085 401 9132

Online marketing

Home » Online marketing

Op het internet liggen kansen! Met je website bezoekers informeren, leads creëren of met een webshop direct omzet genereren? Wij helpen jou om je onderneming online succesvol te maken! Met onze expertise en ervaring in online marketing zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf opvalt tussen de rest. Bij Heijtec denken wij graag mee en ontwikkelen wij een online marketing strategie dat precies past bij jouw bedrijf.

Waarom online marketing?

Vergroot je merkbekendheid

Bereik klanten die in jou geïnteresseerd zijn

Stuur meer bezoekers naar jouw website

Direct resultaten met online advertenties

Verhoog je conversie en omzet

Jij kunt je focussen op andere taken

Online marketing

Wat is online marketing?

Online marketing, of digitale marketing, bevat alle vormen waarmee jij online promotie maakt voor jouw bedrijf. Dit kan onder andere door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO), adverteren in Google (SEA) of op andere websites, e-mail marketing, content marketing, RSS marketing, affiliate marketing of social media marketing. Daarbij is het belangrijk dat jouw website of webshop geoptimaliseerd is voor conversie en zoekmachines zoals Google. Het uiteindelijke doel van internet marketing is het generen van leads en het verkopen van jouw producten of diensten. Vergroot jouw naamsbekendheid, bereik nieuwe klanten en bouw relaties op met huidige klanten.

Wat is online marketing
0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak
Meer bezoekers op jouw website met SEO

Hoger in de Google zoekresultaten met SEO

Meer bezoekers met SEO

Zoekmachine Google is vaak de belangrijkste bron van bezoekers voor je website. Het is daarom erg belangrijk dat je website zo hoog mogelijk scoort op relevante zoektermen. Met zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimisation), optimaliseren we de vindbaarheid van je website, zodat zoveel mogelijk potentiële klanten je website kunnen vinden. Wij creëren een SEO campagne die is afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Wij streven ernaar de zichtbaarheid van je website in de zoekresultaten te vergroten en meer organisch verkeer te generen door middel van gericht zoekwoordenonderzoek, content optimalisatie, linkbuilding en meer.

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Alleen betalen voor resultaat met SEA

  Online adverteren met Google Ads

  Met adverteren in zoekmachines, ook wel SEA genoemd, kun je zeer nauwkeurig het bereik van je advertenties meten. Met Google Ads kan men adverteren binnen Google en haar partners. Je hebt de advertenties ongetwijfeld weleens gezien. Het zijn de advertenties bovenaan en aan de rechterkant van de organische zoekresultaten in Google. Google Ads is zeer effectief en zeer geschikt om in korte tijd veel sales te genereren. Aan de hand van een lijst met zoekwoorden bepalen we wanneer je advertentie wordt weergegeven. De posities van de advertentie wordt bepaald op basis van relevantie, kwaliteit en de biedingen. Het adverteren gaat op basis van kosten per klik (CPC). Dit houdt in dat je alleen betaalt voor personen die daadwerkelijk op jouw advertentie klikken.

