085 401 9132

Stukadoor website laten maken

Wil jij een professionele website laten maken voor jouw stukadoorsbedrijf? Je bent aan het juiste adres! Onze specialisten weten exact hoe we effectieve websites voor stukadoors op moeten zetten. Belangrijke kenmerken zijn een professionele uitstraling, klantvriendelijk én vooral effectief. Het omzetten van bezoekers naar klanten is ons vakgebied.

Onze websites zijn:

Goed vindbaar in Google

Professioneel en klantvriendelijk

Eenvoudig te beheren en aanpassen

AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving

Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten

Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel

Resultaatgerichte websites voor stukadoors

Binnen ons webdesign bureau weten wij als geen ander, dat jij je als stukadoor moet kunnen onderscheiden van de concurrentie. Veel stukadoorsbedrijven moeten het van mond-tot-mondreclame hebben. Hierbij wordt vaak vergeten de de bedrijfswebsite regelmatig het eerste contactmoment met de potentiële klant is. Bezoekers zijn opzoek naar contactgegevens of een algehele indruk van het bedrijf. Een eerste indruk maak je maar één keer, zorg ervoor dat die goed is!

Een website met conversies als doel

Effectief webdesign voor stukadoorsbedrijven

Bij het laten maken van een website voor jouw stukadoorsbedrijf, laat je liever niets aan het toeval over. En juist daarom kies je voor onze professionele webdesigners. Heijtec is namelijk hét webdesign bureau voor de bouwsector.

Hoog scoren in Google is ons uitgangspunt. Met een geoptimaliseerde website ontvang je meer potentiële klanten op je pagina’s. Met effectieve conversietechnieken, zetten we die bezoekers vervolgens om in leads.

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Op heijtec kun je altijd bouwen

  Een betrouwbare website zonder omkijken

  Wanneer je bij Heijtec een website laat maken, bieden wij je altijd een all-in-one service. We voorzien je graag van een passende domeinnaam en de benodigde hosting. Uiteraard volledig afgestemd op de behoefte van jouw website. Daarnaast leveren we elke website af met HTTPS en een SSL certificaat. De website die we voor je opzetten is uiteraard AVG proof, zodat je voldoet aan de huidige privacywetgeving.

  Tevreden klanten gingen je voor

  Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

  Twan van Asch
  Twan van Asch
  Bedankt Paul-Jan, ondanks dat wij niet bij jullie hosten staan jullie altijd voor ons klaar met advies. Zeer prettig dat jullie de moeite nemen om ons te helpen over hoe wij onze hosting moeten inrichten. Wordt enorm gewaardeerd:)
  Patrick van Zoeren
  Patrick van Zoeren
  Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!
  Léon Huveneers
  Léon Huveneers
  Geweldige ondersteuning geeft dit bedrijf!! Echt een aanrader!
  Silvana Schoenmakers
  Silvana Schoenmakers
  Als nieuwe klant wil ik het team van Heijtec ICT bedanken voor de snelheid en correcte behandeling. Heel tevreden over dit bedrijf! Echt een aanrader!
  Ko Laponder
  Ko Laponder
  Heijtec heeft voor ons bedrijf Vondel tuinmeubelen een nieuwe website ontwikkeld. Ze hebben onze website ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de service. Altijd bereikbaar en lossen problemen snel op.
  Hans van Arnhem
  Hans van Arnhem
  De nieuwe bedrijfs website door Heijtec ICT laten bouwen. Snel, accuraat en vooral goed uitgevoerd. Blij met onze nieuwe website en zeer tevreden met de diensten van Heijtec ICT.
  Herman De gram
  Herman De gram
  Wij hebben nu weer een hele mooie website . Luisteren goed naar wat je wilt en denken mee ik zeg top
  Betuws Schoorsteenveegbedrijf
  Betuws Schoorsteenveegbedrijf
  Heijtec heeft meerdere website voor ons opgezet, hier zijn wij zeer tevreden over. Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je een top website hebt.
  Happy Amsterdam
  Happy Amsterdam
  Wij hebben nu verschillende websites laten maken bij Heijtec en dit bevalt uitstekend. Het gaat snel en ik moet weinig aanpassen, er wordt dus goed geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de goede service! - Mirton Vastgoed - (en partners)
  Mitchell Mekkes
  Mitchell Mekkes
  Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren de website en alles hier omheen van onze onderneming. Wij kennen dit bedrijf dan ook als erg flexibel en zeer creatief.Ook zijn ze goed op de hoogte van de eisen en veranderingen in de wet.Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project word besteed dan ook aan ieder aanraden. --Bouwbedrijf Mekkes--

  Op heijtec kun je altijd rekenen

  Website onderhoud & nazorg

  Ook na de oplevering van je nieuwe website, kun je op ons rekenen met support, onderhoud, online marketing. Als stukadoor wil je kostbare tijd immers liever besteden aan zaken waar je echt goed in bent. Daarom bieden wij je de nazorg die je nodig hebt. Zo voorzien wij jouw website van de updates, voeren we belangrijke aanpassingen door en kunnen we er met SEO ook voor zorgen dat de website nog meer bezoekers binnenhaalt. Daarnaast zijn onze websites voor stukadoors altijd voorzien van een gebruiksvriendelijk beheersysteem. Zo heb je ook zelf de mogelijkheid om informatie op je website te wijzigen.

  Haal meer uit je website!

  Voor zoekmachinevriendelijke websites voor stukadoors staat ons team graag voor je klaar! We zorgen voor een maatwerk webdesign, online vindbaarheid én verplichte beveiliging. Met een website van Heijtec krijgt jouw stukadoorsbedrijf de aandacht die het verdiend.

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!