085 401 9132

Online marketing voor webshops

Op het internet liggen kansen. Ook voor jouw webshop! Wil jij jouw webshop boven die van de concurrentie laten uit stijgen? Wil jij meer producten verkopen en de omzet verdubbelen? Wij zijn er om jou te helpen en om jou webshop online succesvol te maken! Samen met jou stellen wij doelen op voor de webshop en ontwikkelen wij de meest effectieve strategie om deze doelen te bereiken. Maandelijks ontvang jij een update over de resultaten van jou webshop. Zo blijf jij op de hoogte van de ontwikkelingen en stijgende cijfers. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten? Onze online marketeers wel! Waar wacht jij nog op?

Waarom online marketing voor webshops?

Boost je omzet

Sta bovenaan in Google

Ontvang meer bezoekers

Direct bestellingen met online advertenties

Verhoog je conversiepercentage

Maak bezoekers trouwe klanten

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

op naar online succes

Online marketing webshop

Bij Heijtec begrijpen we dat een succesvolle webshop verder gaat dan alleen een aantrekkelijk ontwerp. Het vereist een grondige kennis van online marketing om je producten onder de aandacht te brengen van je doelgroep. Daarom bieden wij uitgebreide online marketingdiensten aan specifiek voor webshops. Door middel van SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (advertenties op Google) zorgen wij ervoor dat jouw winkel de aandacht krijgt die het verdient. Daarnaast zullen we het conversiepercentage van jouw webshop verhogen. Hierdoor zal jij meer bestellingen ontvangen. Ben jij klaar voor de volgende stap? De online marketing experts van Heijtec weten precies wat er nodig is om jouw webshop naar het volgende niveau te tillen.

online marketing webshop

Onze werkwijze
Online marketingcampagne

Stap 1
Intake en analyse
Nadat we kennis hebben gemaakt, beginnen we met een grondige analyse van het bedrijf en de markt waarin het zich bevindt. Hierbij kijken we naar de huidige online aanwezigheid en waar de kansen liggen voor groei en verbetering. Ook bekijken we de huidige staat van de website en brengen we eventuele fouten en verbeteringen in kaart. Op basis van deze analyse ontwikkelen wij een op maat gemaakte strategie die is gericht op jouw doelen.
Stap 2
Online marketing strategie en offerte
Na de intake en de analyse, gaan we aan de slag met het opstellen van een strategie voor jouw online marketingcampagne. Hierbij houden wij rekenen met jouw specifieke doelen en wensen en de resultaten van onze analyse. Hierbij maken we gebruik van verschillende online marketingtechnieken, zoals bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertenties (SEA).
Stap 3
Starten met de campagne
Zodra wij akkoord hebben ontvangen op de offerte, gaan onze online marketeers direct van start met de online marketingcampagne. Deze campagne omvat verschillende activiteiten om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online beter zichtbaar wordt en de juiste doelgroep bereikt wordt. Zo zal SEO ervoor zorgen dat jouw website hoger in de zoekresultaten van Google verschijnt. Dit doen we door onder andere een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Ook verbeteren we de technische aspecten van de website. Daarnaast wordt SEA ingezet om jouw bedrijf nog beter zichtbaar te maken en meer conversies te ontvangen.
Stap 4
Optimaliseren en onderhouden
Na het starten van de campagne is het belangrijk om continue te blijven optimaliseren en onderhouden Alle activiteiten van de marketingcampagne worden geanalyseerd en gemonitord. Tussentijds rapporteren wij jou over de behaalde resultaten. Deze rapportages bevatten gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld het aantal website bezoekers, het conversie percentage en de gemiddelde positie in de zoekresultaten. Op deze manier blijf jij op de hoogte van de vooruitgang en kunnen eventuele doelstelling worden bijgesteld om het gewenste en beste resultaat te behalen.

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Conversiepercentage optimaliseren

  Meer klanten, meer bestellingen

  Heijtec is gespecialiseerd in online marketing voor de webshops. Er zijn diverse webshops (sieraden webshop, kleding webshop, auto-onderdelen webshop, tuinmeubelen webshop en veel meer) waar wij online marketing voor verzorgen. Onze online marketeers hebben vele jaren ervaring en weten precies hoe je jouw merk en producten kunt promoten om meer verkeer naar je website te trekken en conversies te genereren. Met onze online marketingdiensten helpen we je webshop online te laten groeien! We houden rekening met jouw doelen en budget. We bepalen samen welke strategie het beste is voor jouw webshop en zorgen dat je online aanwezigheid de juiste kant op gaat. Onze ervaren professionals weten precies hoe ze jouw webshop naar de volgende stap kunnen tillen, zodat deze een optimaal rendement oplevert.

  Online marketing diensten Heijtec

  Zij gingen jou voor en behaalden succes

  Dit zijn onze klanten

  Save the Earth for future Generations.

  Onze klanten zijn bedrijven en organisaties van verschillende groottes en uit diverse sectoren die de waarde begrijpen van effectieve online marketing. Ze variëren van start-ups die hun eerste digitale voetafdruk willen zetten, tot gevestigde ondernemingen die hun online aanwezigheid willen optimaliseren en uitbreiden. Hieronder zie je een selectie van onze klanten:

  Wij luisteren naar jou wensen

  Waarom kiezen voor Heijtec als online marketingbureau?

  Heijtec is een betrouwbaar online marketing bureau in Geldermalsen met veel ervaring. Wij hebben diverse klanten geholpen hun doelstellingen te bereiken, of het nu gaat om verkeerd naar de website te genereren of meer leads aan te trekken. Met onze expertise weten we precies wat er nodig is om je online resultaten te verbeteren.

  We bekijken onder andere de concurrentie, klantgedrag en doelstellingen, zodat we een goede strategie opzetten die aansluit bij je situatie. Vervolgens maken we een concreet plan en gaan we voor je aan de slag met online marketing. We sturen waar nodig bij, zodat jouw doelstellingen bereikt worden. Ontdek wat Heijtec voor jou kan betekenen en neem contact met onze specialisten op. Wij kijken uit naar een samenwerking!

  Op maat gemaakte strategie

  Maandelijks opzegbaar

  Persoonlijk en snel contact

  Gegarandeerde resultaten

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!