085 401 9132

Online marketing voor hotels

Wil jij jouw hotel naar een hoger niveau tillen? Wil jij de naamsbekendheid van je hotel vergroten, je merk op de kaart zetten en meer hotelboekingen ontvangen? Of je nu een boutique hotel, een luxe resort of een gezellige B&B runt, we hebben de perfecte online marketingstrategieën om je bedrijf te laten groeien. Laten we samen jouw hotel naar de top van de digitale wereld brengen! Samen met jou stellen wij doelen op en ontwikkelen wij de meest effectieve strategie om deze doelen te bereiken. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten?

Waarom online marketing?

Vergroot je bereik

Communiceer met klanten

Klantloyaliteit opbouwen

Ontvang direct meer boekingen

Merkidentiteit versterken

Omzet vergroten

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Schuif aan bij Heijtec voor marketing die net zo smaakvol is als jouw menu

Hotel online marketing

Online marketing is van cruciaal belang in de huidige snel veranderende digitale wereld, met name voor hotels. Dit is hét kanaal om je kamers te vullen en de zichtbaarheid van je hotel te vergroten. Bij Heijtec begrijpen we dat elk hotel uniek is. Daarom bieden we aangepaste online marketingdiensten aan die specifiek zijn ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Denk aan zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaalde advertenties (SEA), social media marketing, content marketing en meer. Ons doel is om je te helpen je doelgroep te bereiken en te overtuigen, zodat je jouw boekingen en omzet kunt maximaliseren. Bereid je voor op een toestroom van nieuwe gasten, want samen zetten we jouw hotel op de digitale kaart!

online marketing hotels

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Jouw succes is ons succes

  Online marketing voor de hotel- en reisbranche

  De hotel- en reisbranche is een competitieve sector waarin online zichtbaarheid en reputatie cruciaal zijn. Online marketing voor de hotel- en reisbranche is meer dan alleen een mooie website hebben. Het gaat om het aantrekken en behouden van gasten via diverse online kanalen. Bij Heijtec, maken we gebruik van datagestuurde strategieën en creatieve oplossingen om jouw aanwezigheid in de online ruimte te maximaliseren. Onze belofte aan jou: meer online boekingen, grotere naamsbekendheid, en een vaste klantenkring die graag terugkomt.

  Online marketing voor de hotel- en reisbranche
  Online marketing voor alle soorten hotels

  Bereik de juiste mensen op het juiste moment

  Online marketing voor alle soorten hotels

  Het maakt niet uit wat voor soort hotel je runt, online marketing is een essentiële tool voor succes. Of je nu eigenaar bent van een charmante herberg in een afgelegen dorp, een trendy boutique hotel, een luxe 5-sterrenresort aan het strand of een uitgebreide conferentie hotelketen, online marketing kan je helpen jouw unieke verhaal te vertellen en de juiste klanten aan te trekken. Bij Heijtec hebben we ervaring in het werken met allerlei soorten hotels en we begrijpen dat ieder hotel een eigen benadering nodig heeft. We zijn er om je te helpen je online aanwezigheid te optimaliseren en je bereik te vergroten, ongeacht de grootte of stijl van jouw hotel. Samen laten we jouw hotel stralen in de digitale wereld!

  Zij gingen jou voor en behaalden succes

  Dit zijn onze klanten

  Onze klanten zijn bedrijven en organisaties van verschillende groottes en uit diverse sectoren die de waarde begrijpen van effectieve online marketing. Ze variëren van start-ups die hun eerste digitale voetafdruk willen zetten, tot gevestigde ondernemingen die hun online aanwezigheid willen optimaliseren en uitbreiden. Hieronder zie je een selectie van onze klanten:

  online marketing campagne

  Een oplossing op maat voor de juiste doelgroep

  Online marketingcampagne op maat voor jou hotel!

