085 401 9132

Projecten: SEA-campagne voor Mulders Bedrijfswagens

Home » Projecten: SEA-campagne voor Mulders Bedrijfswagens
0%
Meer
Conversies
0%
Lagere kosten per conversie
0%
Hogere conversie-percentage

gevestigd in Tiel, Culemborg en Nijmegen

Wie is Mulders Bedrijfswagens?

Mulders Bedrijfswagens is een gerenommeerd onderdeel van de Mulders Autogroep, die al meer dan 95 jaar staat voor kwaliteit en vertrouwen in de automotive sector. De focus van Mulders Bedrijfswagens ligt op het aanbieden van bedrijfswagens van vooraanstaande merken, waaronder Citroën, Opel en Peugeot. Met vestigingen in Culemborg, Nijmegen en Tiel is Mulders Bedrijfswagens goed gepositioneerd om klanten in verschillende regio’s te bedienen. Mulders is inmiddels al een paar jaar klant en met een door ons opgefriste website hebben wij een succesvolle SEA-campagne gedraaid, wat resulteerde in een aanzienlijke online zichtbaarheid en grotere doelgroepbereik.

Een succesvolle SEA-campagne

Voor Mulders Bedrijfswagens hebben we niet alleen de nieuwe website opgefrist, maar ook een Search Engine Advertisement (SEA) campagne gelanceerd. We zijn gestart met deze campagne medio 2020. Gedurende de jaren is de campagne succesvol gebleken en hebben we indrukwekkende resultaten behaald. Zo hebben we maar liefst 63% meer conversies gegenereerd dankzij de campagne, zijn de kosten per conversie met 25% gedaald en is het conversiepercentage met 120% gestegen. Dat klinkt fantastisch, toch?

0%
Meer
Conversies
0%
Lagere kosten per conversie
0%
Hogere conversie-percentage

Google advertenties

Indrukwekkende resultaten

Dankzij de campagne hebben we maar liefst 63% meer conversies gegenereerd, wat heeft geleid tot significante groei en succes voor het bedrijf. Bovendien zijn de kosten per conversie met 25% gedaald, waardoor we efficiënter en effectiever adverteren. Het conversiepercentage is ook aanzienlijk gestegen, namelijk met 120%. Deze cijfers spreken voor zich en tonen de kracht en impact van onze SEA-campagne.

We zijn verheugd over de behaalde resultaten en kijken vol verwachting uit naar verdere groei en succes in de toekomst. Met deze sterke basis zijn we ervan overtuigd dat we nog meer kunnen bereiken en onze positie in de markt verder kunnen versterken.

Google advertenties

Direct resultaat

Zoekwoordenonderzoek

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Wil jij ook een top resultaten?

   Daag ons uit!

   Paul-Jan

   Paul-Jan

   Online marketing specialist

   085 401 9132