085 401 9132

Projecten: Nieuwe website voor Betuwse Woonideeën

Home » Projecten: Nieuwe website voor Betuwse Woonideeën

Specialisaties in deze case

Betuwse Woonideeën

Betuwse woonideeën maakt al uw ideeën waar

Wie is Betuwse Woonideeën?

Betuwse Woonideeën is een gevestigde naam in Geldermalsen en de omliggende regio. Sinds de oprichting in 2015 heeft het bedrijf een indrukwekkend traject afgelegd en heeft het zich ontwikkeld tot een gerespecteerde speler in de wereld van interieurontwerp, woninginrichting en decoratie. Met de recente transformatie van de bestaande website naar een nieuwe en moderne online aanwezigheid, toont Betuwse Woonideeën haar voortdurende toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten aan haar klanten. Of het nu gaat om het herontwerpen van een enkele kamer of het creëren van een volledig nieuw interieurconcept, Betuwse Woonideeën biedt de ervaring, expertise en passie om elke opdracht met succes aan te pakken.

Dit zegt onze tevreden klant

Sinds onze nieuwe website zien we dat het aantal aanvragen duidelijk is toegenomen. We zijn onder de indruk van de impact die de nieuwe website heeft op ons bedrijf. De website geeft perfect weer wie we zijn en wat we doen. We zijn content met de voortdurende samenwerking en zijn ervan overtuigd dat de vernieuwde website ons helpt te groeien en succesvol te zijn.

Familie van Driel – Betuwse Woonideeën

Een fris en modern design in eigen huisstijl

De nieuwe website van Betuwse Woonideeën past perfect in hun huisstijl. Met een moderne en frisse uitstraling en een strak design, is het een professionele website. We hebben een duidelijke verdeling in diensten gemaakt zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. En om ervoor te zorgen dat niemand de kans mist om contact op te nemen, hebben we voldoende call-to-actions verwerkt. Daarnaast is de website geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek hebben wij belangrijke zoekwoorden toegevoegd aan de pagina’s. De oude website was wat verouderd, maar met deze vernieuwde versie is Betuwse Woonideeën klaar voor de toekomst! We zijn trots op het resultaat van onze samenwerking met Betuwse Woonideeën.
> Bekijk de nieuwe website van Betuwse Woonideeën

Webdevelopment

Een nieuwe website

Met een naadloze integratie van de huisstijl, moderne uitstraling en strak design, heeft de website een aantrekkelijke en professionele uitstraling gekregen die direct de aandacht trekt van bezoekers. De diensten op de website maakt het voor bezoekers gemakkelijk om snel de informatie te vinden waar ze naar op zoek zijn. Deze duidelijke verdeling draagt bij aan een verbeterde gebruikerservaring, waarbij potentiële klanten snel kunnen navigeren naar de specifieke diensten die het best aansluiten bij hun behoeften.

Met de transformatie van een verouderde website naar deze vernieuwde versie, heeft Betuwse Woonideeën een belangrijke stap gezet om zich voor te bereiden op de toekomst. Het investeren in een moderne, gebruiksvriendelijke en geoptimaliseerde website laat zien dat het bedrijf de behoeften van hun klanten serieus neemt en bereid is om op een eigentijdse manier te communiceren en te leveren.

Moderne website

Gebruiksvriendelijk

SEO geoptimaliseerd

Verbluffende resultaten

+140% conversiepercentage

Dankzij de recent gelanceerde nieuwe website hebben we niet alleen de verwachtingen overtroffen, maar ook indrukwekkende resultaten behaald. Sinds de lancering van de nieuwe website is het conversiepercentage van Betuwse Woonideeën met maar liefst +140% gestegen. De verbeterde gebruiksvriendelijkheid en de aantrekkelijke vormgeving van de website hebben bijgedragen aan een verhoogde betrokkenheid en interesse van bezoekers. We zijn verheugd dat onze inspanningen vruchten hebben afgeworpen en we blijven streven naar verdere groei en succes.

Heijtec is trots op deze prestatie en we zijn vastbesloten om onze klanten te blijven ondersteunen bij het behalen van vergelijkbare successen.

Nieuwe website van Betuwese Woonideeën
+0%
Conversie-percentage

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Wil jij ook een nieuwe website?

   Daag ons uit!

   Paul-Jan

   Paul-Jan

   Webdesign specialist

   085 401 9132