085 401 9132

Projecten: Online marketing voor TSC de Betuwe

Home » Projecten: Online marketing voor TSC de Betuwe
0%
Meer
Bezoekers
0%
Meer
Conversies
0%
Meer
Backlinks
0
Keywords op
1 in Google

Specialisaties in deze case

TSC-de-Betuwe-garage

Een merkonafhankelijk garagebedrijf

Wie is TSC de Betuwe?

TSC de Betuwe, staat voor TechServiceCenter de Betuwe, is een merkonafhankelijk garagebedrijf. Je kunt hier terecht met elke auto. De afgelopen 15 jaar hebben zij zich gespecialiseerd in het repareren van grote technische motorschades van personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht met een gebroken distributieketting of met een auto met verhoogd olieverbruik. Inmiddels is TSC al 8 jaar (!) klant en hebben we veel bereikt. Zo hebben we een nieuwe website gemaakt en maken zij gebruik van onze online marketing campagne.

Dit zegt onze klant

“Sinds de samenwerking met Heijtec is het aantal aanvragen via onze website enorm gegroeid! Dat zorgt ervoor dat we tegenwoordig bijna altijd 5 weken vooruit volgepland zijn. Zo’n 95% van onze nieuwe klanten komt binnen via de campagnes van Heijtec”

Peter – Directeur TechServiceCenter de Betuwe

Peter-Sap-Directeur-van-TSC-de-Betuwe

Een succesvolle website: dit is wat wij doen

Voor TechServiceCenter hebben we een geweldige nieuwe website ontwikkeld. We hebben ons gericht op een overzichtelijke navigatie, responsive design en duidelijkheid, zodat bezoekers snel en gemakkelijk vinden wat ze zoeken. Maar we zijn daar niet gestopt. We hebben ook een uitgebreide online marketingstrategie geïmplementeerd, inclusief zoekmachineoptimalisatie (SEO) en betaalde online advertenties (SEA) in zowel Nederlands als Duits. Het resultaat? Een enorme boost in bezoekers en aanvragen. In het afgelopen jaar hebben we 112% meer bezoekers aangetrokken en staat de site gemiddeld op positie 3 in Google, waarvan 424 zoekwoorden op 1 staan. Dat is wat wij doen!
> bekijk de website van TechServiceCenter de Betuwe

0%
Meer
Bezoekers
0%
Meer
Conversies
0%
Meer
Backlinks
0
Keywords op
1 in google
TSC-de-Betuwe-collage-website

Webdevelopment

Een gloednieuwe website

Een simpele maar overzichtelijke website, dat is wat voor deze klant erg belangrijk is. Veel zoekopdrachten (50%) worden via een mobiele telefoon gedaan. Hierdoor is het erg belangrijk dat de website er ook duidelijk uit ziet op mobiel. De gedetailleerde afbeeldingen van de reparaties en onderdelen maakt het geheel voor de (onwetende) klant nog duidelijker. Ook heeft TSC de Betuwe in alle jaren erg mooie reviews verzameld. Een score van 4.8 uit 5 sterren met ruim 250 reviews kun je trots op zijn! Het is zonde om hier niets mee te doen! We hebben dan ook per reparatie een relevante review uitgelicht, zodat de klant gelijk al vertrouwen in het bedrijf krijgt.

Responsive design

Vertrouwen creëren

Overzichtelijk

Online marketingcampagne

Search Engine Optimalisation (SEO)

Naast een nieuwe website, zijn we ook al enige tijd bezig met zoekmachine optimalisatie (SEO). Het doel begon om de zichtbaarheid van TSC de Betuwe te vergroten. Dit is inmiddels succesvol gelukt. Nu optimaliseren wij de pagina’s en maken we nieuwe, specifieke landingspagina’s om meer, nieuwe klanten binnen te halen. Ons nieuwe doel is om het conversiepercentage van de website te verhogen en de gemiddelde positie te blijven verhogen. Ook wordt de ‘gezondheid’ van de website nauwkeurig in de gaten gehouden en worden eventuele fouten snel opgelost. Inmiddels zitten we met TSC op een gemiddelde positie van 3(!). We streven ernaar om dit te verbeteren naar nummer 1. Ook heeft onze nodige linkbuilding succes gehad, en zijn de backlinks met 604% gestegen.

Linkbuilding

Landingspagina’s

Conversiepercentage

SEO-voorbeeld-TSC-de-Betuwe

Online marketingcampagne

Adverteren met Google Ads (SEA)

Daarnaast lopen er ook diverse Google Ads campagnes (SEA) voor TSC de Betuwe. Zo richten wij ons met de campagnes op diverse reparaties waar de autogarage in gespecialiseerd is. Allereerst is hier een uitgebreid zoekwoorden onderzoek aan vooraf gegaan. Daarna zijn de advertenties opgesteld en hebben we deze getest. Gemiddeld zorgen de advertenties voor gemiddeld 79.000 vertoningen per maand met een click-through-rate van 3,07%, dat betekend dat de campagne gemiddeld 2.000 websitebezoekers per maand binnenhaalt.

Specifiek targetten

Direct resultaat

Zoekwoordenonderzoek

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Wil jij ook een succesvolle website?

   Daag ons uit!

   Paul-Jan

   Paul-Jan

   Online marketing specialist

   085 401 9132