085 401 9132

Rijschool website laten maken

Wil je een website laten maken voor jouw rijschool? Wij van Heijtec helpen rijschoolhouders aan een professionele, maar betaalbare website. Wij zorgen ervoor dat je website voldoet aan de huidige wetgeving en goed gevonden wordt door Google. Wel zo belangrijk, gezien de huidige concurrentie.

Onze websites zijn

Goed vindbaar in Google

Professioneel en overzichtelijk

Eenvoudig te beheren en uit te breiden

AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving

Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten

Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Een website met conversies als doel

Doelgericht webdesign voor rijscholen

Het aantal leerlingen dat lest bij jouw rijschool laten groeien? Wij helpen je naar online succes. Dit voor zowel ZZP’ers als grote en kleinere rijscholen. Naast een duidelijk overzicht van jouw diensten, zorgen we ervoor dat bezoekers van je website eenvoudig contact met je op kunnen nemen. Op websites in de verkeersopleidingenbranche plaatsen we doorgaans het volgende:

Homepagina

Dienstenpagina

Tarievenpagina

Over ons pagina

Contactpagina

Heb jij specifieke eisen? Bijvoorbeeld een interactieve agenda waarmee lessen eenvoudig zijn te plannen. Geen enkel probleem! Als gediplomeerde webdesigners kunnen we zo goed als alles realiseren.

Tevreden klanten gingen je voor

Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

Twan van Asch
Twan van Asch
Bedankt Paul-Jan, ondanks dat wij niet bij jullie hosten staan jullie altijd voor ons klaar met advies. Zeer prettig dat jullie de moeite nemen om ons te helpen over hoe wij onze hosting moeten inrichten. Wordt enorm gewaardeerd:)
Patrick van Zoeren
Patrick van Zoeren
Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!
Léon Huveneers
Léon Huveneers
Geweldige ondersteuning geeft dit bedrijf!! Echt een aanrader!
Silvana Schoenmakers
Silvana Schoenmakers
Als nieuwe klant wil ik het team van Heijtec ICT bedanken voor de snelheid en correcte behandeling. Heel tevreden over dit bedrijf! Echt een aanrader!
Ko Laponder
Ko Laponder
Heijtec heeft voor ons bedrijf Vondel tuinmeubelen een nieuwe website ontwikkeld. Ze hebben onze website ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de service. Altijd bereikbaar en lossen problemen snel op.
Hans van Arnhem
Hans van Arnhem
De nieuwe bedrijfs website door Heijtec ICT laten bouwen. Snel, accuraat en vooral goed uitgevoerd. Blij met onze nieuwe website en zeer tevreden met de diensten van Heijtec ICT.
Herman De gram
Herman De gram
Wij hebben nu weer een hele mooie website . Luisteren goed naar wat je wilt en denken mee ik zeg top
Betuws Schoorsteenveegbedrijf
Betuws Schoorsteenveegbedrijf
Heijtec heeft meerdere website voor ons opgezet, hier zijn wij zeer tevreden over. Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je een top website hebt.
Happy Amsterdam
Happy Amsterdam
Wij hebben nu verschillende websites laten maken bij Heijtec en dit bevalt uitstekend. Het gaat snel en ik moet weinig aanpassen, er wordt dus goed geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de goede service! - Mirton Vastgoed - (en partners)
Mitchell Mekkes
Mitchell Mekkes
Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren de website en alles hier omheen van onze onderneming. Wij kennen dit bedrijf dan ook als erg flexibel en zeer creatief.Ook zijn ze goed op de hoogte van de eisen en veranderingen in de wet.Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project word besteed dan ook aan ieder aanraden. --Bouwbedrijf Mekkes--

Een goed begin is het halve werk

Meer bezoekers, meer leerlingen

Met SEO zorgen wij ervoor dat je website goed vindbaar is. Want een hogere ranking in Google betekent meer potentiële klanten voor jouw rijschool. Onze websites worden daarom zoekmachinevriendelijk gebouwd en voldoen aan alle technische eisen.

Pas zelf eenvoudig je website aan

Onze websites worden standaard afgeleverd met een gebruiksvriendelijk systeem. Hiermee kan je zelf de rijschool website aanpassen. Heb je hier geen behoefte aan? Wij staan ook voor je klaar om aanpassingen door te voeren, zoals speciale acties, het aanpassen van het slagingspercentage of het aanzetten van een vakantiemelding.

Domeinnaam & Hosting
Heb je nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing in jouw situatie. Van voordelige webhosting tot uitgebreide hosting op maat voor websites met veel bezoekers.
Veilig & Betrouwbaar
Doordat wij jouw website standaard voorzien van een SSL certificaat en andere beveiligingsfuncties creëren wij een veilige website. Belangrijk voor jou en je bezoekers. Maar ook van belang voor de ranking in Google.

Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!