085 401 9132

Website laten maken voor ZZP’ers

Wil jij als ZZP’er een professionele website laten maken voor jouw bedrijf? Dat kan bij Heijtec. Wij helpen ondernemers aan professionele websites die bezoekers omzetten in klanten.

Met responsive webdesign zorgen we ervoor dat je website geschikt is voor smartphone, tablet en desktop. Bovendien maken we gebruik van de laatste technieken, zodat je website goed gevonden kan worden in Google en deze volledig voldoet aan de huidige wetgeving. Voor een effectieve website schakel je dé websitebouwers voor de ZZP’ers in!

Onze websites zijn

Goed vindbaar in Google

Professioneel en overzichtelijk

Eenvoudig te beheren en uit te breiden

AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving

Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten

Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Een website met conversies als doel

Doelgericht webdesign voor ondernemers

Groeien met je bedrijf? Wij helpen je naar online succes. Naast een duidelijk overzicht van je diensten, zorgen we ervoor dat bezoekers eenvoudig contact met je op kunnen nemen. Op websites van ZZP’ers plaatsen we doorgaans het volgende:

Homepagina

Dienstenpagina

Projecten en/of fotoalbum

Offerteaanvraag formulier

Over ons pagina

Contactpagina

Heb jij specifieke wensen? Geen enkel probleem! Als gediplomeerde webdesigners kunnen we zo goed als alles voor je maken.

Tevreden klanten gingen je voor

Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

Twan van Asch
Twan van Asch
Bedankt Paul-Jan, ondanks dat wij niet bij jullie hosten staan jullie altijd voor ons klaar met advies. Zeer prettig dat jullie de moeite nemen om ons te helpen over hoe wij onze hosting moeten inrichten. Wordt enorm gewaardeerd:)
Patrick van Zoeren
Patrick van Zoeren
Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!
Léon Huveneers
Léon Huveneers
Geweldige ondersteuning geeft dit bedrijf!! Echt een aanrader!
Silvana Schoenmakers
Silvana Schoenmakers
Als nieuwe klant wil ik het team van Heijtec ICT bedanken voor de snelheid en correcte behandeling. Heel tevreden over dit bedrijf! Echt een aanrader!
Ko Laponder
Ko Laponder
Heijtec heeft voor ons bedrijf Vondel tuinmeubelen een nieuwe website ontwikkeld. Ze hebben onze website ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de service. Altijd bereikbaar en lossen problemen snel op.
Hans van Arnhem
Hans van Arnhem
De nieuwe bedrijfs website door Heijtec ICT laten bouwen. Snel, accuraat en vooral goed uitgevoerd. Blij met onze nieuwe website en zeer tevreden met de diensten van Heijtec ICT.
Herman De gram
Herman De gram
Wij hebben nu weer een hele mooie website . Luisteren goed naar wat je wilt en denken mee ik zeg top
Betuws Schoorsteenveegbedrijf
Betuws Schoorsteenveegbedrijf
Heijtec heeft meerdere website voor ons opgezet, hier zijn wij zeer tevreden over. Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je een top website hebt.
Happy Amsterdam
Happy Amsterdam
Wij hebben nu verschillende websites laten maken bij Heijtec en dit bevalt uitstekend. Het gaat snel en ik moet weinig aanpassen, er wordt dus goed geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de goede service! - Mirton Vastgoed - (en partners)
Mitchell Mekkes
Mitchell Mekkes
Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren de website en alles hier omheen van onze onderneming. Wij kennen dit bedrijf dan ook als erg flexibel en zeer creatief.Ook zijn ze goed op de hoogte van de eisen en veranderingen in de wet.Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project word besteed dan ook aan ieder aanraden. --Bouwbedrijf Mekkes--

Een goed begin is het halve werk

Meer bezoekers, meer klanten

Een goede positie in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

SEO voor ZZP’ers

Naast goede websites verzorgen wij ook online marketing, zodat jij kunt groeien met jouw onderneming. Met diensten als SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (Adverteren via Google Ads) zorgen wij voor nog meer bezoekers op jouw website.

Domeinnaam & Hosting
Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing in jouw situatie. Van voordelige webhosting tot uitgebreide hosting op maat voor websites met veel bezoekers.
Veilig & Betrouwbaar
De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.
Website eenvoudig aanpassen
Onze websites worden standaard opgeleverd met een Content Management System (CMS), zodat jij zelf eenvoudig de website kan aanpassen. Heb jij voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress? Dan ben je aan het juiste adres!
Website of webshop?
Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Wij hebben jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.

Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!