085 401 9132

Verhuurbedrijf website laten maken

Wil je een professionele website laten maken voor jouw verhuurbedrijf? Heijtec is jouw professionele partner bij webdesign voor een verhuurbedrijven. Onze webdesigns verzekeren je van een goed presterende website. Uiteraard bieden we je daarbij een maatwerk totaaloplossing voor een scherpe prijs.

Door onze ruime ervaring in de verhuurbranche weten we exact waar een website voor verhuurbedrijven aan moet voldoen. Klantvriendelijk, toegankelijk én voor zoekmachines geoptimaliseerd zijn daarbij belangrijke kenmerken. Je wilt immers dat jouw verhuurdiensten de doelgroep op effectieve wijze bereiken. Het webdesign voor jouw verhuurbedrijf laat je dan ook met een gerust hart aan de specialisten van Heijtec over.

Onze websites zijn:

Goed vindbaar in Google

Professioneel en klantvriendelijk

Eenvoudig te beheren en aanpassen

AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving

Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten

Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Een verhuurbedrijf website laten maken

Verhuur website laten maken

Wij helpen verhuurbedrijven bij het maken en optimaliseren van hun websites. Het maken van een succesvolle website kost tijd, moeite en een strategische planning om jouw doelgroep te bereiken. Ons ervaren team helpen je graag bij het ontwerpen en maken van een verhuurbedrijf website. Van domeinregistratie en hosting tot ontwerp en onderhoud, wij doen het allemaal! Wij hebben de expertise die jij nodig hebt om succes in je verhuur bedrijf te verzekeren. Onderscheid jezelf van de concurrenten en bereik meer klanten.

Duidelijk overzicht van jouw aanbod

Reserveringssysteem, betalingssysteem, reviewsysteem en zoekfunctionaliteit

Geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel

  Resultaatgericht webdesign bureau voor verhuurbedrijven

  Binnen ons team weten we als geen ander dat jij je wilt kunnen onderscheiden van de concurrentie. Dat geldt zeker in de verhuurbranche. Daarbij maakt het niet uit of jouw onderneming zich richt op autoverhuur of dat je een verhuurbedrijf in gereedschappen hebt. Bij Heijtec is het webdesign altijd doeltreffend en effectief. Onze op maat gemaakte webapplicaties en ontwerpen zorgen ervoor dat de website altijd aan jouw wensen en die van je bezoekers voldoet. Dit kan een uitgebreid reserveringssysteem zijn of een overzichtelijke pagina voor jouw verhuurdiensten. Maar, ook voor andere belangrijke website integraties staan wij voor je klaar.

  Een website met conversies als doel

  SEO geoptimaliseerde website voor een verhuurbedrijf

  Naast een klantvriendelijke website voor jouw doelgroep, is ook zoekmachineoptimalisatie van groot belang voor het succes van jouw verhuurbedrijf. Om dit te kunnen waarborgen is een goede vindbaarheid binnen Google van groot belang. Niet alleen lokaal, maar natuurlijk ook landelijk. Een website voor verhuurbedrijven van Heijtec voldoet dan ook altijd aan de eisen die de zoekmachine stelt. Dat betekent dat jouw verhuurwebsite ook voldoet aan de laatste privacywetgeving.

  Als je een website wil laten maken voor de verhuursector, laat je liever niets aan het toeval over. Dat is precies de reden waarom je kiest voor de expertise van onze ervaren webdesigners. Ze voorzien je graag van een maatwerk webdesign waardoor jij jouw bezoekers eenvoudig om kunt zetten in klanten. Daarnaast kun je niet alleen op onze hulp rekenen tijdens de bouw van jouw website, maar staan we ook voor je klaar als het gaat om websiteonderhoud.

  Nieuwsgierig geworden?

  Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

  085 401 9132

   Wij zorgen voor jouw website

   Onderhoud van jouw verhuurbedrijf website

   Ook na de oplevering van de website kun je rekenen op onze diensten. Als verhuurbedrijf wil je kostbare tijd immers liever besteden aan zaken waar je echt goed in bent. Dat geldt ook voor de specialisten van Heijtec. Wanneer je bij ons een website laat maken, bieden we je tevens de nazorg die je nodig hebt. Zo voorzien wij jouw website van de updates die het nodig heeft, voeren we belangrijke aanpassingen door en kunnen we er ook voor zorgen dat de website perfect vindbaar is. Onze websites voor verhuurbedrijven zijn altijd voorzien van een gebruiksvriendelijk beheersysteem. Zo heb je ook zelf de mogelijkheid om producten en diensten toe te voegen of informatie te wijzigingen.

   Tevreden klanten gingen je voor

   Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

   Twan van Asch
   Twan van Asch
   Bedankt Paul-Jan, ondanks dat wij niet bij jullie hosten staan jullie altijd voor ons klaar met advies. Zeer prettig dat jullie de moeite nemen om ons te helpen over hoe wij onze hosting moeten inrichten. Wordt enorm gewaardeerd:)
   Patrick van Zoeren
   Patrick van Zoeren
   Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!
   Léon Huveneers
   Léon Huveneers
   Geweldige ondersteuning geeft dit bedrijf!! Echt een aanrader!
   Silvana Schoenmakers
   Silvana Schoenmakers
   Als nieuwe klant wil ik het team van Heijtec ICT bedanken voor de snelheid en correcte behandeling. Heel tevreden over dit bedrijf! Echt een aanrader!
   Ko Laponder
   Ko Laponder
   Heijtec heeft voor ons bedrijf Vondel tuinmeubelen een nieuwe website ontwikkeld. Ze hebben onze website ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de service. Altijd bereikbaar en lossen problemen snel op.
   Hans van Arnhem
   Hans van Arnhem
   De nieuwe bedrijfs website door Heijtec ICT laten bouwen. Snel, accuraat en vooral goed uitgevoerd. Blij met onze nieuwe website en zeer tevreden met de diensten van Heijtec ICT.
   Herman De gram
   Herman De gram
   Wij hebben nu weer een hele mooie website . Luisteren goed naar wat je wilt en denken mee ik zeg top
   Betuws Schoorsteenveegbedrijf
   Betuws Schoorsteenveegbedrijf
   Heijtec heeft meerdere website voor ons opgezet, hier zijn wij zeer tevreden over. Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je een top website hebt.
   Happy Amsterdam
   Happy Amsterdam
   Wij hebben nu verschillende websites laten maken bij Heijtec en dit bevalt uitstekend. Het gaat snel en ik moet weinig aanpassen, er wordt dus goed geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de goede service! - Mirton Vastgoed - (en partners)
   Mitchell Mekkes
   Mitchell Mekkes
   Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren de website en alles hier omheen van onze onderneming. Wij kennen dit bedrijf dan ook als erg flexibel en zeer creatief.Ook zijn ze goed op de hoogte van de eisen en veranderingen in de wet.Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project word besteed dan ook aan ieder aanraden. --Bouwbedrijf Mekkes--

   Op heijtec kun je altijd bouwen

   Verhuurwebsite laten maken met hosting én SSL-certificaat

   Wanneer je bij Heijtec een website laat maken voor de verhuur-sector, bieden we je altijd een all-in-one service. We voorzien je dus ook graag van een passende domeinnaam en de benodigde hosting. Uiteraard volledig afgestemd op de behoefte van jouw website. Daarnaast leveren we elke website af met HTTPS en een SSL certificaat. Ook de implementatie van andere beveiligingsmogelijkheden kun je met een gerust hart overlaten aan onze webdesigners.

   Zo kun je jouw websitebezoekers voorzien van uitstekende online privacy en optimale veiligheid. Voor een zoekmachinevriendelijke website voor verhuurbedrijven staat ons team graag voor je klaar. We zorgen voor een maatwerk webdesign, online vindbaarheid én veiligheid. Met een webdesign van Heijtec krijgt jouw verhuurbedrijf de aandacht die het verdiend.

   Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

   Neem vrijblijvend contact met ons op!