085 401 9132

Online marketing bureau Tiel

Op het internet liggen kansen. Ook voor jou! Wil jij deze kansen benutten en ben jij op zoek naar een online marketing bureau in Tiel? Heijtec is een online marketingbureau, gevestigd in Geldermalsen, dat je helpt om die kansen te benutten. Wij tillen jouw website naar een hoger niveau van zichtbaarheid, wat resulteert in meer aanvragen, telefoontjes en aankopen. Wil jij dit ook? We gaan samen jouw doelstellingen bespreken, analyseren, optimaliseren en zetten de meest effectieve strategie in werking om deze te realiseren. Met onze expertise, kennis en specialisatie in online marketing, heb je de perfecte partner gevonden!

Waarom kiezen voor online marketing?

Een ontzettend groot bereik

Bereik klanten die in jou geïnteresseerd zijn

Stuur meer bezoekers naar jouw website

Gericht adverteren op jouw doelgroep

Verhoog je conversie en omzet

Meetbare resultaten

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak
online marketing campagne

Een oplossing op maat gemaakt voor jouw doelgroep

Online marketingcampagne op maat gemaakt voor jou!

Wij zijn erop gericht om een unieke strategie te formuleren die naadloos past bij de specifieke eisen van onze klanten en hun klantenkring. Ons team aan ervaren digitale marketeers werken hand in hand om krachtige campagnes te ontwerpen en te realiseren. Deze campagnes zijn met zorg gemaakt om jouw merk op de voorgrond te plaatsen, potentiële klanten aan te trekken en de verkoop te stimuleren. Of je nu een start-up bent of een gevestigde multinational, Heijtec is altijd beschikbaar om je te begeleiden bij het creëren van online succes.

Onze werkwijze
Online marketingcampagne

Stap 1
Intake en analyse
Nadat we kennis hebben gemaakt, beginnen we met een grondige analyse van het bedrijf en de markt waarin het zich bevindt. Hierbij kijken we naar de huidige online aanwezigheid en waar de kansen liggen voor groei en verbetering. Ook bekijken we de huidige staat van de website en brengen we eventuele fouten en verbeteringen in kaart. Op basis van deze analyse ontwikkelen wij een op maat gemaakte strategie die is gericht op jouw doelen.
Stap 2
Online marketing strategie en offerte
Na de intake en de analyse, gaan we aan de slag met het opstellen van een strategie voor jouw online marketingcampagne. Hierbij houden wij rekenen met jouw specifieke doelen en wensen en de resultaten van onze analyse. Hierbij maken we gebruik van verschillende online marketingtechnieken, zoals bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertenties (SEA).
Stap 3
Starten met de campagne
Zodra wij akkoord hebben ontvangen op de offerte, gaan onze online marketeers direct van start met de online marketingcampagne. Deze campagne omvat verschillende activiteiten om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online beter zichtbaar wordt en de juiste doelgroep bereikt wordt. Zo zal SEO ervoor zorgen dat jouw website hoger in de zoekresultaten van Google verschijnt. Dit doen we door onder andere een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Ook verbeteren we de technische aspecten van de website. Daarnaast wordt SEA ingezet om jouw bedrijf nog beter zichtbaar te maken en meer conversies te ontvangen.
Stap 4
Optimaliseren en onderhouden
Na het starten van de campagne is het belangrijk om continue te blijven optimaliseren en onderhouden Alle activiteiten van de marketingcampagne worden geanalyseerd en gemonitord. Tussentijds rapporteren wij jou over de behaalde resultaten. Deze rapportages bevatten gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld het aantal website bezoekers, het conversie percentage en de gemiddelde positie in de zoekresultaten. Op deze manier blijf jij op de hoogte van de vooruitgang en kunnen eventuele doelstelling worden bijgesteld om het gewenste en beste resultaat te behalen.

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Online marketing Tiel – altijd bij jou in de buurt

  Online marketingbureau in Tiel

  Tiel is een charmante stad in het hart van Nederland, bekend om zijn jaarlijkse fruitcorso en rijke geschiedenis. Als een van de oudste steden in het land, heeft Tiel een unieke mix van historie en hedendaagse levendigheid. Het heeft ook een bloeiend zakelijk landschap, waaronder een verscheidenheid aan lokale en internationale bedrijven die actief zijn in verschillende sectoren, waaronder online marketing. Dit maakt Tiel een ideaal centrum voor ondernemingen op het gebied van digitale marketing en reclame. Als marketingbureau zijn we erop gericht om lokale bedrijven in Tiel te helpen groeien door gebruik te maken van innovatieve online marketingstrategieën.

