085 401 9132

Projecten: Nieuwe website voor KVV de Poort

Home » Projecten: Nieuwe website voor KVV de Poort

Specialisaties in deze case

Alles voor je huisdier

Wie is KVV de Poort?

KVV de Poort is een bedrijf dat zich richt op het verkopen van kwalitatieve hondenvoeding, kattenvoeding en andere producten voor huisdieren. Zij zijn in 2015 begonnen met dit avontuur en sindsdien hebben ze het assortiment uitgebreid met verschillende merken en producten die het welzijn van huisdieren bevorderen. Het doel van KVV de Poort is om huisdieren een gezond en gelukkig leven te bieden door middel van goede voeding en andere benodigdheden. De juiste voeding is essentieel voor de gezondheid en het welzijn van huisdieren. Daarom streven zij ernaar om alleen producten van hoge kwaliteit aan te bieden die bijdragen aan een gebalanceerd dieet voor jouw huisdier.

Dit zegt onze klant

Rated 5,0 out of 5

“Kijk eens naar onze geweldige webshop!! Ziet er super uit, zijn er heeeeel erg blij mee.”

Inti – KVV de Poort

Een strak design met duidelijke structuur

KVV de Poort is al geruime tijd een bestaande klant voor de hosting en het onderhoud van hun website. De oude website voldeed aan de basisbehoeften, maar het ontbrak aan een moderne uitstraling en gebruikersvriendelijkheid. We zijn enthousiast aan de slag gegaan met het ontwerpen van een nieuwe, strakke website die perfect aansluit bij hun wensen. We hebben een gebruiksvriendelijke website gecreëerd met een fris en modern design, waarbij de focus ligt op een duidelijke navigatie een optimale gebruikerservaring.
Benieuwd? Bekijk hier de website van KVV de Poort.

Een nieuwe website

Duidelijk en overzichtelijk

We hebben de volledige vrijheid gekregen van de klant om de nieuwe website te ontwerpen. Het belangrijkste doel was het verbeteren van de organische vindbaarheid. Daarom hebben we uiteindelijk besloten om de volledige productcategorie structuur te herzien en alle 1200 producten in de juiste categorieën te plaatsen. We hebben nauwkeurig geanalyseerd, met een zoekwoordenonderzoek, welke categorieën het meest relevant waren voor de doelgroep en hebben de producten georganiseerd. Daarnaast hebben we het hele filtermenu gereviseerd. We hebben ervoor gezorgd dat het filtermenu intuïtief en gebruiksvriendelijk is, zodat klanten gemakkelijk kunnen navigeren en de gewenste producten kunnen vinden.

Overzichtelijk

Gebruiksvriendelijk

Filtermenu

Vinden wat je nodig hebt

Gebruiksvriendelijke structuur

Voor de layout hebben we gekozen voor een strakke en moderne uitstraling, gekenmerkt door een nauwkeurige plaatsing van de elementen. Deze strakke layout wordt versterkt door het opvallende contrast tussen de levendige gekleurde elementen en de heldere witte achtergrond. Dit zorgt voor een aantrekkelijke visuele ervaring voor de bezoekers.

Al met al zijn we trots op het resultaat van deze website en zijn we verheugd dat onze klant zeer tevreden is. We hebben ons uiterste best gedaan om een prachtige en gebruiksvriendelijke website te creëren die de verwachtingen overtreft.

Project nieuwe website voor KVV de Poort

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Wil jij ook een nieuwe website?

   Daag ons uit!

   Paul-Jan

   Paul-Jan

   Webdeveloper

   085 401 9132