085 401 9132

Website laten maken in Beesd

Wil jij een professionele website laten maken in Beesd? Heijtec is gevestigd in Geldermalsen en wij helpen ondernemers om online kansen te pakken! Wij gaan verder dan alleen een mooi webdesign. Wij verzorgen unieke en effectieve websites die voldoen aan alle technische eisen. We zorgen ervoor dat jouw website goed door Google gevonden wordt. Via een CMS zijn onze websites eenvoudig te beheren. En onze websites zijn responsive. Dit betekent dat de website perfect leesbaar is op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktop computers.

Onze websites zijn

Goed vindbaar in Google

Professioneel en overzichtelijk

Eenvoudig te beheren en uit te breiden

AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving

Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten

Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel

Responsive webdesign

We bekijken websites steeds vaker via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Het is daarom erg belangrijk dat jouw website goed zichtbaar is op ieder beeldscherm. We maken hiervoor gebruik van een techniek die responsive webdesign wordt genoemd. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook nog eens erg belangrijk voor het scoren in zoekmachines.

Een website met conversies als doel

Doelgerichte websites en webshops in Beesd

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Bezoekers informeren? Producten verkopen via een webshop? Leads creëren? Wat je doel ook is, wij ontwerpen een website die werkt. Met analyse software heb jij ook nog eens altijd inzicht in bezoekersaantallen, conversiecijfers en andere belangrijke data van jouw website.

Tevreden klanten gingen je voor

Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

Een goed begin is het halve werk

Goed scoren in Google

Een goede positie in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

Domeinnaam & Hosting
Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing voor jouw situatie. Van webhosting in eigen beheer tot managed WordPress. We’ve got you covered!
Veilig & Betrouwbaar
De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.
Website eenvoudig aanpassen
De websites die wij maken leveren we standaard af met een Content Management System (CMS), zodat jij eenvoudig zelf de inhoud aan kan passen. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress? Dan ben je aan het juiste adres!
Webshop laten maken
Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Wij hebben jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.

Wij helpen je graag verder

Webdesign in Beesd

Webdesignbureau Heijtec is opgericht in 2011 en gevestigd in Geldermalsen. We voorzien onze klanten van websites, webshops, apps, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online marketing, hosting en domeinnaamregistratie.

Over Beesd

Beesd is een dorp in de gemeente Geldermalsen, provincie Gelderland. Het dorpje is gelegen aan de snelweg A2 en rivier de Linge. In 2008 had Beesd 3609 inwoners. Dit maakte Beesd na Geldermalsen de grootste kern in de gemeente. Beesd grenst aan Enspijk en Rumpt. Om het dorp liggen de plaatsen Deil, Rhenoy, Gellicum en Tricht. Andere belangrijke plaatsen in de buurt van Beesd zijn Geldermalsen, Culemborg, Leerdam, Waardenburg, Zaltbommel en Tiel. Door de ligging aan de A2 is Beesd gemakkelijk te bereiken vanuit Utrecht en Den Bosch. Bron: Wikipedia.

Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!