085 401 9132

Website laten maken in Den Bosch

Wil jij een website laten maken in Den Bosch? Online kansen pakken en meer uit je website halen? Heijtec helpt ondernemers naar online succes! Wij realiseren niet alleen unieke en effectieve websites die voldoen aan alle technische eisen, maar zorgen er ook voor dat ze goed gevonden worden door Google. Daarnaast zijn onze websites eenvoudig te beheren en natuurlijk responsive. Dit betekent dat ze perfect leesbaar zijn op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktop computers.

Onze websites zijn

Goed vindbaar in Google

Professioneel en overzichtelijk

Eenvoudig te beheren en uit te breiden

AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving

Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten

Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel

Responsive website laten maken

We bekijken websites steeds vaker via mobiele apparaten. Sterker nog, meer dan 60% van de websitebezoekers, doen dit via een smartphone of tablet. Het is dus essentieel dat een website goed zichtbaar is op ieder beeldscherm. Om dit voor elkaar te krijgen, maken we gebruik van een techniek die responsive webdesign wordt genoemd. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook nog eens erg belangrijk voor het scoren in de zoekresultaten van Google.

Een website met conversies als doel

Doelgericht webdesign in ‘s-Hertogenbosch

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Wil jij bezoekers informeren? Leads binnenhalen? Of producten verkopen? Wat je doel ook is, wij ontwerpen een website die werkt. En we zorgen ervoor dat je inzicht hebt in bezoekersaantallen, conversiecijfers en andere belangrijke data van jouw website. Zodat jij exact weet, wat jouw website voor je doet.

Tevreden klanten gingen je voor

Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

Twan van Asch
Twan van Asch
Bedankt Paul-Jan, ondanks dat wij niet bij jullie hosten staan jullie altijd voor ons klaar met advies. Zeer prettig dat jullie de moeite nemen om ons te helpen over hoe wij onze hosting moeten inrichten. Wordt enorm gewaardeerd:)
Patrick van Zoeren
Patrick van Zoeren
Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!
Léon Huveneers
Léon Huveneers
Geweldige ondersteuning geeft dit bedrijf!! Echt een aanrader!
Silvana Schoenmakers
Silvana Schoenmakers
Als nieuwe klant wil ik het team van Heijtec ICT bedanken voor de snelheid en correcte behandeling. Heel tevreden over dit bedrijf! Echt een aanrader!
Ko Laponder
Ko Laponder
Heijtec heeft voor ons bedrijf Vondel tuinmeubelen een nieuwe website ontwikkeld. Ze hebben onze website ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de service. Altijd bereikbaar en lossen problemen snel op.
Hans van Arnhem
Hans van Arnhem
De nieuwe bedrijfs website door Heijtec ICT laten bouwen. Snel, accuraat en vooral goed uitgevoerd. Blij met onze nieuwe website en zeer tevreden met de diensten van Heijtec ICT.
Herman De gram
Herman De gram
Wij hebben nu weer een hele mooie website . Luisteren goed naar wat je wilt en denken mee ik zeg top
Betuws Schoorsteenveegbedrijf
Betuws Schoorsteenveegbedrijf
Heijtec heeft meerdere website voor ons opgezet, hier zijn wij zeer tevreden over. Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je een top website hebt.
Happy Amsterdam
Happy Amsterdam
Wij hebben nu verschillende websites laten maken bij Heijtec en dit bevalt uitstekend. Het gaat snel en ik moet weinig aanpassen, er wordt dus goed geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de goede service! - Mirton Vastgoed - (en partners)
Mitchell Mekkes
Mitchell Mekkes
Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren de website en alles hier omheen van onze onderneming. Wij kennen dit bedrijf dan ook als erg flexibel en zeer creatief.Ook zijn ze goed op de hoogte van de eisen en veranderingen in de wet.Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project word besteed dan ook aan ieder aanraden. --Bouwbedrijf Mekkes--

Een goed begin is het halve werk

Hoog scoren in Google

Met hoge posities in de Google zoekresultaten, haal je meer potentiële klanten naar je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijdgebouwd met de zoekmachineoptimalisatie als uitgangspunt.

SEO in Den Bosch

Naast goede websites verzorgen wij ook online marketing. Met diensten als SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (Adverteren via Google Ads) zorgen wij ervoor dat jij kunt groeien.

Domeinnaam & Hosting
Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing voor jouw situatie. Van webhosting in eigen beheer tot managed WordPress hosting. We’ve got you covered!
Veiligheid & Betrouwbaar
De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.
Website eenvoudig aanpassen
De websites die wij maken leveren we standaard af met een Content Management System (CMS), zodat jij gemakkelijk zelf de inhoud aan kan passen. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress? Dan ben je aan het juiste adres!
Website of webshop laten maken
Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Wij hebben jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.

Wij helpen je graag verder

Schakel een professional in

Webdesign bureau Heijtec is opgericht in 2011 en gevestigd in Geldermalsen, zo’n 20min vanaf centrum Den Bosch. Wij verwelkomen Boschenaren niet alleen met professionele websites, webshops en apps. We helpen ze ook met bijpassende domeinnaamregistratie en hosting. Na de lancering zijn we ook de juiste partner voor online marketing, met diensten als zoekmachineoptimalisatie (SEO) en Google Ads (SEA).

Over ‘s-Hertogenbosch

‘s-Hertogenbosch, veelal Den Bosch genoemd, is de hoofdplaats van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast is het ook de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. In de gemeente wonen zo’n 153.000 inwoners, waarvan er 110.445 (2018) mensen in de stad zelf wonen. De gemeente bestaat naast de stad Den Bosch uit de dorpen Bokhoven, Dieskant, Empel, Engelen, Gewande, Hintham, Kruisstraat, Maliskamp, Nuland, Oud-Empel, Rosmalen en Vinkel. Den Bosch heeft via de A59 goede verbindingen met Oss, Nijmegen en Arnhem in het oosten en Waalwijk, Tilburg en Breda in het westen. De A2 verbindt de stad met Utrecht en Amsterdam in het noorden en Eindhoven in het zuiden. Via de N279 zijn onder meer Veghel en Helmond in het zuidoosten te bereiken. Bron: Wikipedia.

Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!