085 401 9132

Over ons

Home » Over ons

Wij helpen jou naar online succes

Over Heijtec

Het team van Heijtec bestaat uit gedreven professionals met een passie voor internet en technologie. Met 8 verschillende disciplines binnen één organisatie helpen wij sinds 2011 klanten van klein tot groot naar online succes!

Online marketing

Hosting & Domeinnaam

Webdesign & Development

Onderhoud & Beveiliging

Op het internet liggen kansen voor iedere business! Heijtec helpt jou en je onderneming naar online succes! Wij kijken verder dan een mooi plaatje en verzorgen webdesign met conversie (bezoekers omzetten in klanten) en zoekmachineoptimalisatie (hoger in Google) als uitgangspunt.

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Hoe het allemaal begon

12 jaar Heijtec

Oprichter en eigenaar Paul-Jan vertelt je meer over het ontstaan van Heijtec:

De tijd is voorbij gevlogen. In 2010 werd ik als militair naar Curaçao gestuurd. In mijn vrije tijd op dat tropische eiland begon ik aan de voorbereidingen van wat nu Heijtec is. Na 4,5 maand terug in Nederland, stond inschrijven bij de Kamer van Koophandel bovenaan mijn to-do-lijst. In 2011 werd Heijtec een feit.

In 2013 besloot ik defensie te verlaten en Heijtec uit te bouwen tot een volwaardig bedrijf. En dat is niet geheel zonder slag of stoot gegaan. In al die jaren is er gelukkig veel veranderd. Mooie projecten, goed personeel en betrouwbare partners maken Heijtec tot wat het nu is. En daar ben ik heel erg trots op!

Van multinational tot lokale ZZP’er. Steeds meer bedrijven, stichtingen en verenigingen vinden hun weg naar Heijtec. En als ze eenmaal klant zijn, gaan ze ondanks flinke concurrentie zelden weg. Daaruit maak ik op dat we op de goede weg zitten.

Inmiddels heeft Heijtec een mooi kantoor in Geldermalsen waar wij met 4 vaste krachten aan het werk zijn. Ook beschikken wij over een kantoorunit op bedrijventerrein Papendorp in Utrecht. Daarnaast zijn wij een SBB erkend leerbedrijf en staan wij altijd open voor enthousiaste stagiaires.

Ontmoet het Heijtec team

Paul-Jan

Paul-Jan

Directeur
Jesper

Jesper

Webdevelopment
Amber

Amber

Online marketeer
Lisa

Lisa

Online marketeer
Loïs

Lois

Online marketeer
Nadia

Nadia

Student online marketing
Tim

Tim

Student software development
Jay

Jay

Student software development
Dexter

Dexter

Support

Onze vestigingen

Utrecht
Van Deventerlaan 31
3528 AG Utrecht
Deze Heijtec locatie is gevestigd op bedrijventerrein Papendorp in Utrecht. Ook wel de dotcompolder of het Silicon Valley van de lage landen genoemd.
Geldermalsen
Gerdina’s Hof 7
4191 MX Geldermalsen
In Geldermalsen bevind zich het hart van Heijtec. Deze Heijtec vestiging vind je tussen de appels en peren van de Betuwe.

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

    Wij werken onder andere met

    Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

    Neem vrijblijvend contact met ons op!