085 401 9132

Online marketing bureau

Op het internet liggen kansen. Ook voor jou! Heijtec is een online marketingbureau dat je helpt om die kansen te benutten. Wij zorgen ervoor dat jouw website beter gevonden wordt waardoor je meer aanvragen ontvangt, je meer telefoontjes krijgt of meer bestellingen ontvangt. Wie wil dat nou niet? Samen bespreken wij jouw doel. Wij analyseren, optimaliseren en implementeren de beste strategie voor dit doel. Onze ervaring, kennis en specialisatie in online marketing maken dat je bij ons op het juiste adres bent. Klaar om de volgende stap te zetten? Wij helpen je verder!

Waarom online marketing?

Vergroot je merkbekendheid

Bereik klanten die in jou geïnteresseerd zijn

Stuur meer bezoekers naar jouw website

Direct resultaten met online advertenties

Verhoog je conversie en omzet

Jij kunt je focussen op andere taken

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Haal meer uit je website of webshop

Onze online marketing diensten

Bij Heijtec bieden we verschillende online marketing diensten aan om jouw aanwezigheid te versterken en de bedrijfsdoelstellingen te behalen. Of het nu gaat om SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (adverteren via Google Ads), contentmarketing, e-mail marketing of social media marketing, wij hebben de expertise en ervaring om jouw bedrijf vooruit te helpen. Wij creëren een online strategie die is afgestemd op de behoeften en doelen van jouw bedrijf. Maak kennis met onze uitgebreide en op maat gemaakte online marketingdiensten die zijn ontworpen om je bedrijf te laten groeien.

Online marketing diensten Heijtec

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  online marketing campagne

  Een oplossing op maat voor jouw doelgroep

  Online marketingcampagne op maat gemaakt voor jou!

  Wij geloven in het ontwikkelen van een strategie die voldoet aan de individuele behoeften van onze klanten en hun doelgroep. Onze ervaren online marketeers werken samen om doeltreffende campagnes te creëren. Deze campagnes zijn ontworpen om de zichtbaarheid van jouw merk te vergroten, leads te genereren en meer verkoop/aanvragen te realiseren. Of je nu een klein bedrijf bent of een groot internationaal bedrijf, Heijtec staat klaar om je te helpen bij het ontwikkelen van een succesvolle digitale marketingstrategie die resultaten oplevert.

  Onze werkwijze
  Online marketingcampagne

  Stap 1
  Intake en analyse
  Nadat we kennis hebben gemaakt, beginnen we met een grondige analyse van het bedrijf en de markt waarin het zich bevindt. Hierbij kijken we naar de huidige online aanwezigheid en waar de kansen liggen voor groei en verbetering. Ook bekijken we de huidige staat van de website en brengen we eventuele fouten en verbeteringen in kaart. Op basis van deze analyse ontwikkelen wij een op maat gemaakte strategie die is gericht op jouw doelen.
  Stap 2
  Online marketing strategie en offerte
  Na de intake en de analyse, gaan we aan de slag met het opstellen van een strategie voor jouw online marketingcampagne. Hierbij houden wij rekenen met jouw specifieke doelen en wensen en de resultaten van onze analyse. Hierbij maken we gebruik van verschillende online marketingtechnieken, zoals bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertenties (SEA).
  Stap 3
  Starten met de campagne
  Zodra wij akkoord hebben ontvangen op de offerte, gaan onze online marketeers direct van start met de online marketingcampagne. Deze campagne omvat verschillende activiteiten om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online beter zichtbaar wordt en de juiste doelgroep bereikt wordt. Zo zal SEO ervoor zorgen dat jouw website hoger in de zoekresultaten van Google verschijnt. Dit doen we door onder andere een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Ook verbeteren we de technische aspecten van de website. Daarnaast wordt SEA ingezet om jouw bedrijf nog beter zichtbaar te maken en meer conversies te ontvangen.
  Stap 4
  Optimaliseren en onderhouden
  Na het starten van de campagne is het belangrijk om continu te blijven optimaliseren en onderhouden Alle activiteiten van de marketingcampagne worden geanalyseerd en gemonitord. Tussentijds rapporteren wij jou over de behaalde resultaten. Deze rapportages bevatten gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld het aantal website bezoekers, het conversie percentage en de gemiddelde positie in de zoekresultaten. Op deze manier blijf jij op de hoogte van de vooruitgang en kunnen eventuele doelstelling worden bijgesteld om het gewenste en beste resultaat te behalen.
  Full service online marketingbureau

  alles bij één partij

  Full service online marketingbureau

  Naast online marketing zijn we ook gespecialiseerd in webdevelopment. Wij gaan verder dan enkel een mooi plaatje en streven naar doeltreffend webdesign, gebaseerd op online marketing en zoekmachineoptimalisatie. Onze websites hebben dus een sterke basis voor een online marketingcampagne. Zo kunnen we direct starten met de campagne en zijn basisfouten al voorkomen.Of je nu een kleine start-up bent, of een uitgebreide onderneming met meerdere vestigingen, samen zorgen we dat jouw bedrijf succesvol is.

  Onze passie is om bedrijven te helpen groeien en bloeien in het digitale tijdperk. Bij ons sta jij als klant centraal en richten we ons op het leveren van resultaten die jouw verwachtingen overtreffen. Stap vandaag nog in de wereld van online marketing met Heijtec, waar succes slechts een klik verwijderd is.

  Online marketing

  Het kan (nog) beter!

  Bij Heijtec gaan we voor maximale online resultaten. Doe jij al aan online marketing maar behaal je niet de gewenste resultaten? Dan is het tijd voor een nieuwe aanpak! Wij gaan met je meedenken en kijken wat de beste strategieën zijn om jouw doelstellingen te behalen. Met een goed plan en betrouwbare uitvoering bouwen wij aan jouw sterke online merkidentiteit.

  Als online marketingbureau bieden we gespecialiseerde ondersteuning om je huidige inspanningen te versterken, en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. We helpen je de juiste mensen op het juiste moment te bereiken. Samen met jou brengen we je merk naar het volgende niveau, zodat je meer klanten en omzet genereert.

  Wat is online marketing

  Zij gingen jou voor en behaalden succes

  Dit zijn onze klanten

  Save the Earth for future Generations.

  Onze klanten zijn bedrijven en organisaties van verschillende groottes en uit diverse sectoren die de waarde begrijpen van effectieve online marketing. Ze variëren van start-ups die hun eerste digitale voetafdruk willen zetten, tot gevestigde ondernemingen die hun online aanwezigheid willen optimaliseren en uitbreiden. Hieronder zie je een selectie van onze klanten:

  Wij luisteren naar jou wensen

  Waarom kiezen voor Heijtec als online marketingbureau?

  Heijtec is een betrouwbaar online marketingbureau met veel ervaring. Wij hebben diverse klanten geholpen hun doelstellingen te bereiken, of het nu gaat om verkeerd naar de website te genereren of meer leads aan te trekken. Met onze expertise weten we precies wat er nodig is om je online resultaten te verbeteren.

  We bekijken onder andere de concurrentie, klantgedrag en doelstellingen, zodat we een goede strategie opzetten die aansluit bij je situatie. Vervolgens maken we een concreet plan en gaan we voor je aan de slag met online marketing. We sturen waar nodig bij, zodat jouw doelstellingen bereikt worden. Ontdek wat Heijtec voor jou kan betekenen en neem contact met onze specialisten op. We kijken uit naar een samenwerking!

  Op maat gemaakte strategie

  Maandelijks opzegbaar

  Persoonlijk en snel contact

  Gegarandeerde resultaten

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!