085 401 9132

Projecten: Nieuwe website voor de Pluk

Home » Projecten: Nieuwe website voor de Pluk

Specialisaties in deze case

Multifunctioneel gebouw voor iedereen!

Wie is De Pluk?

De Pluk Geldermalsen is een veelzijdig en multifunctioneel gebouw dat een breed scala aan mogelijkheden biedt voor diverse activiteiten en bijeenkomsten. Het gebouw herbergt verschillende organisaties die elk hun eigen ruimte hebben binnen De Pluk. Daarnaast beschikt het over moderne zalen die voorzien zijn van alle nodige vergaderfaciliteiten, waardoor ze geschikt zijn voor een verscheidenheid aan doeleinden. Eén van de opvallende kenmerken van De Pluk is de theaterzaal, die plaats biedt aan ongeveer 100 personen. Dit maakt het een geschikte locatie voor culturele evenementen, optredens, presentaties en andere bijeenkomsten die een wat groter publiek aanspreken. Het Grand Café is een informele plek voor zakelijke afspraken.

Dit zegt onze klant

“Wij zijn er ontzettend blij mee. Heerlijk overzichtelijk, nieuwe gave foto’s van ons mooie pand (en medewerkers) en een opgefriste lay-out. In De Pluk merken we duidelijk dat het weer drukker wordt. Heerlijk! Lekker veel reuring, gezelligheid en drukte in het pand. Daardoor is de agenda ook weer goed gevuld. Er is een hoop veranderd en uiteraard verbetert. Zo kijk je eenvoudig de trailer van die interessante film, bestel je makkelijker kaarten voor je favoriete evenement en is alles veel mooier en overzichtelijker weergegeven! Shout-out naar Heijtec voor de ideeën, uitvoering en het zware werk.”

De Pluk – Geldermalsen

Een modern, fris en duidelijk design

Na 8 jaar werd het tijd voor een nieuwe website. Het huidige systeem voldeed niet meer aan alle wensen en het design van de website matchte niet meer met de huidige uitstraling van De Pluk. Aan ons de taak om wat moois neer te zetten voor dit prachtige multifunctionele centrum in Geldermalsen! We hebben gekozen voor een fris en duidelijk design, zodat je in één oogopslag kunt zien wat er in De Pluk te beleven is. Mede hierdoor komen de nieuw gemaakte sfeerfoto’s nog beter tot zijn recht.
Benieuwd? Bekijk hier de website van De Pluk.

Een nieuwe website

Duidelijk en overzichtelijk

In de oude website was er geen duidelijke structuur in de website. Hierdoor was niet direct duidelijk wat er allemaal in De Pluk te beleven is. Wij hebben de structuur compleet omgegooid, waardoor het nu direct duidelijk wat de mogelijkheden in De Pluk zijn. Vooral het huren van diverse zalen voor zowel kort- als langdurige perioden was in de oude website niet overzichtelijk.

In De Pluk is elke dag wel iets te beleven wat met kunst en cultuur heeft te maken. Een mooie en overzichtelijke agenda waarin alle filmvoorstellingen, activiteiten en theatershows te zien zijn is natuurlijk onmisbaar! De agenda met aankomende voorstellingen is daarom ook direct op de homepagina te zien.

Trailers bekijken

Kaartjes bestellen

Mooi overzichtelijk

Agenda zelf aanpassen

Gebruiksvriendelijk systeem

De agenda is gemakkelijk te voorzien van nieuwe evenementen door het gebruiksvriendelijke systeem aan de beheerzijde van de website. Alle verlopen evenementen worden automatisch gearchiveerd, zodat de agenda altijd up-to-date is. De optie om foto’s en/of video’s aan een evenement toe te kunnen voegen maakt de agenda een stuk duidelijker en aantrekkelijker.

Wij zijn erg trots dat wij de website voor hét multifunctionele centrum in Geldermalsen hebben mogen maken. Een mooie review geschreven vanuit De Pluk is voor ons de kers op de taart!

Projecten nieuwe website voor de Pluk

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Wil jij ook een nieuwe website?

   Daag ons uit!

   Paul-Jan

   Paul-Jan

   Webdeveloper

   085 401 9132