085 401 9132

Online marketing bureau Geldermalsen

Op het internet liggen kansen. Ook voor jou! Heijtec is een online marketingbureau, gevestigd in Geldermalsen, dat je helpt om die kansen te benutten. Wij zorgen ervoor dat jouw website beter gevonden wordt waardoor je meer aanvragen ontvangt, je meer telefoontjes krijgt of meer bestellingen ontvangt. Wie wil dat nou niet? Samen bespreken wij jouw doel. Wij analyseren, optimaliseren en implementeren de beste strategie voor dit doel. Onze ervaring, kennis en specialisatie in online marketing maken dat je bij ons op het juiste adres bent. Klaar om de volgende stap te zetten? Kom langs op ons kantoor in Geldermalsen.

Waarom online marketing?

Vergroot je merkbekendheid

Bereik klanten die in jou geïnteresseerd zijn

Stuur meer bezoekers naar jouw website

Direct resultaten met online advertenties

Verhoog je conversie en omzet

Jij kunt je focussen op andere taken

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Haal meer uit je website of webshop

Onze online marketingdiensten

Bij Heijtec bieden wij diverse online marketingdiensten aan om jouw online aanwezigheid te versterken en je bedrijfsdoelstellingen te behalen. Of het nu gaat om zoekmachineoptimalisatie (SEO), adverteren via Google Ads (SEA), contentmarketing, emailmarketing of social media marketing, wij beschikken over de expertise en ervaring om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij ontwikkelen een op maat gemaakte online strategie die perfect aansluit bij de behoeften en doelen van jouw onderneming. Maak kennis met onze uitgebreide en op maat gemaakte online marketingdiensten die ontworpen zijn om jouw bedrijf te laten groeien.

Online marketing diensten Heijtec

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  online marketing campagne

  Een oplossing op maat voor jouw doelgroep

  Online marketingcampagne op maat gemaakt voor jou!

  Wij streven ernaar om een strategie te ontwikkelen die perfect aansluit op de individuele behoeften van onze klanten en hun doelgroep. Ons team van ervaren online marketeers werkt nauw samen om effectieve campagnes te creëren. Deze campagnes zijn speciaal ontworpen om de zichtbaarheid van jouw merk te vergroten, leads te genereren en meer verkoop- of informatieaanvragen te realiseren. Of je nu een klein bedrijf hebt of een groot internationaal bedrijf bent, Heijtec staat voor je klaar om je te helpen bij het ontwikkelen van een succesvolle digitale marketingstrategie die tastbare resultaten oplevert.

  Onze werkwijze
  Online marketingcampagne

  Stap 1
  Intake en analyse
  Nadat we kennis hebben gemaakt, beginnen we met een grondige analyse van het bedrijf en de markt waarin het zich bevindt. Hierbij kijken we naar de huidige online aanwezigheid en waar de kansen liggen voor groei en verbetering. Ook bekijken we de huidige staat van de website en brengen we eventuele fouten en verbeteringen in kaart. Op basis van deze analyse ontwikkelen wij een op maat gemaakte strategie die is gericht op jouw doelen.
  Stap 2
  Online marketing strategie en offerte
  Na de intake en de analyse, gaan we aan de slag met het opstellen van een strategie voor jouw online marketingcampagne. Hierbij houden wij rekenen met jouw specifieke doelen en wensen en de resultaten van onze analyse. Hierbij maken we gebruik van verschillende online marketingtechnieken, zoals bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertenties (SEA).
  Stap 3
  Starten met de campagne
  Zodra wij akkoord hebben ontvangen op de offerte, gaan onze online marketeers direct van start met de online marketingcampagne. Deze campagne omvat verschillende activiteiten om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online beter zichtbaar wordt en de juiste doelgroep bereikt wordt. Zo zal SEO ervoor zorgen dat jouw website hoger in de zoekresultaten van Google verschijnt. Dit doen we door onder andere een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Ook verbeteren we de technische aspecten van de website. Daarnaast wordt SEA ingezet om jouw bedrijf nog beter zichtbaar te maken en meer conversies te ontvangen.
  Stap 4
  Optimaliseren en onderhouden
  Na het starten van de campagne is het belangrijk om continue te blijven optimaliseren en onderhouden Alle activiteiten van de marketingcampagne worden geanalyseerd en gemonitord. Tussentijds rapporteren wij jou over de behaalde resultaten. Deze rapportages bevatten gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld het aantal website bezoekers, het conversie percentage en de gemiddelde positie in de zoekresultaten. Op deze manier blijf jij op de hoogte van de vooruitgang en kunnen eventuele doelstelling worden bijgesteld om het gewenste en beste resultaat te behalen.

