085 401 9132

Online marketing Leerdam

Op het internet liggen kansen. Ook voor jou! Wil jij deze kansen benutten en ben jij op zoek naar een online marketing bureau in Leerdam? Heijtec is een online marketingbureau, gevestigd in Geldermalsen, dat je helpt om die kansen te benutten. Wij tillen jouw website naar een hoger niveau van zichtbaarheid, wat resulteert in meer aanvragen, telefoontjes en aankopen – wie wil dat niet? We gaan samen jouw doelstellingen bespreken, analyseren, optimaliseren en zetten de meest effectieve strategie in werking om deze te realiseren. Met onze expertise, kennis en specialisatie in online marketing, heb je de perfecte partner gevonden! Ben je klaar om de volgende stap te nemen?

Ja, ik wil online succes

Waarom online marketing?

Vergroot je merkbekendheid

Bereik klanten die in jou geïnteresseerd zijn

Stuur meer bezoekers naar jouw website

Direct resultaten met online advertenties

Verhoog je conversie en omzet

Jij kunt je focussen op andere taken

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Haal meer uit je website of webshop

Onze online marketing diensten

Bij Heijtec hebben we een breed scala aan online marketingoplossingen om je digitale voetafdruk te versterken en je bedrijfsdoelen te realiseren. Of het nu gaat om zoekmachineoptimalisatie (SEO), adverteren via Google Ads (SEA), contentmarketing, emailmarketing of social media marketing, onze expertise en ervaring zijn er om je onderneming naar nieuwe hoogten te brengen. We creëren een op maat gemaakte digitale strategie die naadloos aansluit bij de unieke behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf. Ontdek onze veelzijdige en gepersonaliseerde online marketingdiensten die ontworpen zijn om je bedrijf te laten bloeien.

Online marketing diensten Heijtec

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  online marketing campagne

  Een oplossing op maat voor jouw doelgroep

  Online marketingcampagne op maat gemaakt voor jou!

  Bij Heijtec hebben we één doel voor ogen: een op maat gemaakte strategie creëren die naadloos aansluit bij jouw specifieke behoeften en die van je doelgroep. Onze deskundige online marketeers bundelen hun krachten om doeltreffende campagnes te ontwikkelen. Deze campagnes zijn speciaal ontwikkeld om de bekendheid van je merk te vergroten, potentiële klanten aan te trekken en meer verkoop- of informatieaanvragen te genereren. Of je nu een klein lokaal bedrijf in Leerdam bent of een wereldwijd opererende onderneming, Heijtec staat klaar om je bij te staan in het opstellen van een winnende digitale marketingstrategie die merkbare resultaten zal opleveren.

  Onze werkwijze
  Online marketingcampagne

  Stap 1
  Intake en analyse
  Nadat we kennis hebben gemaakt, beginnen we met een grondige analyse van het bedrijf en de markt waarin het zich bevindt. Hierbij kijken we naar de huidige online aanwezigheid en waar de kansen liggen voor groei en verbetering. Ook bekijken we de huidige staat van de website en brengen we eventuele fouten en verbeteringen in kaart. Op basis van deze analyse ontwikkelen wij een op maat gemaakte strategie die is gericht op jouw doelen.
  Stap 2
  Online marketingstrategie en offerte
  Na de intake en de analyse, gaan we aan de slag met het opstellen van een strategie voor jouw online marketingcampagne. Hierbij houden wij rekenen met jouw specifieke doelen en wensen en de resultaten van onze analyse. Hierbij maken we gebruik van verschillende online marketingtechnieken, zoals bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertenties (SEA).
  Stap 3
  Starten met de campagne
  Zodra wij akkoord hebben ontvangen op de offerte, gaan onze online marketeers direct van start met de online marketingcampagne. Deze campagne omvat verschillende activiteiten om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online beter zichtbaar wordt en de juiste doelgroep bereikt wordt. Zo zal SEO ervoor zorgen dat jouw website hoger in de zoekresultaten van Google verschijnt. Dit doen we door onder andere een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Ook verbeteren we de technische aspecten van de website. Daarnaast wordt SEA ingezet om jouw bedrijf nog beter zichtbaar te maken en meer conversies te ontvangen.
  Stap 4
  Optimaliseren en onderhouden
  Na het starten van de campagne is het belangrijk om continue te blijven optimaliseren en onderhouden Alle activiteiten van de marketingcampagne worden geanalyseerd en gemonitord. Tussentijds rapporteren wij jou over de behaalde resultaten. Deze rapportages bevatten gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld het aantal website bezoekers, het conversie percentage en de gemiddelde positie in de zoekresultaten. Op deze manier blijf jij op de hoogte van de vooruitgang en kunnen eventuele doelstelling worden bijgesteld om het gewenste en beste resultaat te behalen.

