085 401 9132

Website laten maken in Buren

Wil jij een website laten maken in Buren? Op het internet liggen kansen voor jouw business. Heijtec is gevestigd in Geldermalsen en helpt je met effectieve websites om je online doelen te realiseren. We creëren niet alleen unieke en effectieve websites die voldoen aan alle technische eisen, maar zorgen er ook voor dat ze zeer goed gevonden worden door Google. Daarnaast zijn onze websites eenvoudig te beheren en natuurlijk responsive. Dit betekent dat ze perfect leesbaar zijn op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktop computers.

Onze websites zijn

Goed vindbaar in Google

Professioneel en overzichtelijk

Eenvoudig te beheren en uit te breiden

AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving

Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten

Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel

Responsive webdesign

We bekijken websites steeds vaker via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Het is daarom erg belangrijk dat jouw website goed zichtbaar is op ieder beeldscherm. We maken hiervoor gebruik van een techniek die responsive webdesign wordt genoemd. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook nog eens erg belangrijk voor het scoren in zoekmachines.

Een website met conversies als doel

Doelgerichte webdesign in Buren

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Of je nu bezig bent met de ontwikkeling van een nieuw merk, of een website of webshop nodig hebt voor je bestaande business: wij helpen jou je onderneming online succesvol te maken. Met de analyse software heb jij ook nog eens altijd inzicht in bezoekersaantallen, conversiecijfers en andere belangrijke data van jouw website.

Tevreden klanten gingen je voor

Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

Een goed begin is het halve werk

Hoog in Google

Een goede positie op de eerste pagina in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

Ons webdesign bureau staat voor je klaar!

Wij zorgen ervoor dat onze klanten kunnen focussen op hetgeen waar ze goed in zijn. Hiervoor we ondersteunen we ze volledig op online gebied. Onze service gaat dan ook verder dan het creëren van een mooie website.

Domeinnaam & Hosting
Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing voor jouw situatie. Van voordelige webhosting in eigen beheer tot premium WordPress hosting. We’ve got you covered!
Veiligheid & Betrouwbaar
De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.
Website zelf aanpassen
De websites die wij maken leveren we standaard af met een Content Management System (CMS), zodat jij gemakkelijk zelf de inhoud aan kan passen. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress? Dan ben je aan het juiste adres!
Website of webshop?
Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Wij hebben jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.

Wij helpen je graag verder

Webdesign in Buren

Webdesignbureau Heijtec is opgericht in 2011 en gevestigd in Geldermalsen. Wij voorzien onze klanten van websites, webshops, apps, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online marketing, hosting en domeinnaamregistratie.

Over het dorp Buren

Buren is een gemeente en een stad in de streek Betuwe, in de provincie Gelderland. Oranjestad Buren is centraal gelegen binnen de gemeente Buren, nabij de grotere plaatsen Tiel en Geldermalsen. De stad telt 2210 inwoners (2008). De gemeente Buren telt 26.291 inwoners (30 april 2017) en omvat de kernen Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Lienden, Maurik, Ommeren, Ravenswaaij, Rijswijk, Zoelen en Zoelmond. De gemeente ligt omsloten door regionaal belangrijke plaatsen als Tiel, Geldermalsen, Culemborg, Wijk bij Duurstede en Rhenen. Bron: Wikipedia.

Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!