085 401 9132

SEA Google Ads

Home » Online marketing » SEA Google Ads

Meer bezoekers met betaald adverteren

Online adverteren met Google Ads

Wil je snel meer bezoekers op je website? Jouw website als eerste zoekresultaat in Google? Dan kan jouw bedrijf profiteren van online adverteren in zoekmachines. In ’s werelds grootste zoekmachine Google is dit mogelijk met Google Ads. Hiermee kun je je zeer specifiek richten op een bepaalde doelgroep en betaal je alleen voor daadwerkelijke bezoekers.

Bereik snel en gericht je doelgroep

Betaal alleen voor daadwerkelijke klikken op je advertentie

Beheerbare kosten en duidelijke prestatierapporten

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Goede resultaten met online adverteren via Google Ads

  Kom in contact met potentiële klanten

  Waarom adverteren met Google Ads?

  Adverteren in Google is totaal iets anders dan adverteren in geprinte media zoals een (lokale) krant of tijdschrift. Hiermee toon je vaak eenmalig een advertentie aan een hele brede groep mensen. Met een goed opgezette Ads campagne staan er meerdere advertenties klaar die alleen getoond worden aan geïnteresseerden. Bovendien wordt er alleen iets in rekening gebracht wanneer de vertoning leidt tot een klik op de advertentie. Profiteer van de kennis van een specialist en laat een succesvolle Google Ads campagne opzetten.

  De doelstelling is bepalend voor het optimaal inrichten van een Ads campagne. Wil jij bijvoorbeeld meer naamsbekendheid of wil je de verkopen via je website verhogen? Er zijn verschillende mogelijkheden en wij kunnen je o.a. helpen met:

  Google Ads responsieve zoekadvertenties

  Display Advertising (bannering)

  Google Shopping (Performance Max)

  Remarketing & Retargeting

  YouTube advertising

  0 jaar
  toonaangevend in de internetbranche
  0+
  prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
  0%
  beoordeelt ons als uitstekend!
  0
  verschillende disciplines onder één dak

  Hoger in google met search engine optimalisation

  Hoe werkt Google Ads?

  Binnen de Google zoekmachine en haar partners zijn standaard plekken gereserveerd voor advertenties. In de Google zoekresultaten kunnen je bijvoorbeeld adverteren aan de bovenkant of aan de zijkant. Je hebt de keuze uit tekstadvertenties, beeldadvertenties en zelfs video-advertenties.

  Google Ads werkt door middel van een veilingsysteem, waarbij je (automatisch) biedt op betaalde advertentieplekken. De bieding gaat op basis van zoektermen en/of zoekwoorden. Naast de hoogte van het bod, wordt er ook gekeken naar de kwaliteit van de advertenties. Je kunt dus kosten besparen door je advertenties te optimaliseren!

  SEO of SEA?
  SEA is een afkorting voor Search Engine Advertising. Het staat voor het betaald adverteren in een zoekmachine. Hiermee kun je je zeer specifiek op een bepaalde doelgroep richten. SEO (Search Engine Optimization) is een verzameling van technieken, gericht op het optimaliseren en verbeteren van je van de vindbaarheid van je website in de organische zoekresultaten. Deze positie is gratis en wordt bepaald door het algoritme van de zoekmachine. Het verschil met SEO is dat je voor SEA betaalt voor het tonen van jouw website in de zoekresultaten. Omdat de resultaten van SEO soms maanden op zich laten wachten, wordt een SEO strategie vaak gecombineerd met SEA voor snel resultaat.
  Google Ads specialist
  Benieuwd welke strategie het beste aansluit bij jouw doelstellingen? Of adverteer je al in de zoekmachine, maar heb je het gevoel dat je niet het maximale rendement uit jouw campagnes haalt? Onze specialisten zetten voor jou een doelgerichte campagne op met concrete en meetbare doelstellingen. Omdat de campagnes regelmatig worden geoptimaliseerd, realiseren we met jouw marketingbudget een zo hoog mogelijk rendement.

  Google Ads Stappenplan

  Analyse
  Een succesvolle reclamecampagne begint bij een uitgebreide analyse. Eerst moet duidelijk zijn wie je doelgroep is, welke zoektermen je potentiële klanten gebruiken en wat voor resultaat we kunnen behalen. Aansluitend analyseren we hoe je website nu scoort en waar we de bezoekers het beste naartoe kunnen leiden. Indien gewenst kunnen we landingspagina’s op je website aanmaken die fungeren als verkooptrechter.
  Account opzetten
  We maken niet alleen de campagnes en advertenties voor je aan, maar koppelen deze ook aan een persoonlijk Ads account. Hierdoor heb jij toegang tot de advertenties en zie je precies hoe het advertentiebudget wordt gespendeerd.
  Advertenties
  Afhankelijk van je wensen en budget starten we een of meerdere campagnes, advertentiegroepen en advertenties op.
  Voortgang
  De advertenties die we aanmaken koppelen we aan een Google Analytics account. De potentiële klanten kunnen we daardoor ook op de website volgen. Hiermee realiseren we inzichtelijkheid, waardoor we de advertenties kunnen bijsturen.
  Alleen betalen voor resultaat
  Adverteren via Google is vooral bekend van het adverteren per klik. Pas wanneer iemand daadwerkelijk klikt op de advertentie wordt er een bedrag in rekening gebracht. Voor een vertoning van een advertentie hoeft dus niet betaald te worden. De maximale kosten per klik (CPC) kunnen we per advertentie bepalen.
  Remarketing
  Via remarketing kun je mensen bereiken die je website eerder hebben bezocht. Eerdere bezoekers of gebruikers krijgen je advertenties te zien terwijl ze websites bezoeken die deel uitmaken van het Google Display Netwerk, of terwijl ze op Google zoeken naar termen die gerelateerd zijn aan jouw producten of diensten op Google.

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!