085 401 9132

Projecten: Nieuwe website voor Fashion Whouse

Home » Projecten: Nieuwe website voor Fashion Whouse

Specialisaties in deze case

Moreen en Kelly van Fashion Whouse

Kleding verkopen voor iedereen, in elke maat

Wie is Fashion Whouse?

Fashion Whouse, onder leiding van het getalenteerde moeder-en-dochterduo Moreen en Kelly, heeft een bewonderenswaardige toewijding aan het helpen van hun klanten bij het ontdekken van hun perfecte stijl. Onze samenwerking met Fashion Whouse gaat verder dan alleen het bouwen van een website. Het gaat over het mogelijk maken van een platform waarmee zij hun klanten kunnen inspireren en bedienen. Met ‘Complete Outfits’ die moeiteloos kunnen worden samengesteld en een aanbod dat loopt van maat 34 tot maat 54/56, maakt Fashion Whouse mode toegankelijk voor iedereen.

Dit zegt onze tevreden klant

“Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken heel goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!”

Kelly & Moreen – Fashion Whouse

Een succesvolle website: dit is wat wij doen

Voor Fashion Whouse hebben we een op maat gemaakte website gecreëerd die volledig aansluit bij hun visie en doelen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en ontwerpprincipes, hebben we een moderne, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website gecreëerd. Dit stelt Fashion Whouse in staat om hun klanten de best mogelijke online ervaring te bieden en hen gemakkelijk door het assortiment te laten navigeren.

Webdevelopment

Een aantrekkelijke website

Onze webdevelopment specialisten hebben ervoor gezorgd dat de nieuwe website van Fashion Whouse is uitgerust met alle essentiële functies. Van een responsive design dat zich aanpast aan elk apparaat en schermformaat, tot een snel en veilig betalingsproces voor hun klanten. Een van de unieke kenmerken van de door ons ontwikkelde website voor Fashion Whouse is de ‘Complete Outfit’ functie. Deze fungeert als een virtuele personal shopper, waarbij bezoekers een complete outfit kunnen selecteren en kopen met één simpele klik. Het stelt klanten in staat om moeiteloos een volledige look samen te stellen, zonder de stress van het matchen van afzonderlijke items. Dit benadrukt nog meer de visie van de winkel om mode toegankelijk en ongecompliceerd te maken voor iedereen.

Responsive design

Nieuwe functies

Veilig betalen

Sterke basis voor online vindbaarheid

Search Engine Optimalisation (SEO)

Een cruciaal element van onze webdevelopment diensten is het leggen van een solide SEO-basis. Bij het creëren van de website voor Fashion Whouse, hebben we gezorgd voor een sterke SEO-technische basis. Dit verbetert niet alleen de online vindbaarheid, maar zorgt er ook voor dat de website altijd hoog in de zoekresultaten verschijnt. Door middel van keyword optimalisatie, correcte meta-data, en snel ladende pagina’s, stellen we Fashion Whouse in staat om voortdurend nieuwe klanten aan te trekken via organische zoekresultaten.

Website Fashion Whouse

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Wil jij ook een succesvolle website?

   Daag ons uit!

   Paul-Jan

   Paul-Jan

   Online marketing specialist

   085 401 9132