085 401 9132

Website laten maken in Houten

Wil jij een website laten maken in Houten? Heijtec helpt ondernemers om online kansen te pakken! Wij maken niet alleen unieke en effectieve websites die voldoen aan alle technische eisen, maar zorgen er ook voor dat ze hoog scoren in Google. Onze websites zijn daarnaast eenvoudig te beheren en natuurlijk responsive. Dit betekent dat ze perfect leesbaar zijn op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktop computers.

Onze websites zijn

Goed vindbaar in Google

Professioneel en overzichtelijk

Eenvoudig te beheren en uit te breiden

AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving

Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten

Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel

Responsive website laten maken

Meer dan de helft van de bezoekers van een website, zijn mobiele bezoekers. We bekijken websites steeds vaker via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Het is daarom essentieel dat jouw website goed zichtbaar is op ieder beeldschermformaat. Om dit voor elkaar te krijgen, maken we gebruik van een techniek die responsive webdesign wordt genoemd. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook nog eens erg belangrijk voor het scoren in zoekmachines als Google.

Een website met conversies als doel

Doelgericht webdesign in Houten

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Wil jij bezoekers informeren? Producten verkopen? Of leads creëren? Wat je doel ook is, wij ontwerpen een website die werkt voor jou. Met analyse software heb jij ook nog eens altijd inzicht in bezoekersaantallen, conversiecijfers en andere belangrijke data van jouw website.

Tevreden klanten gingen je voor

Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

Twan van Asch
Twan van Asch
Bedankt Paul-Jan, ondanks dat wij niet bij jullie hosten staan jullie altijd voor ons klaar met advies. Zeer prettig dat jullie de moeite nemen om ons te helpen over hoe wij onze hosting moeten inrichten. Wordt enorm gewaardeerd:)
Patrick van Zoeren
Patrick van Zoeren
Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!
Léon Huveneers
Léon Huveneers
Geweldige ondersteuning geeft dit bedrijf!! Echt een aanrader!
Silvana Schoenmakers
Silvana Schoenmakers
Als nieuwe klant wil ik het team van Heijtec ICT bedanken voor de snelheid en correcte behandeling. Heel tevreden over dit bedrijf! Echt een aanrader!
Ko Laponder
Ko Laponder
Heijtec heeft voor ons bedrijf Vondel tuinmeubelen een nieuwe website ontwikkeld. Ze hebben onze website ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de service. Altijd bereikbaar en lossen problemen snel op.
Hans van Arnhem
Hans van Arnhem
De nieuwe bedrijfs website door Heijtec ICT laten bouwen. Snel, accuraat en vooral goed uitgevoerd. Blij met onze nieuwe website en zeer tevreden met de diensten van Heijtec ICT.
Herman De gram
Herman De gram
Wij hebben nu weer een hele mooie website . Luisteren goed naar wat je wilt en denken mee ik zeg top
Betuws Schoorsteenveegbedrijf
Betuws Schoorsteenveegbedrijf
Heijtec heeft meerdere website voor ons opgezet, hier zijn wij zeer tevreden over. Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je een top website hebt.
Happy Amsterdam
Happy Amsterdam
Wij hebben nu verschillende websites laten maken bij Heijtec en dit bevalt uitstekend. Het gaat snel en ik moet weinig aanpassen, er wordt dus goed geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de goede service! - Mirton Vastgoed - (en partners)
Mitchell Mekkes
Mitchell Mekkes
Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren de website en alles hier omheen van onze onderneming. Wij kennen dit bedrijf dan ook als erg flexibel en zeer creatief.Ook zijn ze goed op de hoogte van de eisen en veranderingen in de wet.Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project word besteed dan ook aan ieder aanraden. --Bouwbedrijf Mekkes--

Een goed begin is het halve werk

Hoog scoren in Google

Goede posities in de Google zoekresultaten, zorgen voor meer potentiële klanten op je website. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd. Zodat jij het maximale uit je website kunt halen.

SEO in Houten

Naast goede websites verzorgen wij ook online marketing. Met diensten als SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (Adverteren via Google Ads) zorgen wij ervoor dat jouw organisatie kan groeien.

Domeinnaam & Hosting
Nog geen domeinnaam en hosting? Van voordelige webhosting tot uitgebreide managed hosting voor grote websites. Wij zorgen voor de beste oplossing in jouw situatie!
Veilig & Betrouwbaar
Een website moet voldoen aan de AVG / GDPR privacywetgeving. De veiligheid van jouw website heeft dan ook onze hoogste prioriteit. Je nieuwe website worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.
Website eenvoudig aanpassen
Onze websites worden standaard afgeleverd met een Content Management System (CMS). Hiermee pas jij eenvoudig zelf de inhoud van je website aan. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress? Dan ben je aan het juiste adres!
Website of webshop laten maken
Wanneer je producten online wilt verkopen, kunnen we je nieuwe website ook inrichten als webshop. We hebben jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.

Wij helpen je graag verder

Webdesign bureau in Houten

Webdesign bureau Heijtec is gevestigd in Geldermalsen, zo’n 20min rijden vanaf centrum Houten. Sinds 2011 voorzien wij onze klanten van websites, webshops, apps, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online marketing, hosting en domeinnaamregistratie. Al je websitezaken op één adres, wel zo gemakkelijk!

Over Houten

Houten is een woonplaats en gemeente in de provincie Utrecht. De gemeente telde op 1 januari 2019 zo’n 49.902 inwoners. Houten ligt ten zuidoosten van Utrecht en is ingesloten door de snelwegen A2 en A12. Ten zuiden van Houten stroomt rivier de Lek. De naam Houten is waarschijnlijk afgeleid van “Haltna”, dat mogelijk “woonplaats in het bos” of “open plek in het bos” betekent. Naast de woonplaats Houten kent de gemeente de kleine kernen ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ’t Waal. Andere plaatsen in de buurt van Houten zijn Utrecht, Nieuwegein, Wijk bij Duurstede, Culemborg en Vianen. Bron: Wikipedia.

Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!