085 401 9132

Projecten: Nieuwe website voor BIMvisie

Home » Projecten: Nieuwe website voor BIMvisie

Specialisaties in deze case

Bimvisie bouwt de toekomst

Wie is BIMvisie?

BIMvisie is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van diensten met betrekking tot Building Information Modeling (BIM) en digitale innovatie in de bouw- en vastgoedsector. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder advies, begeleiding en training, om bedrijven te helpen bij het realiseren van strategische doelen en het creëren van waarde in hun bedrijfsactiviteiten met behulp van digitale technologieën. BIMvisie is opgericht door een team van ervaren en gepassioneerde professionals die hun kennis en expertise hebben gecombineerd om te voldoen aan de toenemende vraag naar digitale transformatie in de bouw- en vastgoedsector.

Dit zegt onze tevreden klant

Leuk bedrijf met goede service! ik krijg veel complimenten over de website en hij heeft zichzelf al ruimschoots terugverdiend door de klanten die ik via mijn website heb gekregen. Dankjewel!

Patrick – BIMvisie

Een strakke en stijvolle website

Voor veel ondernemers is een goed functionerende en aantrekkelijke website essentieel voor hun bedrijf. Het kan echter lastig zijn om je website precies zo te krijgen zoals jij dat wilt. Gelukkig weten onze webdesigners daar wel raad mee! Deze klant wist al goed wat hij wel en niet mooi vond. Dit maakte de ontwerpfase enerzijds makkelijker, omdat we direct wisten wat hij verwachtte. Anderzijds was het ook een uitdaging, omdat we zijn verwachtingen moesten overtreffen. Gelukkig kregen we van onze klant een aantal voorbeelden toegestuurd. Hieruit bleek dat hij een strakke en overzichtelijke website wilde hebben. Het resultaat? Een prachtige website die precies aan de wensen van onze klant voldeed. Bekijk de nieuwe website van BIMvisie

Webdevelopment

Een nieuwe website

Tijdens de ontwerpfase hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en hebben in goed overleg met de klant de kleuren van het logo en de huisstijl bijgesteld. De gebruikte kleuren kwamen niet overeen met de doelgroep en uitstraling van BimVisie. Na het zien van het definitieve ontwerp in de nieuwe huisstijl werd de klant heel enthousiast!

We hebben bijvoorbeeld de 3D kubus, het beeldmerk van BimVisie, subtiel verwerkt in de gehele website. Dit zorgt niet alleen voor een herkenbaar en uniek element, maar ook voor een visuele weergave waar BIM voor staat. Daarnaast hebben we gezorgd voor een overzichtelijke navigatie en duidelijke call-to-actions, zodat de bezoekers van de website makkelijk hun weg kunnen vinden en actie kunnen ondernemen.

Moderne website

Duidelijke huisstijl

SEO geoptimaliseerd

Verbluffende resultaten

Veel nieuwe aanvragen

Patrick, eigenaar van BIMvisie, gaf aan veel complimenten te krijgen over zijn strakke en stijlvolle website en dat deze zichzelf al ruimschoots had terugverdiend door de klanten die hij via zijn website kreeg. Daar worden wij natuurlijk blij van!

Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar onze klanten en hun wensen te vertalen naar een uniek ontwerp. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten niet alleen tevreden zijn, maar ook succesvol. Want een goede website kan het verschil maken voor een bedrijf.

Wij zijn trots op deze prestatie en we zijn vastbesloten om onze klanten te blijven ondersteunen bij het behalen van vergelijkbare successen.

Bimvisie website

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Wil jij ook een nieuwe website?

   Daag ons uit!

   Paul-Jan

   Paul-Jan

   Webdesign specialist

   085 401 9132