  Online marketing bij jou in de buurt

  Online marketingbureau in Geldermalsen

  Geldermalsen is een sfeervolle gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. Het staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en de weelderige natuur die het omringt. De gemeente is een aantrekkelijke plek voor bedrijven om zich te vestigen. Geldermalsen biedt ook een breed scala aan recreatieve activiteiten en culturele evenementen, waardoor het een levendige gemeenschap is. Ons online marketing bureau in Geldermalsen staat klaar om lokale bedrijven te helpen hun digitale aanwezigheid te verbeteren en te groeien binnen deze welvarende gemeenschap.

  Over Geldermalsen

  Geldermalsen is centraal gelegen in Nederland, nabij de A15 en de A2 tussen Utrecht en Den Bosch. Geldermalsen is het middelpunt van het westelijke deel van de provincie Gelderland, ook wel bekend als de Tielerwaard. Op 1 januari 2021 telde Geldermalsen 10.860 inwoners. Het dorp wordt omringd door de plaatsen Meteren, Est, Wadenoijen, Buurmalsen, Tricht en Deil. Andere nabijgelegen plaatsen zijn Tiel, Buren, Beesd, Culemborg, Leerdam, Zaltbommel en Waardenburg.

  Online marketing bureau Geldermalsen
  Wat is online marketing

  Wij helpen jou om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen

  Het kan (nog) beter!

  Bij Heijtec streven we naar optimale online resultaten. Ben je al bezig met online marketing, maar behaal je niet de gewenste resultaten? Dan is het tijd voor een frisse aanpak! Wij denken graag met je mee en bepalen de beste strategieën om jouw doelstellingen te bereiken. Met een doordacht plan en betrouwbare uitvoering bouwen wij aan een sterke online merkidentiteit voor jou.

  Als online marketingbureau in Geldermalsen bieden wij gespecialiseerde ondersteuning om jouw huidige inspanningen te versterken en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij helpen jou om op het juiste moment de juiste doelgroep te bereiken. Samen met jou tillen wij jouw merk naar het volgende niveau, zodat jij meer klanten en omzet genereert.

  Zij gingen jou voor en behaalden succes

  Dit zijn onze klanten

  Save the Earth for future Generations.

  Onze klanten zijn bedrijven en organisaties van verschillende groottes en uit diverse sectoren die de waarde begrijpen van effectieve online marketing. Ze variëren van start-ups die hun eerste digitale voetafdruk willen zetten, tot gevestigde ondernemingen die hun online aanwezigheid willen optimaliseren en uitbreiden. Hieronder zie je een selectie van onze klanten:

  Wij luisteren naar jou wensen

  Waarom kiezen voor Heijtec als online marketingbureau?

  Heijtec is een betrouwbaar online marketing bureau in Geldermalsen met veel ervaring. Wij hebben diverse klanten geholpen hun doelstellingen te bereiken, of het nu gaat om verkeerd naar de website te genereren of meer leads aan te trekken. Met onze expertise weten we precies wat er nodig is om je online resultaten te verbeteren.

  We bekijken onder andere de concurrentie, klantgedrag en doelstellingen, zodat we een goede strategie opzetten die aansluit bij je situatie. Vervolgens maken we een concreet plan en gaan we voor je aan de slag met online marketing. We sturen waar nodig bij, zodat jouw doelstellingen bereikt worden. Ontdek wat Heijtec voor jou kan betekenen en neem contact met onze specialisten op. Of kom langs op ons kantoor in Geldermalsen. Wij kijken uit naar een samenwerking!

  Op maat gemaakte strategie

  Maandelijks opzegbaar

  Persoonlijk en snel contact

  Gegarandeerde resultaten

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!