085 401 9132

Projecten: Nieuwe website voor RMA Exclusive

Home » Projecten: Nieuwe website voor RMA Exclusive

Specialisaties in deze case

RMA-Exclusive-storingen-en-problemen-onderzoeken-en-oplossen

Een specialisatie bedrijf in chiptunen

Wie is RMA Exclusive?

RMA Exclusive, een bedrijf gespecialiseerd in het tunen van auto’s, benaderde ons met het verzoek om een nieuwe website te ontwikkelen die hun diensten op een visueel aantrekkelijke en exclusieve manier zou kunnen presenteren aan hun klanten. Hier zijn wij uiteraard direct mee aan de slag gegaan. Er zijn foto’s gemaakt van de werkzaamheden, de auto’s en de processen om deze te gebruiken voor de website. We hebben gekozen voor een strak en modern ontwerp, dat goed past bij de uitstraling van RMA Exclusive. De site bevat ook veel afbeeldingen en video’s, waarmee de klant een goed beeld kan krijgen van wat het bedrijf te bieden heeft.

Dit zegt onze tevreden klant

“Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken heel goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!”

Patrick van Zoeren – RMA Exclusive

Een succesvolle website: dit is wat wij doen

Onlangs hebben wij een nieuwe website gerealiseerd voor RMA Exclusive: een autotuning website. RMA Exclusive gaat verder dan alleen het chiptunen, ze maken namelijk software op maat speciaal voor jouw auto. Hoe gaaf is dat? Wij zijn trots op onze samenwerking met RMA Exclusive en het resultaat van de nieuwe website. Dankzij onze strategische aanpak en focus op de gebruikerservaring, heeft RMA Exclusive nu een website waarmee zij zich kunnen onderscheiden in hun branche.

RMA-Exclusive-collage-nieuwe-website

Webdevelopment

Een gloednieuwe website

Een strak, modern en exclusief design, dat is wat voor deze klant erg belangrijk is. Veel zoekopdrachten (50%) worden via een mobiele telefoon gedaan, daarom is het van belang dat deze website er ook duidelijk uit ziet op mobiel. De website is geoptimaliseerd voor de gebruiksvriendelijkheid en geeft de bezoekers een duidelijk overzicht van de verschillende diensten die RMA Exclusive aanbiedt. Bij Heijtec weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om als bedrijf een professionele en gebruiksvriendelijke website te hebben. Een website moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en overzichtelijk. Daarom helpen wij bedrijven met het ontwerpen en ontwikkelen van hun website, passend bij hun wensen en behoeften.

Responsive design

Gebruiksvriendelijk

Overzichtelijk

Online marketingcampagne

Search Engine Optimalisation (SEO)

Naast een nieuwe website, zijn we ook enige tijd bezig geweest met zoekmachine optimalisatie (SEO). Het doel begon om de zichtbaarheid van RMA Exclusive te vergroten. Dit is inmiddels succesvol gelukt. Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek hebben we specifieke zoekwoorden geïdentificeerd waarop de klant graag gevonden wil worden. Deze hebben we direct meegenomen tijdens het ontwerpen van de website.

Linkbuilding

Zoekwoorden

Conversiepercentage

SEO-voorbeeld-RMA-Exclusive

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Wil jij ook een succesvolle website?

   Daag ons uit!

   Paul-Jan

   Paul-Jan

   Online marketing specialist

   085 401 9132