085 401 9132

Website laten maken in Culemborg

Wil jij een professionele website laten maken in Culemborg? Heijtec is gevestigd in Geldermalsen en wij helpen je om online kansen te pakken! We maken websites die voldoen aan alle technische eisen. We ontwerpen voor iedere klant een uniek en effectief webdesign. Daarnaast zijn onze websites geoptimaliseerd voor zoekmachines, eenvoudig te beheren en natuurlijk responsive.

Expert inschakelen

Onze websites zijn

Goed vindbaar in Google

Professioneel en overzichtelijk

Eenvoudig te beheren en uit te breiden

AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving

Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten

Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel

Responsive webdesign

We bekijken websites steeds vaker op een smartphone of tablet. Met responsive webdesign zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe website op ieder scherm goed leesbaar is. Dit is niet alleen prettig voor je bezoekers, maar tegenwoordig ook erg belangrijk voor het scoren in zoekmachines. Je hebt immers niets aan prachtige website, die niet bekeken wordt.

Offerte aanvragen

Een website met conversies als doel

Effectief webdesign in Culemborg

Het doel van je website kan bijvoorbeeld bestaan uit bezoekers informeren, leads creëren of met een webshop direct omzet genereren. Wat je doel ook is, wij ontwerpen een website die werkt. We koppelen je website of webshop aan analyse software, zodat jij altijd inzicht hebt in de daadwerkelijke cijfers.

Tevreden klanten gingen je voor

Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

Twan van Asch
Twan van Asch
Bedankt Paul-Jan, ondanks dat wij niet bij jullie hosten staan jullie altijd voor ons klaar met advies. Zeer prettig dat jullie de moeite nemen om ons te helpen over hoe wij onze hosting moeten inrichten. Wordt enorm gewaardeerd:)
Patrick van Zoeren
Patrick van Zoeren
Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!
Léon Huveneers
Léon Huveneers
Geweldige ondersteuning geeft dit bedrijf!! Echt een aanrader!
Silvana Schoenmakers
Silvana Schoenmakers
Als nieuwe klant wil ik het team van Heijtec ICT bedanken voor de snelheid en correcte behandeling. Heel tevreden over dit bedrijf! Echt een aanrader!
Ko Laponder
Ko Laponder
Heijtec heeft voor ons bedrijf Vondel tuinmeubelen een nieuwe website ontwikkeld. Ze hebben onze website ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de service. Altijd bereikbaar en lossen problemen snel op.
Hans van Arnhem
Hans van Arnhem
De nieuwe bedrijfs website door Heijtec ICT laten bouwen. Snel, accuraat en vooral goed uitgevoerd. Blij met onze nieuwe website en zeer tevreden met de diensten van Heijtec ICT.
Herman De gram
Herman De gram
Wij hebben nu weer een hele mooie website . Luisteren goed naar wat je wilt en denken mee ik zeg top
Betuws Schoorsteenveegbedrijf
Betuws Schoorsteenveegbedrijf
Heijtec heeft meerdere website voor ons opgezet, hier zijn wij zeer tevreden over. Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je een top website hebt.
Happy Amsterdam
Happy Amsterdam
Wij hebben nu verschillende websites laten maken bij Heijtec en dit bevalt uitstekend. Het gaat snel en ik moet weinig aanpassen, er wordt dus goed geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de goede service! - Mirton Vastgoed - (en partners)
Mitchell Mekkes
Mitchell Mekkes
Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren de website en alles hier omheen van onze onderneming. Wij kennen dit bedrijf dan ook als erg flexibel en zeer creatief.Ook zijn ze goed op de hoogte van de eisen en veranderingen in de wet.Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project word besteed dan ook aan ieder aanraden. --Bouwbedrijf Mekkes--

Een goed begin is het halve werk

Goed scoren in Google

Hoog scoren in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook erg belangrijk dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

Ons webdesign bureau staat voor je klaar!

Wij zorgen ervoor dat onze klanten kunnen focussen op hetgeen waar ze goed in zijn. Hiervoor we ondersteunen we ze volledig op online gebied. Onze service gaat dan ook verder dan het creëren van een mooie website.

Domeinnaam & Hosting
Nog geen domeinnaam en hosting? Van webhosting in eigen beheer tot managed WordPress hosting. Wij zorgen voor de beste oplossing in jouw situatie.
Veiligheid & Betrouwbaar
De veiligheid van jouw website is van groot belang. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.
Website zelf aanpassen
De websites die wij maken leveren we standaard af met een Content Management System (CMS), zodat jij gemakkelijk zelf de inhoud aan kan passen. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress of Magento? Dan ben je aan het juiste adres!
Website of webshop?
Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Wij hebben jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.

Wij helpen je graag verder

webdesigner in Culemborg

Sinds 2011 voorziet Heijtec vanuit Geldermalsen haar klanten van websites, webshops, apps, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online marketing, hosting en domeinnaamregistratie. Waar de meeste webdesign bureau’s zich uitsluitend bezig houden met het ontwikkelen van websites, gaan wij veel verder. We richten ons op het creëren van innoverende oplossingen die de norm van webdevelopment voorbijstreven.

Over Culemborg

Culemborg is een stad en gemeente in de Neder-Betuwe, in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telde op 30 april 2017 27.904 inwoners. De stad wordt omringt door de dorpen Beusichem, Zoelmond, Asch, Zijderveld en Everdingen. Andere belangrijke plaatsen in de buurt van Culemborg zijn Houten, Wijk bij Duurstede, Vianen, Nieuwegein, Geldermalsen, Tiel, Buren, Beesd, Leerdam, Utrecht en Den Bosch. Bron: Wikipedia.

Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!