085 401 9132

Projecten: Nieuwe website voor Taxi Alink

Home » Projecten: Nieuwe website voor Taxi Alink

Specialisaties in deze case

Taxi Alink is een jong taxibedrijf, gevestigd in Tiel

Wie is Taxi Alink?

Taxi Alink is niet zomaar een vervoersbedrijf, het is een persoonlijke service die verder gaat dan simpelweg van A naar B reizen. In handen van Wouter Alink, een ervaren chauffeur met meer dan 15 jaar ervaring in Oost-Nederland, begon Taxi Alink in oktober 2017 als een eenmanszaak in Tiel en is sindsdien uitgegroeid tot een betrouwbare naam in regio de Betuwe. Met een vloot van drie taxi’s en twee bussen, bemand door zes ervaren chauffeurs, staat Taxi Alink klaar om je naar elke gewenste bestemming te brengen. Wat hen onderscheidt, is het streven naar klanttevredenheid en flexibiliteit. De speciale wensen van de klant zijn belangrijk voor Taxi Alink.

Wouter - Directeur Taxi Alink

Dit zegt onze klant

“Eindproduct fantastisch. Heel erg tevreden. Juist omdat ze de vertaalslag hebben gemaakt in wat ik wou en daar een gebruiksvriendelijke website met boekingssysteem van hebben gemaakt. Korte lijntjes en heldere communicatie. Kortom zeer aan te bevelen.”

Wouter – Directeur Taxi Alink

Een vernieuwde website: dit is wat wij hebben gemaakt

Na uitgebreide gesprekken met de klant hebben we een goed beeld gekregen van de gewenste functionaliteiten van het nieuwe boekingssysteem. Het was een uitdagende klus vanwege de complexiteit van het systeem, maar daar houden wij van! We hebben ons beste beentje voorgezet en een geavanceerd boekingssysteem ontwikkeld dat aan alle behoeften van de klant voldoet. De website moest simpel zijn met maar één belangrijk doel: boekingen via de website binnenkrijgen. Het is direct duidelijk waar deze website voor staat met unieke USP’s en duidelijke call-to-actions. We zijn trots op het resultaat.

Benieuwd? Bekijk hier de website van Taxi Alink.

Een nieuwe website

Met complex boekingssysteem

Het unieke aan dit boekingssysteem is de manier waarop de ritten worden berekend. Per voertuig zijn er staffelprijzen aangemaakt, waardoor het tarief lager wordt bij een langere rit. Ook is het mogelijk om een tussenstop toe te voegen of om direct een terugrit te boeken. Dit alles werkt naadloos samen, zodat alles overzichtelijk blijft voor de klant.
Ook worden er speciale tarieven gehanteerd voor vervoer van en naar een luchthaven vanuit een bepaalde regio. Hierbij worden aan de achterkant van de website een hoop gegevens verwerkt waar de klant gelukkig helemaal niets van merkt. De ontwikkeling hiervan is niet zonder slag of stoot gegaan, omdat heel veel verschillende systemen nauw met elkaar samen moeten werken. Gelukkig hebben wij de expertise om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt.

Retourritten

Staffelprijzen

Luchthaven vervoer

Koppeling met agenda

Helemaal geautomatiseerd

Nadat de bestelling geplaatst is zijn er nog meer unieke functionaliteiten toegevoegd. In de reserveringsmail naar de administrator wordt een knop getoond waarmee de boeking met alle bijbehorende gegevens direct aan de chauffeursagenda toegevoegd kan worden. Als de rit gereden is wordt de order gearchiveerd. Hierna wordt er automatisch een mail naar de klant gestuurd met de vraag of er een review geplaatst kan worden. Al met al weer een heel mooi project waarin wij onze ervaring en creativiteit op los hebben kunnen laten!

Heijtec - Taxi Alink website

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Wil jij ook een nieuwe website?

   Daag ons uit!

   Paul-Jan

   Paul-Jan

   Online marketing specialist

   085 401 9132