085 401 9132

Online marketing voor restaurants

Wil jij jouw restaurant zowel online als offline laten groeien? Wil jij de naamsbekendheid van je restaurant vergroten, lokaal beter gevonden worden en meer reserveringen ontvangen? Wij begrijpen dat elke eetgelegenheid uniek is en dat ‘lokaal’ de kracht is van een restaurant. Daarom richten we ons op het benadrukken van jouw lokale vindbaarheid en het aantrekken van klanten direct uit je gemeenschap. Schuif aan bij Heijtec voor marketing die net zo smaakvol is als het menu van jouw restaurant. Samen met jou stellen wij doelen op en ontwikkelen wij de meest effectieve strategie om deze doelen te bereiken. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten?

Waarom online marketing?

Vergroot je merkbekendheid

Word lokaal beter gevonden

Communiceer met klanten

Deel je verhaal en culinaire ervaring

Ontvang direct meer reserveringen

Vergroot klantloyaliteit

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Schuif aan bij Heijtec voor marketing die net zo smaakvol is als jouw menu

Online marketing voor de Horeca

Bent u op zoek naar effectieve online marketing voor jouw restaurant? Welkom bij Heijtec, waar wij ambachtelijke marketingstrategieën serveren die op maat gemaakt zijn voor horeca-ondernemingen. Net zoals jij zorgvuldig ingrediënten kiest voor de gerechten, kiezen wij de juiste mix van online marketingtechnieken om jouw restaurant zichtbaar te maken in de digitale wereld.

Bij Heijtec geloven we dat elk restaurant meer kan profiteren van online marketing. We beheren de hele digitale kamer, van social media-marketing tot zoekmachine-optimalisatie (SEO), en zorgen ervoor dat de lokale online aanwezigheid wordt verbeterd. We staan ​​altijd klaar om jou te helpen de kracht van online marketing voor restaurants te benutten, zodat jouw bedrijf kan groeien en meer verkeer naar je restaurant kan lokken.

Online marketing voor de horeca
Meer tafelreserveringen

Maak van website bezoekers loyale klanten

Meer bezoekers, meer tafelreserveringen

Door slimme en effectieve online marketing trekt jouw restaurantwebsite meer bezoekers aan. Een verhoogd online verkeer betekent meer potentiële gasten die jouw menu bekijken, de sfeer van je restaurant ontdekken en uiteindelijk een tafel reserveren. En zoals we allemaal weten, meer reserveringen betekent meer klanten, en meer klanten betekent meer omzet. Met de juiste online marketingstrategieën aan jouw zijde, kan je restaurant snel veranderen van een beschikbare plek naar een gewilde, volgeboekte locatie. Laat Heijtec je helpen deze transformatie te realiseren, je restaurant te laten bruisen met activiteit en je omzet te verhogen.

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  online marketing campagne

  Een oplossing op maat voor jouw doelgroep

  Online marketingcampagne op maat voor jou restaurant!

  Geen enkel restaurant is hetzelfde, dus waarom zou hun online marketingstrategie dat wel zijn? Wij bieden een op maat gemaakte online marketingcampagne die specifiek is afgestemd op de behoeften en doelstellingen van jouw restaurant. Van het creëren van smakelijke inhoud voor sociale media tot het optimaliseren van je website voor lokale zoekopdrachten, we ontwikkelen een unieke aanpak die past bij het karakter en de stijl van jouw restaurant. Dit betekent meer online zichtbaarheid, meer bezoekers en, uiteindelijk, meer tafelreserveringen. Laat je restaurant vandaag nog opvallen in de digitale menigte met een op maat gemaakte online marketingcampagne van Heijtec.

