085 401 9132

Projecten: Online marketing voor Brick-Bin

0%
Meer
Backlinks
0%
Meer organische bezoekers
0%
Meer
conversies

Specialisaties in deze case

BrickBin maakt afval scheiden makkelijk

Wie is BrickBin?

BrickBin is een webshop en verkoop duurzame afvalbakken gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Het doel van BrickBin is om mensen bewust te maken van hun afval en laten zien hoe dit op een duurzame manier gescheiden kan worden. Door het gebruik van gerecyclede materialen, wordt er bijgedragen aan de circulaire economie en het verminderen van de hoeveelheid afval op onze planeet. De afvalbakken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en maten, waardoor ze perfect zijn voor diverse omgevingen zoals kantoren, scholen en overheidsinstellingen. Deze veelzijdige en praktische bakken helpen bij het efficiënt scheiden en verwijderen van afval, waardoor een opgeruimde en georganiseerde ruimte wordt bevorderd.

Een nieuwe website

Online advertenties

Hoger in Google

Een overzichtelijke webshop: dit is wat wij doen

Voor Brick-Bin hebben we een webshop ontwikkeld die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook visueel aantrekkelijk. We hebben specifieke aandacht besteed aan de navigatie, waardoor klanten gemakkelijk hun weg kunnen vinden door het diverse aanbod van prullenbakken. De productpagina’s zijn ingericht met foto’s en beschrijvingen, zodat klanten precies weten wat ze kopen. Met de nieuwe add-on functies, zoals de keuze voor een klepdeksel, stickers, en bijpassende afvalzakken, kunnen klanten hun prullenbak volledig aanpassen aan hun persoonlijke voorkeuren en behoeften.
> bekijk de website van BrickBin

0%
Meer
backlinks
0%
Meer
bezoekers
0%
Meer conversies

Webdevelopment

Een nieuwe website

Bij het ontwikkelen van de nieuwe website voor Brick-Bin hebben we prioriteit gegeven aan een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website. Onze focus lag op het creëren van een platform dat het brede assortiment prullenbakken eenvoudig toegankelijk maakt voor bezoekers. Daarnaast hebben we nieuwe add-on functies toegevoegd die het mogelijk maken om prullenbakken te personaliseren. Klanten kunnen nu kiezen uit een scala aan klepdeksels, stickers, en bijpassende afvalzakken, waardoor ze hun aankoop volledig kunnen afstemmen op hun eigen stijl en gebruiksgemak.

Gebruiksvriendelijk

Goed converterend

Overzichtelijk

Online marketingcampagne

Search Engine Optimalisation (SEO)

Voor de online marketingcampagne van BrickBin hebben we een reeks van gedetailleerde SEO activiteiten ondernomen om de online zichtbaarheid te verhogen. Eerst hebben we een grondig onderzoek uitgevoerd naar relevantie zoekwoorden die de doelgroep gebruikt. Hierna, hebben we de teksten van de webpagina’s verrijkt om deze zoekwoorden op een natuurlijke manier te integreren, waardoor de inhoud niet alleen SEO-vriendelijk is maar ook waardevol voor de lezer. Verder hebben we de interne linkstructuur van de website geoptimaliseerd, blogs gepubliceerd en de laadsnelheid van de website geoptimaliseerd. Ook hebben we nieuwe landingspagina’s ontwikkeld, gericht op specifieke segmenten van de doelgroep om de marketingboodschap effectiever over te brengen. Al deze activiteiten samen hebben gezorgd voor een stevige SEO fundering voor de online marketingcampagne van BrickBin.

Landingspagina’s

Lokale SEO

Linkbuilding

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Wil jij ook een succesvolle website?

   Daag ons uit!

   Paul-Jan

   Paul-Jan

   Online marketing specialist

   085 401 9132