  Geen enkel hotel is hetzelfde, dus waarom zou hun online marketingstrategie dat wel zijn? Wij bieden een op maat gemaakte online marketingcampagne die specifiek is afgestemd op de behoeften en doelstellingen van jouw hotel . Van het creëren van smakelijke inhoud voor sociale media tot het optimaliseren van je website voor lokale zoekopdrachten, we ontwikkelen een unieke aanpak die past bij het karakter en de stijl van jouw hotel. Dit betekent meer online zichtbaarheid, meer bezoekers en, uiteindelijk, meer boekingen. Laat je hotel vandaag nog opvallen in de digitale menigte met een op maat gemaakte online marketingcampagne van Heijtec.

  Onze werkwijze
  Online marketingcampagne

  Stap 1
  Intake en analyse
  Nadat we kennis hebben gemaakt, beginnen we met een grondige analyse van het hotel en de markt waarin het zich bevindt. Hierbij kijken we naar de huidige online aanwezigheid en waar de kansen liggen voor groei en verbetering. Ook bekijken we de huidige staat van de website en brengen we eventuele fouten en verbeteringen in kaart. Op basis van deze analyse ontwikkelen wij een op maat gemaakte strategie die is gericht op jouw doelen.
  Stap 2
  Online marketing strategie en offerte
  Na de intake en de analyse, gaan we aan de slag met het opstellen van een strategie voor jouw online marketingcampagne. Hierbij houden wij rekenen met jouw specifieke doelen en wensen en de resultaten van onze analyse. Hierbij maken we gebruik van verschillende online marketingtechnieken, zoals bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertenties (SEA).
  Stap 3
  Starten met de campagne
  Zodra wij akkoord hebben ontvangen op de offerte, gaan onze online marketeers direct van start met de online marketingcampagne. Deze campagne omvat verschillende activiteiten om ervoor te zorgen dat jouw hotel online beter zichtbaar wordt en de juiste doelgroep bereikt wordt. Zo zal SEO ervoor zorgen dat jouw website hoger in de zoekresultaten van Google verschijnt. Dit doen we door onder andere een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Ook verbeteren we de technische aspecten van de website. Daarnaast wordt SEA ingezet om jouw bedrijf nog beter zichtbaar te maken en meer conversies te ontvangen.
  Stap 4
  Optimaliseren en onderhouden
  Na het starten van de campagne is het belangrijk om continue te blijven optimaliseren en onderhouden Alle activiteiten van de marketingcampagne worden geanalyseerd en gemonitord. Tussentijds rapporteren wij jou over de behaalde resultaten. Deze rapportages bevatten gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld het aantal website bezoekers, het conversie percentage en de gemiddelde positie in de zoekresultaten. Op deze manier blijf jij op de hoogte van de vooruitgang en kunnen eventuele doelstelling worden bijgesteld om het gewenste en beste resultaat te behalen.

  Nieuwsgierig geworden?

  Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

  085 401 9132

   Wij luisteren naar jou wensen

   Waarom kiezen voor Heijtec als online marketingbureau?

   Heijtec is een betrouwbaar online marketing bureau in Geldermalsen met veel ervaring. Wij hebben diverse klanten geholpen hun doelstellingen te bereiken, of het nu gaat om verkeer naar de website te genereren of meer reserveringen te ontvangen. Met onze expertise weten we precies wat er nodig is om je online resultaten te verbeteren.

   We bekijken onder andere de concurrentie, klantgedrag en doelstellingen, zodat we een goede strategie opzetten die aansluit bij je situatie. Vervolgens maken we een concreet plan en gaan we voor je aan de slag met online marketing. We sturen waar nodig bij, zodat jouw doelstellingen bereikt worden. Ontdek wat Heijtec voor jou kan betekenen en neem contact met onze specialisten op. Wij kijken uit naar een samenwerking!

   Op maat gemaakte strategie

   Maandelijks opzegbaar

   Persoonlijk en snel contact

   Gegarandeerde resultaten

   Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

   Neem vrijblijvend contact met ons op!