085 401 9132

Online marketing bureau Zaltbommel

Op het internet liggen kansen. Ook voor jou! Wil jij deze kansen benutten en ben jij op zoek naar een online marketing bureau in Zaltbommel? Heijtec is een online marketingbureau, gevestigd in Geldermalsen, dat je helpt om die kansen te benutten. Wij zorgen ervoor dat jouw website beter gevonden wordt waardoor je meer aanvragen ontvangt, je meer telefoontjes krijgt of meer bestellingen ontvangt. Want wie wil dat nu niet? Samen bespreken we jouw doelen en analyseren, optimaliseren en implementeren we de beste strategie om deze doelen te behalen. Met onze ervaring, kennis en specialisatie in online marketing ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je klaar om de volgende stap te zetten?

Ja, ik wil online succes

Waarom online marketing?

Vergroot je merkbekendheid

Bereik klanten die in jou geïnteresseerd zijn

Stuur meer bezoekers naar jouw website

Direct resultaten met online advertenties

Verhoog je conversie en omzet

Gericht adverteren op jouw doelgroep

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Haal meer uit je website of webshop

Onze online marketingdiensten

Bij Heijtec bieden wij diverse online marketingdiensten aan om jouw online aanwezigheid te versterken en je bedrijfsdoelstellingen te behalen. Of het nu gaat om zoekmachineoptimalisatie (SEO), adverteren via Google Ads (SEA), contentmarketing, emailmarketing of social media marketing, wij hebben de expertise en ervaring om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. We ontwikkelen een op maat gemaakte online strategie die perfect aansluit bij de behoeften en doelen van jouw onderneming. Maak kennis met onze uitgebreide en op maat gemaakte online marketingdiensten die bedoeld zijn om jouw bedrijf te laten groeien.

Online marketing diensten Heijtec

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  online marketing campagne

  Een oplossing op maat voor jouw doelgroep

  Online marketingcampagne op maat gemaakt voor jou!

  Bij Heijtec zijn we erop gericht om een unieke strategie te ontwikkelen die naadloos aansluit op de individuele behoeften van onze klanten en hun klantenkring. Ons team van ervaren online marketeers werkt nauw samen om effectieve campagnes te creëren. Deze campagnes zijn met zorg gemaakt om jouw merk op de voorgrond te plaatsen, potentiële klanten aan te trekken en de verkoop te stimuleren. Of je nu een start-up bent of een gevestigde multinational, Heijtec is altijd beschikbaar om je te begeleiden bij het creëren van online succes.

  Onze werkwijze
  Online marketingcampagne

  Stap 1
  Intake en analyse
  Nadat we kennis hebben gemaakt, beginnen we met een grondige analyse van het bedrijf en de markt waarin het zich bevindt. Hierbij kijken we naar de huidige online aanwezigheid en waar de kansen liggen voor groei en verbetering. Ook bekijken we de huidige staat van de website en brengen we eventuele fouten en verbeteringen in kaart. Op basis van deze analyse ontwikkelen wij een op maat gemaakte strategie die is gericht op jouw doelen.
  Stap 2
  Online marketing strategie en offerte
  Na de intake en de analyse, gaan we aan de slag met het opstellen van een strategie voor jouw online marketingcampagne. Hierbij houden wij rekenen met jouw specifieke doelen en wensen en de resultaten van onze analyse. Hierbij maken we gebruik van verschillende online marketingtechnieken, zoals bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertenteren (SEA).
  Stap 3
  Starten met de campagne
  Zodra wij akkoord hebben ontvangen op de offerte, gaan onze online marketeers direct van start met de online marketingcampagne. Deze campagne omvat verschillende activiteiten om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online beter zichtbaar wordt en de juiste doelgroep bereikt wordt. Zo zal SEO ervoor zorgen dat jouw website hoger in de zoekresultaten van Google verschijnt. Dit doen we door onder andere een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Ook verbeteren we de technische aspecten van de website. Daarnaast wordt SEA ingezet om jouw bedrijf nog beter zichtbaar te maken en meer conversies te ontvangen.
  Stap 4
  Optimaliseren en onderhouden
  Na het starten van de campagne is het belangrijk om continue te blijven optimaliseren en onderhouden Alle activiteiten van de marketingcampagne worden geanalyseerd en gemonitord. Tussentijds rapporteren wij jou over de behaalde resultaten. Deze rapportages bevatten gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld het aantal website bezoekers, het conversie percentage en de gemiddelde positie in de zoekresultaten. Op deze manier blijf jij op de hoogte van de vooruitgang en kunnen eventuele doelstelling worden bijgesteld om het gewenste en beste resultaat te behalen.

