085 401 9132

Schildersbedrijf website laten maken

Wil jij een professionele website laten maken voor jouw schildersbedrijf? Heijtec is dé specialist in webdesign voor schildersbedrijven. Door onze ruime ervaring in de bouwsector weten we exact waar een website voor schildersbedrijven aan moet voldoen. De juiste uitstraling, klantvriendelijk én effectief zijn daarbij belangrijke kenmerken. Je wilt immers dat jouw diensten de doelgroep op de juiste wijze bereiken. Het webdesign voor jouw schildersbedrijf laat je dan ook met een gerust hart over aan de specialisten van Heijtec.

Onze websites zijn:

Goed vindbaar in Google

Professioneel en klantvriendelijk

Eenvoudig te beheren en aanpassen

AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving

Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten

Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel

Resultaatgericht webdesign voor schilders

Binnen ons team weten wij als geen ander dat jij je als schilder moet kunnen onderscheiden van de concurrentie. Veel schildersbedrijven moeten het van mond-tot-mondreclame hebben, maar vergeten daarbij dat hun bedrijfswebsite vaak het eerste contactmoment met de potentiële klant is. Uit cijfers blijkt dat de meeste mensen op de website van een schilder kijken om een indruk van het bedrijf te krijgen en de contactgegevens op te zoeken. Het is dus erg belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Met onze effectieve websites zetten wij meer bezoekers om in klanten.

Een website met conversies als doel

Effectief websites voor schildersbedrijven

Wanneer je een website laat maken voor jouw schildersbedrijf, laat je liever niets aan het toeval over. Dat is precies de reden waarom je kiest voor de expertise van onze ervaren webdesigners. Wij voorzien je van een website die is geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines. Hierdoor ontvang je meer potentiële klanten op je website. Met effectieve conversietechnieken, zetten we die bezoekers vervolgens om in leads.

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Een website met conversies als doel

  Meer dan alleen een website

  Ook na de oplevering van je nieuwe website, kun je op ons rekenen met support, onderhoud, online marketing. Als schildersbedrijf wil je kostbare tijd immers liever besteden aan zaken waar je echt goed in bent. Daarom bieden wij je de nazorg die je nodig hebt. Zo voorzien wij jouw website van de updates, voeren we belangrijke aanpassingen door en kunnen we er met SEO ook voor zorgen dat de website nog meer bezoekers binnenhaalt. Daarnaast zijn onze websites voor schilders altijd voorzien van een gebruiksvriendelijk beheersysteem. Zo heb je ook zelf de mogelijkheid om informatie op je website te wijzigen te wijzigingen.

  Tevreden klanten gingen je voor

  Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

  Twan van Asch
  Twan van Asch
  Bedankt Paul-Jan, ondanks dat wij niet bij jullie hosten staan jullie altijd voor ons klaar met advies. Zeer prettig dat jullie de moeite nemen om ons te helpen over hoe wij onze hosting moeten inrichten. Wordt enorm gewaardeerd:)
  Patrick van Zoeren
  Patrick van Zoeren
  Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!
  Léon Huveneers
  Léon Huveneers
  Geweldige ondersteuning geeft dit bedrijf!! Echt een aanrader!
  Silvana Schoenmakers
  Silvana Schoenmakers
  Als nieuwe klant wil ik het team van Heijtec ICT bedanken voor de snelheid en correcte behandeling. Heel tevreden over dit bedrijf! Echt een aanrader!
  Ko Laponder
  Ko Laponder
  Heijtec heeft voor ons bedrijf Vondel tuinmeubelen een nieuwe website ontwikkeld. Ze hebben onze website ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de service. Altijd bereikbaar en lossen problemen snel op.
  Hans van Arnhem
  Hans van Arnhem
  De nieuwe bedrijfs website door Heijtec ICT laten bouwen. Snel, accuraat en vooral goed uitgevoerd. Blij met onze nieuwe website en zeer tevreden met de diensten van Heijtec ICT.
  Herman De gram
  Herman De gram
  Wij hebben nu weer een hele mooie website . Luisteren goed naar wat je wilt en denken mee ik zeg top
  Betuws Schoorsteenveegbedrijf
  Betuws Schoorsteenveegbedrijf
  Heijtec heeft meerdere website voor ons opgezet, hier zijn wij zeer tevreden over. Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je een top website hebt.
  Happy Amsterdam
  Happy Amsterdam
  Wij hebben nu verschillende websites laten maken bij Heijtec en dit bevalt uitstekend. Het gaat snel en ik moet weinig aanpassen, er wordt dus goed geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de goede service! - Mirton Vastgoed - (en partners)
  Mitchell Mekkes
  Mitchell Mekkes
  Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren de website en alles hier omheen van onze onderneming. Wij kennen dit bedrijf dan ook als erg flexibel en zeer creatief.Ook zijn ze goed op de hoogte van de eisen en veranderingen in de wet.Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project word besteed dan ook aan ieder aanraden. --Bouwbedrijf Mekkes--

  Op heijtec kun je altijd bouwen

  Een betrouwbare website zonder omkijken

  Wanneer je bij Heijtec een website laat maken, bieden wij je altijd een all-in-one service. We voorzien je dus ook graag van een passende domeinnaam en de benodigde hosting. Uiteraard volledig afgestemd op de behoefte van jouw website. Daarnaast leveren we elke website af met HTTPS en een SSL certificaat. Ook de implementatie van andere beveiligingsmogelijkheden kun je met een gerust hart overlaten aan onze webdevelopers.

  Zo kun je jouw websitebezoekers voorzien van uitstekende online privacy en optimale veiligheid. Voor zoekmachinevriendelijke websites voor schildersbedrijven staat ons team graag voor je klaar. We zorgen voor een maatwerk webdesign, online vindbaarheid én veiligheid. Met een webdesign van Heijtec krijgt jouw schildersbedrijf de aandacht die het verdiend.

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!