  Over Tiel

  Tiel, een charmante stad en gemeente gelegen in de provincie Gelderland, telt 42.672 inwoners (januari 2023). De stad, strategisch geplaatst aan de A15 en toegankelijk via de N834 en N835, is prachtig ingebed tussen de rivieren de Waal, de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal. Sinds 1882 heeft Tiel een treinstation, dat dienst doet als eindpunt voor de spoorlijnen Utrecht – Tiel en Arnhem – Tiel. Tiel wordt omringd door de dorpen Ophemert, Wadenoijen, Kapel Avezaath, Kerk Avezaath, Zoelen en Echteld. Binnen de regio neemt Tiel een centrale positie in, met nabijgelegen belangrijke steden als Geldermalsen, Buren, Culemborg, Leerdam, Zaltbommel, Utrecht en Den Bosch.

  Online marketing bureau Tiel
  Wat is online marketing

  Wij helpen jou om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen

  Het kan (nog) beter!

  Bij Heijtec streven we naar optimale online resultaten. Ben je al bezig met online marketing, maar behaal je niet de gewenste resultaten? Dan is het tijd voor een frisse aanpak! Wij denken graag met je mee en bepalen de beste strategieën om jouw doelstellingen te bereiken. Met een doordacht plan en betrouwbare uitvoering bouwen wij aan een sterke online merkidentiteit voor jou.

  Als online marketingbureau in Tiel bieden wij gespecialiseerde ondersteuning om jouw huidige inspanningen te versterken en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij helpen jou om op het juiste moment de juiste doelgroep te bereiken. Samen met jou tillen wij jouw merk naar het volgende niveau, zodat jij meer klanten en omzet genereert.

  Haal meer uit je website of webshop

  Onze online marketing diensten

  Bij Heijtec zijn we gespecialiseerd in een breed scala online marketingdiensten, ontworpen om jouw digitale voetafdruk te vergroten en je bedrijfsambities waar te maken. Of je nu interesse hebt in zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google Ads (SEA), contentmarketing, emailmarketing, of social media marketing, ons team deskundigen heeft de kennis en ervaring op jouw bedrijf te helpen excelleren. We creëren een unieke online marketingstrategie, volledig afgestemd op de wensen en doelstellingen van jouw onderneming. Ontdek onze uitgebreide, op maat gemaakte online marketingpakketten, ontwikkeld met het oog op jouw bedrijfsgroei.

  Online marketing diensten Heijtec

  Zij gingen jou voor en behaalden succes

  Dit zijn onze klanten

  Save the Earth for future Generations.

  Onze klanten zijn bedrijven en organisaties van verschillende groottes en uit diverse sectoren die de waarde begrijpen van effectieve online marketing. Ze variëren van start-ups die hun eerste digitale voetafdruk willen zetten, tot gevestigde ondernemingen die hun online aanwezigheid willen optimaliseren en uitbreiden. Hieronder zie je een selectie van onze klanten:

  Team Heijtec

  Wij luisteren naar jou wensen

  Waarom kiezen voor Heijtec als online marketingbureau?

  Heijtec is een betrouwbaar online marketing bureau in Geldermalsen, nabij Tiel, met veel ervaring. Wij hebben diverse klanten geholpen hun doelstellingen te bereiken, of het nu gaat om verkeerd naar de website te genereren of meer leads aan te trekken. Met onze expertise weten we precies wat er nodig is om je online resultaten te verbeteren.

  Bij Heijtec duiken we diep in het onderzoek naar jouw concurrenten, begrijpen wij het gedrag van jouw klanten en stellen we heldere doelen. Hiermee bouwen we een effectieve strategie die naadloos aansluit bij jouw context. Daarna zetten we een specifiek plan op en beginnen we met toepassen van online marketing technieken. Wij voeren de nodige aanpassingen uit om ervoor te zorgen dat jouw doelen behaald worden. Ontdek jouw mogelijkheden met Heijtec en begin een gesprek met onze deskundigen. wij kunnen niet wachten om de samenwerking aan te gaan.

  Op maat gemaakte strategie

  Maandelijks opzegbaar

  Persoonlijk en snel contact

  Gegarandeerde resultaten

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!