085 401 9132

Website laten maken voor een bouwbedrijf, aannemer, installatiebedrijf, timmerman, etc

Wil je een professionele website laten maken voor jouw bouwbedrijf? Dat kan bij Heijtec. Wij helpen vakmannen aan een unieke, maar betaalbare website. Wij zorgen ervoor dat je goed gevonden wordt in Google en dat je website voldoet aan de huidige wetgeving.

Onze websites zijn

Goed vindbaar in Google

Professioneel en overzichtelijk

Eenvoudig te beheren en uit te breiden

AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving

Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten

Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Een website laten maken voor bouwbedrijven

Bouwbedrijf website laten maken

Een website met conversies als doel

Doelgericht webdesign voor de bouwsector

Groeien met je bouwbedrijf? Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Voor zowel grote bouwbedrijven, aannemers, timmermannen, installatiebedrijven, bouwvakkers en ZZP’ers. Naast een duidelijk overzicht van je diensten, zorgen we ervoor dat bezoekers eenvoudig contact met je op kunnen nemen. Op websites van bouwbedrijven plaatsen we doorgaans het volgende:

Homepagina

Dienstenpagina

Projecten en/of fotoalbum

Offerteaanvraag formulier

Over ons pagina

Contactpagina

Heb jij specifieke wensen? Geen enkel probleem! Als gediplomeerde webdesigners kunnen we vrijwel alles maken. Wij nemen jouw wensen dan ook graag mee in ons design. Klaar om te bouwen? Wij ook!

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  een complete en unieke website voor jou bouwbedrijf

  Wij bouwen jouw website binnen no-time

  Wil jij snel een professionele website voor je bouwbedrijf laten bouwen? Onze ervaren webdesigners helpen je graag verder! Heijtec is een full-service online marketingbureau en gespecialiseerd in het maken van websites voor bouwbedrijven. Ons team aan ervaren webdesigners kan een origineel ontwerp maken die aan al jouw eisen voldoet. Bovendien zijn onze websites zeer conversiegericht, wat betekent dat we ervoor zorgen dat bezoekers worden omgezet in klanten.

  Wist je dat we ook kunnen helpen met de huisstijl van je bedrijf? Als je nog geen huisstijl hebt, kunnen we een passend ontwerp maken dat past bij jouw bedrijfsidentiteit. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst.

  Website bouwen bouwbedrijven

  Tevreden klanten gingen je voor

  Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

  Twan van Asch
  Twan van Asch
  Bedankt Paul-Jan, ondanks dat wij niet bij jullie hosten staan jullie altijd voor ons klaar met advies. Zeer prettig dat jullie de moeite nemen om ons te helpen over hoe wij onze hosting moeten inrichten. Wordt enorm gewaardeerd:)
  Patrick van Zoeren
  Patrick van Zoeren
  Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!
  Léon Huveneers
  Léon Huveneers
  Geweldige ondersteuning geeft dit bedrijf!! Echt een aanrader!
  Silvana Schoenmakers
  Silvana Schoenmakers
  Als nieuwe klant wil ik het team van Heijtec ICT bedanken voor de snelheid en correcte behandeling. Heel tevreden over dit bedrijf! Echt een aanrader!
  Ko Laponder
  Ko Laponder
  Heijtec heeft voor ons bedrijf Vondel tuinmeubelen een nieuwe website ontwikkeld. Ze hebben onze website ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de service. Altijd bereikbaar en lossen problemen snel op.
  Hans van Arnhem
  Hans van Arnhem
  De nieuwe bedrijfs website door Heijtec ICT laten bouwen. Snel, accuraat en vooral goed uitgevoerd. Blij met onze nieuwe website en zeer tevreden met de diensten van Heijtec ICT.
  Herman De gram
  Herman De gram
  Wij hebben nu weer een hele mooie website . Luisteren goed naar wat je wilt en denken mee ik zeg top
  Betuws Schoorsteenveegbedrijf
  Betuws Schoorsteenveegbedrijf
  Heijtec heeft meerdere website voor ons opgezet, hier zijn wij zeer tevreden over. Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je een top website hebt.
  Happy Amsterdam
  Happy Amsterdam
  Wij hebben nu verschillende websites laten maken bij Heijtec en dit bevalt uitstekend. Het gaat snel en ik moet weinig aanpassen, er wordt dus goed geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de goede service! - Mirton Vastgoed - (en partners)
  Mitchell Mekkes
  Mitchell Mekkes
  Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren de website en alles hier omheen van onze onderneming. Wij kennen dit bedrijf dan ook als erg flexibel en zeer creatief.Ook zijn ze goed op de hoogte van de eisen en veranderingen in de wet.Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project word besteed dan ook aan ieder aanraden. --Bouwbedrijf Mekkes--

  Een goed begin is het halve werk

  Meer bezoekers, meer klanten

  Een goede positie in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

  Project afgerond? Zet het eenvoudig op je website

  Onze websites worden standaard afgeleverd met een Content Management System (CMS). Hiermee pas je zelf eenvoudig de website aan. Geen behoefte aan werkzaamheden achter de computer na een lange werkdag? Ook voor aanpassingen aan je website, zoals het plaatsen van een vakantiemelding of een afgerond project, staan wij voor je klaar. Goed gereedschap is het halve werk.

  bouwbedrijf webdesign
  Domeinnaam & Hosting
  Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing in jouw situatie. Van voordelige webhosting tot uitgebreide hosting op maat voor websites met veel bezoekers.
  Veilig & Betrouwbaar
  De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

  Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

  Neem vrijblijvend contact met ons op!