  Online marketing bij jou in de buurt

  Online marketingbureau in Leerdam

  Leerdam, vaak bekend als de “Glasstad” vanwege zijn eeuwenoude glasblazerij traditie, is een charmante stad in de provincie Zuid-Holland. Het is de perfecte plek voor liefhebbers van natuur, kunst en geschiedenis. Met zijn prachtige waterwegen, historische gebouwen en fascinerende glasmuseum, biedt Leerdam bezoekers een unieke combinatie van rust en cultuur. De stad is ook beroemd om zijn kaas, ‘Leerdammer’, die je absoluut moet proeven als je er bent. Als marketingbureau zijn we erop gericht om lokale bedrijven in Leerdam te helpen groeien door gebruik te maken van innovatieve online marketingstrategieën.

  Over Leerdam

  Leerdam is een stad en gemeente in de provincie Utrecht, Nederland. Het is gelegen aan de oevers van de Lek en biedt een scala aan historische bezienswaardigheden, evenals open ruimtes voor recreatie. Op 1 januari 2021 telde de stad 18.945 inwoners. In de buurt van Leerdam liggen de plaatsen Schoonrewoerd, Asperen, Acquoy, Gellicum en Rhenoy. Andere belangrijke plaatsen in de buurt van Leerdam zijn Gorinchem, Utrecht, Beesd, Geldermalsen, Culemborg, Waardenburg en Tiel.

  Online marketing bureau Leerdam
  Wat is online marketing

  Wij helpen jou om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen

  Het kan (nog) beter!

  Bij Heijtec streven we naar optimale online resultaten. Ben je al bezig met online marketing, maar behaal je niet de gewenste resultaten? Dan is het tijd voor een frisse aanpak! Wij denken graag met je mee en bepalen de beste strategieën om jouw doelstellingen te bereiken. Met een doordacht plan en betrouwbare uitvoering bouwen wij aan een sterke online merkidentiteit voor jou.

  Als online marketingbureau bieden wij gespecialiseerde ondersteuning om jouw huidige inspanningen te versterken en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij helpen jou om op het juiste moment de juiste doelgroep te bereiken. Samen met jou tillen wij jouw merk naar het volgende niveau, zodat jij meer klanten en omzet genereert.

  Zij gingen jou voor en behaalden succes

  Dit zijn onze klanten

  Onze klanten bestaan uit bedrijven en organisaties van verschillende groottes en uit diverse sectoren die de waarde van effectieve online marketing begrijpen. Ze variëren van start-ups die hun eerste stappen willen zetten in de digitale wereld, tot gevestigde ondernemingen die hun online aanwezigheid willen verbeteren en uitbreiden. Hieronder vind je een selectie van enkele van onze gewaardeerde klanten:

  Wij luisteren naar jou wensen

  Waarom kiezen voor Heijtec als online marketingbureau?

  Heijtec is een betrouwbaar online marketing bureau gevestigd in Geldermalsen, nabij Leerdam. Door de jaren heen hebben we talrijke klanten bijgestaan om hun ambities te realiseren. Of je doel nu is om meer verkeer naar je website te leiden of om een groter aantal leads aan te trekken, wij hebben de knowhow om je online prestaties te optimaliseren. Maak gebruik van onze ruime ervaring en laat ons je begeleiden op weg naar online succes.

  We bekijken onder andere de concurrentie, klantgedrag en doelstellingen, zodat we een goede strategie opzetten die aansluit bij je situatie. Vervolgens maken we een concreet plan en gaan we voor je aan de slag met online marketing. We sturen waar nodig bij, zodat jouw doelstellingen bereikt worden. Ontdek wat Heijtec voor jou kan betekenen en neem contact met onze specialisten op. Wij kijken uit naar een samenwerking!

  Op maat gemaakte strategie

  Maandelijks opzegbaar

  Persoonlijk en snel contact

  Gegarandeerde resultaten

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!