  Online marketing bij jou in de buurt

  Online marketingbureau in Zaltbommel

  Zaltbommel, gelegen langs de veel bekende Martinus Nijhoffbrug, is een stad met een waanzinnig uitzicht op de rivier de Waal. Het staat bekent voor de hiervoor genoemde Martinus Nijhoffbrug en natuurlijk ook de Sint-Maartenskerk. Zaltbommel is niet alleen een genot voor het oog, maar ook een bruisend centrum voor handel en industrie. Als marketingbureau zijn we erop gericht om lokale bedrijven te helpen groeien door gebruik te maken van innovatieve online marketingstrategieën.

  Over Zaltbommel

  Zaltbommel is een gemeente in de noordwestelijke helft van de Bommelerwaard. Gelegen in de provincie Gelderland, bestaat Zaltbommel uit 13.070 inwoners (per 1 januari 2021). De stad wordt omringd door de dorpen Haaften, Bruchem, Kerkwijk en Rossum. Belangrijke nabijgelegen plaatsen zijn onder andere Waardenburg, Geldermalsen, ‘s-Hertogenbosch, Gorinchem en Tiel.

  Sint-Maartenskerk
  Wat is online marketing

  Wij helpen jou om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen

  Het kan (nog) beter!

  Bij Heijtec streven we naar optimale online resultaten. Ben je al bezig met online marketing, maar behaal je niet de gewenste resultaten? Dan is het tijd voor een frisse aanpak! Wij denken graag met je mee en bepalen de beste strategieën om jouw doelstellingen te bereiken. Met een doordacht plan en betrouwbare uitvoering bouwen wij aan een sterke online merkidentiteit voor jou.

  Als online marketingbureau bieden wij gespecialiseerde ondersteuning om jouw huidige inspanningen te versterken en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij helpen jou om op het juiste moment de juiste doelgroep te bereiken. Samen met jou tillen wij jouw merk naar het volgende niveau, zodat jij meer klanten en omzet genereert.

  Zij gingen jou voor en behaalden succes

  Dit zijn onze klanten

  Onze klanten bestaan uit bedrijven en organisaties van verschillende groottes en uit diverse sectoren die de waarde van effectieve online marketing begrijpen. Ze variëren van start-ups die hun eerste stappen willen zetten in de digitale wereld, tot gevestigde ondernemingen die hun online aanwezigheid willen verbeteren en uitbreiden. Hieronder vind je een selectie van enkele van onze gewaardeerde klanten:

  Team Heijtec

  Wij luisteren naar jou wensen

  Waarom kiezen voor Heijtec als online marketingbureau?

  Heijtec is een betrouwbaar online marketing bureau gevestigd in Geldermalsen, nabij Zaltbommel. Met onze jarenlange ervaring hebben wij talloze klanten geholpen om hun doelstellingen te bereiken. Of het nu gaat om het genereren van verkeer naar de website of het aantrekken van meer leads, wij weten precies wat er nodig is om jouw online resultaten te verbeteren. Vertrouw op onze expertise en laat ons je helpen om online succes te behalen.

  We bekijken onder andere de concurrentie, klantgedrag en doelstellingen, zodat we een goede strategie opzetten die aansluit bij je situatie. Vervolgens maken we een concreet plan en gaan we voor je aan de slag met online marketing. Wij voeren de nodige aanpassingen uit om ervoor te zorgen dat jouw doelen behaald worden. Ontdek wat Heijtec voor jou kan betekenen en neem contact met onze specialisten op. Wij kijken uit naar een samenwerking!

  Op maat gemaakte strategie

  Maandelijks opzegbaar

  Persoonlijk en snel contact

  Gegarandeerde resultaten

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!