085 401 9132

Meer bezoekers nodig?

Wij helpen je naar online succes!

Ben je benieuwd waar de verbeterpunten van jouw website of webshop liggen? Vraag een gratis websiteanalyse aan en ontvang een vrijblijvend advies!

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Zet bezoekers om in klanten

Hoger in Google met SEO

Zoekmachines zijn de belangrijkste verkeersbron voor je website of webshop. Je wilt dan ook zo hoog mogelijk scoren op relevante zoektermen. Met Zoekmachineoptimalisatie ook wel SEO (Search Engine Optimization) zorgen wij ervoor dat je meer koopgerichte bezoekers op je website of webshop krijgt. Onze SEO experts staan voor je klaar!

Altijd een website naar wens!

We werken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Van lokale ondernemer tot wereldspeler.
We zorgen altijd voor de beste oplossing binnen het beschikbare budget!

Van alle markten thuis

Één aanspreekpunt voor alle websitezaken

Heijtec is een online marketingbureau, waarbij meerdere specialisaties onder één dak zijn samengebracht. Naast effectieve SEO campagnes, kunnen wij je ook ondersteunen met alle andere website gerelateerde zaken.

Heijtec helpt je bij:

Online marketing

SEO (zoekmachineoptimalisatie)

SEA (Adverteren via Google Ads)

Contentcreatie

Webdesign & Development

Hosting & Domeinnaam

Grafische vormgeving

Social Media

Tevreden klanten gingen je voor

Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

Twan van Asch
Twan van Asch
Bedankt Paul-Jan, ondanks dat wij niet bij jullie hosten staan jullie altijd voor ons klaar met advies. Zeer prettig dat jullie de moeite nemen om ons te helpen over hoe wij onze hosting moeten inrichten. Wordt enorm gewaardeerd:)
Patrick van Zoeren
Patrick van Zoeren
Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!
Léon Huveneers
Léon Huveneers
Geweldige ondersteuning geeft dit bedrijf!! Echt een aanrader!
Silvana Schoenmakers
Silvana Schoenmakers
Als nieuwe klant wil ik het team van Heijtec ICT bedanken voor de snelheid en correcte behandeling. Heel tevreden over dit bedrijf! Echt een aanrader!
Ko Laponder
Ko Laponder
Heijtec heeft voor ons bedrijf Vondel tuinmeubelen een nieuwe website ontwikkeld. Ze hebben onze website ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de service. Altijd bereikbaar en lossen problemen snel op.
Hans van Arnhem
Hans van Arnhem
De nieuwe bedrijfs website door Heijtec ICT laten bouwen. Snel, accuraat en vooral goed uitgevoerd. Blij met onze nieuwe website en zeer tevreden met de diensten van Heijtec ICT.
Herman De gram
Herman De gram
Wij hebben nu weer een hele mooie website . Luisteren goed naar wat je wilt en denken mee ik zeg top
Betuws Schoorsteenveegbedrijf
Betuws Schoorsteenveegbedrijf
Heijtec heeft meerdere website voor ons opgezet, hier zijn wij zeer tevreden over. Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je een top website hebt.
Happy Amsterdam
Happy Amsterdam
Wij hebben nu verschillende websites laten maken bij Heijtec en dit bevalt uitstekend. Het gaat snel en ik moet weinig aanpassen, er wordt dus goed geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de goede service! - Mirton Vastgoed - (en partners)
Mitchell Mekkes
Mitchell Mekkes
Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren de website en alles hier omheen van onze onderneming. Wij kennen dit bedrijf dan ook als erg flexibel en zeer creatief.Ook zijn ze goed op de hoogte van de eisen en veranderingen in de wet.Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project word besteed dan ook aan ieder aanraden. --Bouwbedrijf Mekkes--

Bakkie doen?

Plan een vrijblijvende kennismaking in op onze vestiging in Utrecht of Geldermalsen.

Utrecht
Van Deventerlaan 31
3528 AG Utrecht
Deze Heijtec locatie is gevestigd op bedrijventerrein Papendorp in Utrecht. Ook wel de dotcompolder of het Silicon Valley van de lage landen genoemd.
Geldermalsen
Gerdina’s Hof 7
4191 MX Geldermalsen
In Geldermalsen bevind zich het hart van Heijtec. Deze Heijtec vestiging vind je tussen de appels en peren van de Betuwe.

Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!