085 401 9132

Webdesign Gelderland

Zoek je naar webdesign Gelderland? Heijtec is gevestigd in Geldermalsen, Gelderland en helpt ondernemers om online kansen te pakken! Wij realiseren niet alleen unieke en professionele websites, maar zorgen er ook voor dat ze goed scoren in Google. Je hebt immers niets aan een prachtige website, die niet bekeken wordt! We vinden het belangrijk dat je de website eenvoudig zelf kan beheren en onze design zijn natuurlijk responsive. Dit betekent dat ze perfect leesbaar zijn op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktop computers.

Onze websites zijn:

Goed vindbaar in Google

Professioneel en overzichtelijk

Eenvoudig te beheren en uit te breiden

AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving

Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten

Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel

Responsive webdesign in Gelderland

Meer dan 60% van de websitebezoekers, zijn mobiele bezoekers. We bekijken websites steeds vaker via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Om die reden is het essentieel dat jouw website goed zichtbaar is op al die verschillende beeldschermformaten. Om dit voor elkaar te krijgen, maken we gebruik van een techniek die responsive webdesign heet. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook zoekmachines hechten hier veel waarde aan. Meer bezoekers, begint bij een goede website.

Een website met conversies als doel

Website laten maken in Gelderland

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Wil je bezoekers informeren? Producten verkopen? Leads binnenhalen? Wat je doel ook is, wij ontwerpen een website die werkt voor jouw organisatie in Gelderland. We vinden het belangrijk dat jij weet wat jouw website oplevert. Met analyse software zorgen we ervoor dat je altijd inzicht hebt in bezoekersaantallen, conversiecijfers en andere belangrijke data van jouw website.

Tevreden klanten gingen je voor

Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

Twan van Asch
Twan van Asch
Bedankt Paul-Jan, ondanks dat wij niet bij jullie hosten staan jullie altijd voor ons klaar met advies. Zeer prettig dat jullie de moeite nemen om ons te helpen over hoe wij onze hosting moeten inrichten. Wordt enorm gewaardeerd:)
Patrick van Zoeren
Patrick van Zoeren
Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!
Léon Huveneers
Léon Huveneers
Geweldige ondersteuning geeft dit bedrijf!! Echt een aanrader!
Silvana Schoenmakers
Silvana Schoenmakers
Als nieuwe klant wil ik het team van Heijtec ICT bedanken voor de snelheid en correcte behandeling. Heel tevreden over dit bedrijf! Echt een aanrader!
Ko Laponder
Ko Laponder
Heijtec heeft voor ons bedrijf Vondel tuinmeubelen een nieuwe website ontwikkeld. Ze hebben onze website ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de service. Altijd bereikbaar en lossen problemen snel op.
Hans van Arnhem
Hans van Arnhem
De nieuwe bedrijfs website door Heijtec ICT laten bouwen. Snel, accuraat en vooral goed uitgevoerd. Blij met onze nieuwe website en zeer tevreden met de diensten van Heijtec ICT.
Herman De gram
Herman De gram
Wij hebben nu weer een hele mooie website . Luisteren goed naar wat je wilt en denken mee ik zeg top
Betuws Schoorsteenveegbedrijf
Betuws Schoorsteenveegbedrijf
Heijtec heeft meerdere website voor ons opgezet, hier zijn wij zeer tevreden over. Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je een top website hebt.
Happy Amsterdam
Happy Amsterdam
Wij hebben nu verschillende websites laten maken bij Heijtec en dit bevalt uitstekend. Het gaat snel en ik moet weinig aanpassen, er wordt dus goed geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de goede service! - Mirton Vastgoed - (en partners)
Mitchell Mekkes
Mitchell Mekkes
Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren de website en alles hier omheen van onze onderneming. Wij kennen dit bedrijf dan ook als erg flexibel en zeer creatief.Ook zijn ze goed op de hoogte van de eisen en veranderingen in de wet.Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project word besteed dan ook aan ieder aanraden. --Bouwbedrijf Mekkes--

Een goed begin is het halve werk

Hoog in de Google zoekresultaten

Door hoog te scoren in de Google zoekresultaten, ontvang je meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

SEO in Gelderland

Naast goede websites verzorgen wij ook online marketing. Met diensten als SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (Adverteren via Google Ads) zorgen wij voor nog meer bezoekers, zodat jouw organisatie kan groeien.

Domeinnaam & Hosting
Ook voor het registreren van een domeinnaam en hosting kun je bij ons terecht! Wij zorgen voor de beste oplossing, die aansluit op jouw situatie en wensen.
Veiligheid & Betrouwbaar
Onze websites voldoen aan de AVG privacywetgeving. Ze worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.
Website zelf aanpassen
Het merendeel van onze websites wordt afgeleverd met een Content Management System (CMS). Hiermee pas je zelf eenvoudig de inhoud van je website aan. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress? Dan ben je aan het juiste adres!
Website of webshop laten maken
Wil je met je website voornamelijk online producten of diensten verkopen. Dan kan het inrichten van de website als webshop interessant zijn. Wij hebben jaren ervaring in het ontwikkelen en beheren van professionele WooCommerce webshops.

Wij helpen je graag verder

Webdesign bureau in Gelderland

Webdesign bureau Heijtec is gevestigd in Geldermalsen, provincie Gelderland. Sinds 2011 voorzien wij onze klanten van webdesign (websites, webshops & apps), online marketing (SEO & SEA), webbeheer (onderhoud & beveiliging), domeinnaamregistratie en hosting. Voor webdesign in Gelderland, schakel je Heijtec in.

Over Utrecht

Gelderland is qua landoppervlakte de grootste provincie van Nederland. De provincie wordt begrensd door Duitsland en in Nederland door de provincies Overijssel, Limburg, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. De hoofdstad van Gelderland is Arnhem. De grootste stad binnen de provincie is echter Nijmegen. Andere grote gemeenten binnen de provincie zijn Apeldoorn, Ede, Doetinchem, Barneveld, Zutphen, Overbetuwe, Harderwijk, Lingewaard en West Betuwe. Bron: Wikipedia.

Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!