085 401 9132

Projecten: Online marketing voor Sloopautokoper.nl

Home » Projecten: Online marketing voor Sloopautokoper.nl
0%
Meer
aanvragen
0%
Meer
backlinks
0%
Meer
bezoekers
0%
Conversie
percentage

Specialisaties in deze case

Verkoop je sloop- of schadeauto

Wie is Sloopautokoper.nl?

Sloopauto Koper zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar het verkopen en vrijwaren van jouw (sloop)auto. Sloopautokoper.nl is onderdeel van Autorecycling Reuvers. De website is dan ook ontworpen met één doel voor ogen: het gemakkelijk maken van het verkopen van sloopauto’s. Via een RDW-koppeling in de website, kunnen bezoekers eenvoudig het kenteken van hun sloopauto invullen. De website herkent dan automatisch het merk van de auto, het type auto, de motorinhoud, de brandstof etc. Dit maakt het voor sloopautokoper.nl eenvoudig om een goed en specifiek bod te doen op een aanvraag.

Vraag van de klant

De vraag van de klant was duidelijk: een efficiënte en gebruiksvriendelijke website creëren voor Sloopauto Koper, onderdeel van Autorecycling Reuvers. Het primaire doel was om het proces van het verkopen van sloopauto’s zo moeiteloos mogelijk te maken. De implementatie van een RDW-koppeling in de website was een essentieel onderdeel van het project. Hierdoor konden zij nauwkeurige en gepersonaliseerde biedingen genereren. Daarnaast de vraag om een online marketing campagne op te zetten om zo veel mogelijk aanvragen te ontvangen.

Een nieuwe website

Hoger in Google

Online advertenties

Een goed converterende website: dit is wat wij doen

Voor Sloopauto Koper hebben we een gloednieuwe website ontworpen. We hebben ons gefocust op een efficiënte en gebruiksvriendelijke website. Het primaire doel was om het proces van het verkopen van sloopauto’s zo moeiteloos mogelijk te maken voor de bezoekers van de website. Onze webdevelopers hebben een goed converterende website ontwikkeld. Na de lancering van de website hebben onze online marketeers hun expertise ingezet om een uitgebreide online marketingcampagne op te zetten. Hierdoor kunnen we Sloopauto Koper nog breder onder de aandacht brengen en ervoor zorgen dat mensen die hun sloopauto willen verkopen, de weg naar onze website vinden. Het resultaat is een krachtige combinatie van een gebruiksvriendelijke website en een doelgerichte online marketingcampagne
> bekijk de website van Sloopauto Koper

0%
Meer
aanvragen
0%
Meer
backlinks
0%
Meer
bezoekers
0%
Conversie percentage

Webdevelopment

Een nieuwe website

Een gebruiksvriendelijke en goed converterende website, dat is wat voor deze klant erg belangrijk is. De RDW-koppeling in de website van Sloopauto Koper is een essentieel technisch onderdeel dat het proces van het verkopen van sloopauto’s aanzienlijk vereenvoudigt en versnelt. Het verbetert de algehele efficiëntie van het proces, vergroot de nauwkeurigheid van de informatie en biedt een naadloze gebruikerservaring aan degenen die hun sloopauto’s willen verkopen. Het gemiddelde conversiepercentage van de website is maar liefst 29%! Hiervan vult de helft vaak het kentekenformulier in of bellen ze direct naar het bedrijf.

Gebruiksvriendelijk

Goed converterend

RDW koppeling

Online marketingcampagne

Search Engine Optimalisation (SEO)

Onderdeel van de online marketingcampagne is het optimaliseren voor de zoekmachines. SEO speelt een cruciale rol in de digitale marketingstrategie van Sloopauto Koper. Het doel van SEO is om de online zichtbaarheid van de website te vergroten en ervoor te zorgen dat deze gemakkelijk kan worden gevonden door potentiële klanten die op zoek zijn naar sloopauto verkoopdiensten. Allereerst hebben we een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uitgevoerd om de specifieke termen en zinsdelen te identificeren die mensen gebruiken wanneer ze op zoek zijn naar informatie over het verkopen van sloopauto’s. Op basis van het zoekwoordenonderzoek zijn er tal van landingspagina’s gemaakt op de website van Sloopauto Koper. Elke landingspagina is geoptimaliseerd voor een specifiek zoekwoord of zoekwoordgroep. Dit stelt de website in staat om te rangschikken voor verschillende relevante zoekopdrachten en een breder publiek aan te trekken.

Landingspagina’s

Lokale SEO

Linkbuilding

SEO landingspagina voor Sloopautokoper

Online marketingcampagne

Adverteren met Google Ads (SEA)

De SEA campagne voor Sloopauto Koper is een indrukwekkend succesverhaal geworden, met opvallende resultaten die getuigen van de effectiviteit van de campagne. Zo heeft de campagne een click-through rate (CTR) van meer dan 5%. Een hoge CTR geeft aan dat de advertenties relevant zijn voor de zoekopdrachten van gebruikers. Daarnaast heeft bijna één op de drie bezoekers die op de advertenties van Sloopauto Koper geklikt, daadwerkelijk een gewenste actie ondernomen, zoals het aanvragen van een bod voor hun sloopauto. Al met al toont de SEA-campagne voor Sloopauto Koper aan dat met de juiste strategie, creatieve advertenties en effectieve targeting aanzienlijke successen kunnen worden behaald in online adverteren.

Specifiek targetten

Direct resultaat

Zoekwoordenonderzoek

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Wil jij ook een succesvolle website?

   Daag ons uit!

   Paul-Jan

   Paul-Jan

   Online marketing specialist

   085 401 9132