  Tevreden klanten gingen je voor

  Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

  Twan van Asch
  Twan van Asch
  Bedankt Paul-Jan, ondanks dat wij niet bij jullie hosten staan jullie altijd voor ons klaar met advies. Zeer prettig dat jullie de moeite nemen om ons te helpen over hoe wij onze hosting moeten inrichten. Wordt enorm gewaardeerd:)
  Patrick van Zoeren
  Patrick van Zoeren
  Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!
  Léon Huveneers
  Léon Huveneers
  Geweldige ondersteuning geeft dit bedrijf!! Echt een aanrader!
  Silvana Schoenmakers
  Silvana Schoenmakers
  Als nieuwe klant wil ik het team van Heijtec ICT bedanken voor de snelheid en correcte behandeling. Heel tevreden over dit bedrijf! Echt een aanrader!
  Ko Laponder
  Ko Laponder
  Heijtec heeft voor ons bedrijf Vondel tuinmeubelen een nieuwe website ontwikkeld. Ze hebben onze website ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de service. Altijd bereikbaar en lossen problemen snel op.
  Hans van Arnhem
  Hans van Arnhem
  De nieuwe bedrijfs website door Heijtec ICT laten bouwen. Snel, accuraat en vooral goed uitgevoerd. Blij met onze nieuwe website en zeer tevreden met de diensten van Heijtec ICT.
  Herman De gram
  Herman De gram
  Wij hebben nu weer een hele mooie website . Luisteren goed naar wat je wilt en denken mee ik zeg top
  Betuws Schoorsteenveegbedrijf
  Betuws Schoorsteenveegbedrijf
  Heijtec heeft meerdere website voor ons opgezet, hier zijn wij zeer tevreden over. Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je een top website hebt.
  Happy Amsterdam
  Happy Amsterdam
  Wij hebben nu verschillende websites laten maken bij Heijtec en dit bevalt uitstekend. Het gaat snel en ik moet weinig aanpassen, er wordt dus goed geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de goede service! - Mirton Vastgoed - (en partners)
  Mitchell Mekkes
  Mitchell Mekkes
  Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren de website en alles hier omheen van onze onderneming. Wij kennen dit bedrijf dan ook als erg flexibel en zeer creatief.Ook zijn ze goed op de hoogte van de eisen en veranderingen in de wet.Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project word besteed dan ook aan ieder aanraden. --Bouwbedrijf Mekkes--
  online marketing campagne

  Een oplossing op maat voor jouw doelgroep

  Online marketing campagne op maat gemaakt voor jou!

  Wij geloven in het creëren van een strategie die voldoet aan de individuele behoeften van onze klanten en hun doelgroep. Onze ervaren online marketeers werken samen om campagnes te creëren die resultaat opleveren. De campagnes worden ontworpen om de bekendheid van jouw merk te vergroten, leads te stimuleren en meer verkoop/aanvragen te genereren. Of je een klein bedrijf bent of een groot internationaal bedrijf, Heijtec helpt graag een succesvolle digitale marketingstrategie te maken die resultaat oplevert.

  Onze werkwijze
  Online marketing campagne

  Stap 1
  Intake en analyse
  Nadat we kennis hebben gemaakt, beginnen we met een grondige analyse van het bedrijf en de markt waarin het zich bevindt. Hierbij kijken we naar de huidige online aanwezigheid en waar de kansen liggen voor groei en verbetering. Ook bekijken we de huidige staat van de website en brengen we eventuele fouten en verbeteringen in kaart. Op basis van deze analyse ontwikkelen wij een op maat gemaakte strategie die is gericht op jouw doelen.
  Stap 2
  Online marketing strategie en offerte
  Na de intake en de analyse, gaan we aan de slag met het opstellen van een strategie voor jouw online marketingcampagne. Hierbij houden wij rekenen met jouw specifieke doelen en wensen en de resultaten van onze analyse. Hierbij maken we gebruik van verschillende online marketingtechnieken, zoals bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertenties (SEA).
  Stap 3
  Starten met de campagne
  Zodra wij akkoord hebben ontvangen op de offerte, gaan onze online marketeers direct van start met de online marketingcampagne. Deze campagne omvat verschillende activiteiten om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online beter zichtbaar wordt en de juiste doelgroep bereikt wordt. Zo zal SEO ervoor zorgen dat jouw website hoger in de zoekresultaten van Google verschijnt. Dit doen we door onder andere een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Ook verbeteren we de technische aspecten van de website. Daarnaast wordt SEA ingezet om jouw bedrijf nog beter zichtbaar te maken en meer conversies te ontvangen.
  Stap 4
  Optimaliseren en onderhouden
  Na het starten van de campagne is het belangrijk om continue te blijven optimaliseren en onderhouden Alle activiteiten van de marketingcampagne worden geanalyseerd en gemonitord. Tussentijds rapporteren wij jou over de behaalde resultaten. Deze rapportages bevatten gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld het aantal website bezoekers, het conversie percentage en de gemiddelde positie in de zoekresultaten. Op deze manier blijf jij op de hoogte van de vooruitgang en kunnen eventuele doelstelling worden bijgesteld om het gewenste en beste resultaat te behalen.

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!