085 401 9132

Website laten maken in Meteren

Wil jij een website laten maken in Meteren? Webdesign bureau Heijtec is gevestigd in Geldermalsen en wij helpen ondernemers om online kansen te pakken! Dit doen we met unieke en effectieve websites die voldoen aan alle technische eisen. Een goede webdesigner kijkt verder dan alleen mooi webdesign. Wij zorgen dat je website goed gevonden wordt door zoekmachines en perfect leesbaar is op alle apparaten zoals smartphones, tablets en desktop computers.

Onze websites zijn

Goed vindbaar in Google

Professioneel en overzichtelijk

Eenvoudig te beheren en uit te breiden

AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving

Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten

Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel

Responsive website laten maken

Heb je weleens een website bekeken op je smartphone? Je bent niet alleen! Het aantal mobiele bezoekers ligt gemiddeld boven de 60%. Een website moet tegenwoordig dan ook goed zichtbaar zijn op ieder apparaat. We maken hiervoor gebruik van een techniek die responsive webdesign wordt genoemd. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook erg belangrijk voor een goede vindbaarheid.

Een website met conversies als doel

Doelgericht webdesign in Geldermalsen

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Wil jij bezoekers informeren? Direct iets verkopen via een webshop? Of leads creëren met je website? Wat het doel ook mag zijn, wij ontwerpen een website die werkt. De resultaten van je website maken we inzichtelijk, zodat duidelijk is hoe jouw website presteert.

Tevreden klanten gingen je voor

Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

Twan van Asch
Twan van Asch
Bedankt Paul-Jan, ondanks dat wij niet bij jullie hosten staan jullie altijd voor ons klaar met advies. Zeer prettig dat jullie de moeite nemen om ons te helpen over hoe wij onze hosting moeten inrichten. Wordt enorm gewaardeerd:)
Patrick van Zoeren
Patrick van Zoeren
Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!
Léon Huveneers
Léon Huveneers
Geweldige ondersteuning geeft dit bedrijf!! Echt een aanrader!
Silvana Schoenmakers
Silvana Schoenmakers
Als nieuwe klant wil ik het team van Heijtec ICT bedanken voor de snelheid en correcte behandeling. Heel tevreden over dit bedrijf! Echt een aanrader!
Ko Laponder
Ko Laponder
Heijtec heeft voor ons bedrijf Vondel tuinmeubelen een nieuwe website ontwikkeld. Ze hebben onze website ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de service. Altijd bereikbaar en lossen problemen snel op.
Hans van Arnhem
Hans van Arnhem
De nieuwe bedrijfs website door Heijtec ICT laten bouwen. Snel, accuraat en vooral goed uitgevoerd. Blij met onze nieuwe website en zeer tevreden met de diensten van Heijtec ICT.
Herman De gram
Herman De gram
Wij hebben nu weer een hele mooie website . Luisteren goed naar wat je wilt en denken mee ik zeg top
Betuws Schoorsteenveegbedrijf
Betuws Schoorsteenveegbedrijf
Heijtec heeft meerdere website voor ons opgezet, hier zijn wij zeer tevreden over. Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je een top website hebt.
Happy Amsterdam
Happy Amsterdam
Wij hebben nu verschillende websites laten maken bij Heijtec en dit bevalt uitstekend. Het gaat snel en ik moet weinig aanpassen, er wordt dus goed geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de goede service! - Mirton Vastgoed - (en partners)
Mitchell Mekkes
Mitchell Mekkes
Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren de website en alles hier omheen van onze onderneming. Wij kennen dit bedrijf dan ook als erg flexibel en zeer creatief.Ook zijn ze goed op de hoogte van de eisen en veranderingen in de wet.Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project word besteed dan ook aan ieder aanraden. --Bouwbedrijf Mekkes--

Een goed begin is het halve werk

Goed scoren in Google

Op de eerste pagina in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines en voldoet aan alle technische eisen. Je hebt immers niets aan een prachtige website die niet bekeken wordt. Daarom bouwen we onze websites altijd zoekmachinevriendelijk en volgens de geldende richtlijnen.

Ons webdesign bureau staat voor je klaar!

Wij zorgen ervoor dat onze klanten kunnen focussen op hetgeen waar ze goed in zijn. Hiervoor we ondersteunen we ze volledig op online gebied. Onze service gaat dan ook verder dan het creëren van een mooie website.

Domeinnaam & Hosting
Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing voor jouw situatie. Van voordelige webhosting in eigen beheer tot premium WordPress hosting. We’ve got you covered!
Veiligheid & Betrouwbaar
De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.
Website zelf aanpassen
De websites die wij maken leveren we standaard af met een Content Management System (CMS), zodat jij gemakkelijk zelf de inhoud aan kan passen. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress? Dan ben je aan het juiste adres!
Website of webshop?
Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Wij hebben jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.

Wij helpen je graag verder

Webdesign in Meteren

Webdesignbureau Heijtec is opgericht in 2011 en gevestigd in Geldermalsen. We voorzien onze klanten van websites, webshops, apps, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online marketing, hosting en domeinnaamregistratie.

Over Meteren

Meteren is een dorp in de gemeente Geldermalsen, provincie Gelderland en telt 4200 inwoners per 1 juni 2017. Het dorp ligt aan de A15 tussen knooppunt Deil en Tiel. Meteren is omringt door de plaatsen Geldermalsen, Est, Opijnen, Neerijnen, Waardenburg en Deil. Andere plaatsen in een straal van 15 kilometer rondom Meteren zijn Culemborg, Buren, Tiel, Zaltbommel, Beesd, Leerdam en ‘s-Hertogenbosch. Bron: Wikipedia.

Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!