085 401 9132

Rijschool website laten maken

Wil je een website laten maken voor jouw rijschool? Wij van Heijtec helpen rijschoolhouders aan een professionele, maar betaalbare website. Wij zorgen ervoor dat je website voldoet aan de huidige wetgeving en goed gevonden wordt door Google. Wel zo belangrijk, gezien de huidige concurrentie.

Onze websites zijn

Goed vindbaar in Google

Professioneel en overzichtelijk

Eenvoudig te beheren en uit te breiden

AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving

Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten

Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Een website met conversies als doel

Doelgericht webdesign voor rijscholen

Het aantal leerlingen dat lest bij jouw rijschool laten groeien? Wij helpen je naar online succes. Dit voor zowel ZZP’ers als grote en kleinere rijscholen. Naast een duidelijk overzicht van jouw diensten, zorgen we ervoor dat bezoekers van je website eenvoudig contact met je op kunnen nemen. Op websites in de verkeersopleidingenbranche plaatsen we doorgaans het volgende:

Homepagina

Dienstenpagina

Tarievenpagina

Over ons pagina

Contactpagina

Heb jij specifieke eisen? Bijvoorbeeld een interactieve agenda waarmee lessen eenvoudig zijn te plannen. Geen enkel probleem! Als gediplomeerde webdesigners kunnen we zo goed als alles realiseren.

Tevreden klanten gingen je voor

Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

Een goed begin is het halve werk

Meer bezoekers, meer leerlingen

Met SEO zorgen wij ervoor dat je website goed vindbaar is. Want een hogere ranking in Google betekent meer potentiële klanten voor jouw rijschool. Onze websites worden daarom zoekmachinevriendelijk gebouwd en voldoen aan alle technische eisen.

Pas zelf eenvoudig je website aan

Onze websites worden standaard afgeleverd met een gebruiksvriendelijk systeem. Hiermee kan je zelf de rijschool website aanpassen. Heb je hier geen behoefte aan? Wij staan ook voor je klaar om aanpassingen door te voeren, zoals speciale acties, het aanpassen van het slagingspercentage of het aanzetten van een vakantiemelding.

Domeinnaam & Hosting
Heb je nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing in jouw situatie. Van voordelige webhosting tot uitgebreide hosting op maat voor websites met veel bezoekers.
Veilig & Betrouwbaar
Doordat wij jouw website standaard voorzien van een SSL certificaat en andere beveiligingsfuncties creëren wij een veilige website. Belangrijk voor jou en je bezoekers. Maar ook van belang voor de ranking in Google.

Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!