085 401 9132

Stage: Marketing & Communication specialist – 25148 – Vanaf juni 2024

Home » Stage: Marketing & Communication specialist – 25148 – Vanaf juni 2024

Locatie: Geldermalsen.

Online marketeer worden? Wij leren je graag kennen!

Bij Heijtec zijn we dagelijks bezig met het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van websites en webshops in de breedste zin van het woord. We werken voor hele diverse klanten. Van timmerman tot kledingwinkel, van autobedrijf tot energiemaatschappij en alles er tussenin. De belangrijkste uitgangspunten van onze producten zijn conversie (bezoekers omzetten in klanten) en SEO (vindbaarheid in zoekmachines). We hebben graag dat je je ontwikkelt als online marketeer met SEO, SEA of Social media als specialisme.

Over welke vaardigheden beschikt de student?

  • Je bent leergierig en creatief;
  • Je werkt zelfstandig en verantwoordelijk;
  • Je beheerst de Nederlandse taal en kan een goed stukje typen;
  • Je hebt enige basiskennis van SEO;
  • Ervaring met WordPress, of SEA is niet vereist, maar wel een pluspunt;
  • Je bent niet allergisch voor honden.

Wat biedt het leerbedrijf de student?

Wij bieden je een uitdagende stage binnen een groeiende organisatie. Je komt terecht in een jong team op onze vestiging in Geldermalsen, waarbij er ruimte is voor jouw persoonlijke wensen. Naast toffe en afwisselende projecten tijdens je stage, is er de mogelijkheid om door te stromen naar een vaste baan. Op kantoor vinden wij vitaliteit erg belangrijk, want een tevreden team zorgt voor tevreden klanten! Je hebt de mogelijkheid om kosteloos aan te sluiten bij wekelijkse sportlessen (niet verplicht) en er staat een ergonomische werkplek met o.a. een zit/sta-bureau op je te wachten. Je ontvangt een vergoeding die past bij de werkzaamheden die je uitvoert. Als extraatje ontvang je onbeperkte knuffels van onze kantoorhond Dexter, verzorgen wij op vrijdag de lunch en sluiten we de week af met de tofste vrijdagmiddagborrels. Klinkt dat niet geweldig?

Solliciteren

Hebben wij jouw interesse gewekt en denk je dat jij onze interesse kan wekken? Stuur je motivatie en CV op naar werkenbij@heijtec.nl.

Werving- en selectiebureau, headhunter of vergelijkbaar?
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!