagelijks bezig met het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van websites en webshops in de breedste zin van het woord. Binnen deze rol krijg je ook de mogelijkheid om jouw vaardigheden verder uit te breiden en te groeien in je carrière.  Je zult betrokken zijn bij het hele proces, van concept tot implementatie, en werken aan diverse projecten voor verschillende klanten.

Dit ga jij doen:

Het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops binnen WordPress;

Het realiseren van functionele en creatieve oplossingen voor onze klanten;

Lol hebben met enthousiaste en gemotiveerde collega’s;

Je creativiteit de vrije loop geven op toffe projecten.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie, waarbij er ruimte is voor jouw persoonlijke wensen. Naast toffe en afwisselende projecten, krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleiding en training. Voor het uitoefenen van jouw functie ontvang je een marktconform salaris en we hebben bonusregelingen. Als extraatje krijg je onbeperkte knuffels van onze kantoorhond Dexter, sporten we samen op dinsdagmiddag, verzorgen wij de lunch op vrijdag en sluiten we de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Klinkt dat niet fantastisch?

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zoeken een collega die: 

Ervaring heeft met het maken van websites en webshops binnen WordPress;

Een basiskennis heeft van HTML & CSS;

Ervaring met Photoshop, Illustrator of Canva heeft;

Zelfstandig en verantwoordelijk is;

Nieuwsgierig en leergierig is;

De Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift;

Niet allergisch is voor honden;

Een parttime of fulltime baan zoekt. Minimaal 24u p/w. We zijn momenteel niet op zoek naar Freelancers of ZZP’ers.

Ben jij de enthousiaste webdesigner / WordPress developer die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog en kom kennis maken op ons kantoor in Geldermalsen.

Waarom werken bij Heijtec?

Een leuk, jong en hecht team

Vitaliteit vinden wij erg belangrijk

Leuke, gevarieerde klanten waardoor elke dag anders is

Bootcamp training op de dinsdagmiddag

Veel knuffels van onze kantoorhond Dexter

Elke vrijdag een heerlijke lunch

Dé leukste VrijMiBo’s georganiseerd door en voor elkaar

Veel vrijheid en flexibiliteit

Een creatieve en inspirerende werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng

Bij Heijtec zijn we meer dan collega’s; we zijn een hecht team. We geloven in het bouwen van sterke relaties door samen te werken, ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren. Ons kantoor is een plek waar creativiteit en samenwerking centraal staan, en waar je altijd kunt rekenen op de steun van je teamgenoten. We vinden het belangrijk om op kantoor te werken, omdat we geloven dat een hecht team ontstaat door samen te brainstormen, toffe projecten te realiseren en natuurlijk door samen te lunchen. Het informele karakter van ons kantoor stimuleert spontane gesprekken, wat vaak leidt tot innovatieve ideeën en een gevoel van verbondenheid. Onze werkcultuur draait om open communicatie, samenwerking en gezamenlijke groei. We vieren onze successen samen, leren van onze fouten, en we zorgen ervoor dat iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt. Bij Heijtec ben je niet alleen een werknemer; je bent onderdeel van het succes.

Solliciteer Direct!

  Dit zijn wij – Dit is Heijtec

  Heijtec is een online marketingbureau gevestigd in Geldermalsen en Utrecht. Wij streven ernaar om het maximale uit de online marketingcampagne van onze klanten te halen. We werken voor zowel kleine en lokale bedrijven als multinationals. Daarnaast voorzien wij organisaties ook van een gave website en webshop en ondersteunen ze op het gebied van hosting, domeinnaamregistratie, onderhoud en beveiliging. We zijn jong, we zijn relaxed en bij ons op kantoor hangt altijd een informele sfeer. En oh ja, we hebben ook een kantoorhond! Hij vindt het altijd leuk als je ‘m aait, maar alleen als jij dat ook leuk vindt, natuurlijk. Hiernaast een impressie van ons team, de VrijMiBo’s en leuke dingen die we doen bij Heijtec.

  Kom jij ons team versterken? Wij nodigen je graag uit voor een kennismaken bij ons op het kantoor in Geldermalsen!

  Werving- en selectiebureau, headhunter of vergelijkbaar?
  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!