  Onze werkwijze
  Online marketingcampagne

  Stap 1
  Intake en analyse
  Nadat we kennis hebben gemaakt, beginnen we met een grondige analyse van het restaurant en de markt waarin het zich bevindt. Hierbij kijken we naar de huidige online aanwezigheid en waar de kansen liggen voor groei en verbetering. Ook bekijken we de huidige staat van de website en brengen we eventuele fouten en verbeteringen in kaart. Op basis van deze analyse ontwikkelen wij een op maat gemaakte strategie die is gericht op jouw doelen.
  Stap 2
  Online marketing strategie en offerte
  Na de intake en de analyse, gaan we aan de slag met het opstellen van een strategie voor jouw online marketingcampagne. Hierbij houden wij rekenen met jouw specifieke doelen en wensen en de resultaten van onze analyse. Hierbij maken we gebruik van verschillende online marketingtechnieken, zoals bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertenties (SEA).
  Stap 3
  Starten met de campagne
  Zodra wij akkoord hebben ontvangen op de offerte, gaan onze online marketeers direct van start met de online marketingcampagne. Deze campagne omvat verschillende activiteiten om ervoor te zorgen dat jouw restaurant online beter zichtbaar wordt en de juiste doelgroep bereikt wordt. Zo zal SEO ervoor zorgen dat jouw website hoger in de zoekresultaten via Google verschijnt. Dit doen we door onder andere een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Ook verbeteren we de technische aspecten van de website. Daarnaast wordt SEA ingezet om jouw bedrijf nog beter zichtbaar te maken en meer conversies te ontvangen.
  Stap 4
  Optimaliseren en onderhouden
  Na het starten van de campagne is het belangrijk om continue te blijven optimaliseren en onderhouden Alle activiteiten van de marketingcampagne worden geanalyseerd en gemonitord. Tussentijds rapporteren wij jou over de behaalde resultaten. Deze rapportages bevatten gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld het aantal website bezoekers, het conversie percentage en de gemiddelde positie in de zoekresultaten. Op deze manier blijf jij op de hoogte van de vooruitgang en kunnen eventuele doelstelling worden bijgesteld om het gewenste en beste resultaat te behalen.

  Zij gingen jou voor en behaalden succes

  Dit zijn onze klanten

  Onze klanten zijn bedrijven en organisaties van verschillende groottes en uit diverse sectoren die de waarde begrijpen van effectieve online marketing. Ze variëren van start-ups die hun eerste digitale voetafdruk willen zetten, tot gevestigde ondernemingen die hun online aanwezigheid willen optimaliseren en uitbreiden. Hieronder zie je een selectie van onze klanten:

  Behaal online succes in de culinaire wereld

  Online marketing voor de food & beverage branche

  De Food and Beverage sector is een dynamische en competitieve industrie waarbij een sterke online aanwezigheid essentieel is om op te vallen. Bij Heijtec begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen die deze sector biedt. We benutten onze ervaring en expertise om een online marketingstrategie te ontwerpen die aansluit bij de specifieke behoeften van de F&B-branche. Of het nu gaat om het promoten van een nieuwe menukaart, het aantrekken van klanten voor een proeverij of het opbouwen van een loyale klantenkring, we zorgen ervoor dat jouw boodschap luid en duidelijk overkomt. Met Heijtec aan je zijde wordt jouw F&B-onderneming de ster van de digitale culinaire wereld. Wij leveren online marketing aan vele soorten restaurants:

  • Bistro’s en brasseries
  • Sterren restaurants
  • All-you-can-eat restaurants
  • Fast food restaurants
  • Pop-up restaurants
  • Pizzeria’s
  • Sushi restaurants
  • Steakhuizen
  • Fine dining restaurants
  • Cafés en lunchrooms
  Online marketing F&B

  Nieuwsgierig geworden?

  Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

  085 401 9132

   Wij luisteren naar jou wensen

   Waarom kiezen voor Heijtec als online marketingbureau?

   Heijtec is een betrouwbaar online marketing bureau in Geldermalsen met veel ervaring. Wij hebben diverse klanten geholpen hun doelstellingen te bereiken, of het nu gaat om verkeer naar de website te genereren of meer reserveringen te ontvangen. Met onze expertise weten we precies wat er nodig is om je online resultaten te verbeteren.

   We bekijken onder andere de concurrentie, klantgedrag en doelstellingen, zodat we een goede strategie opzetten die aansluit bij je situatie. Vervolgens maken we een concreet plan en gaan we voor je aan de slag met online marketing. We sturen waar nodig bij, zodat jouw doelstellingen bereikt worden. Ontdek wat Heijtec voor jou kan betekenen en neem contact met onze specialisten op. Wij kijken uit naar een samenwerking!

   Op maat gemaakte strategie

   Maandelijks opzegbaar

   Persoonlijk en snel contact

   Gegarandeerde resultaten

   Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

   Neem vrijblijvend contact met ons op!