085 401 9132

Autobedrijf website laten maken

Wil je een professionele website laten maken voor jouw autobedrijf? Heijtec is dé webdesigner voor de autobranche. Uiteraard bieden we je daarbij een maatwerk totaaloplossing voor een scherpe prijs. Door onze ruime ervaring in de autobranche weten we exact waar een website voor autobedrijven aan moet voldoen. Overzichtelijk, effectief en geoptimaliseerd voor zoekmachines zijn daarbij belangrijke kenmerken. Je wilt immers dat jouw producten en diensten de doelgroep op effectieve wijze bereiken. Webdesign voor de autobranche laat je dan ook met een gerust hart over aan de specialisten van Heijtec.

Onze websites zijn

Goed vindbaar in Google

Professioneel en klantvriendelijk

Eenvoudig te beheren en aanpassen

AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving

Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten

Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud

0 jaar
toonaangevend in de internetbranche
0+
prachtige projecten met tevreden opdrachtgevers
0%
beoordeelt ons als uitstekend!
0
verschillende disciplines onder één dak

Een automotive website laten maken

Auto modules & koppelingen

Ons team van ervaren webontwikkelaars heeft de kennis en expertise om op maat gemaakte websites te maken die passen bij de behoeften van jouw, je bedrijf en bij de doelgroep. Daarnaast kunnen wij ook verschillende modules toepassen om de functionaliteit van de website te verbeteren.

Voorraadmodule

Laat bezoekers de real-time voorraad zien van jouw bedrijf. Snel en gemakkelijk inventaris beheren.
Blijf relevant en actueel
Inclusief filters
Efficiënt voorraad beheren
Professionele uitstraling

Taxatiemodule

Laat jouw klanten snel en gemakkelijk hun auto online taxeren.
Inzicht in de waarde
Onderscheiden van de concurrenten
Stimuleer de verkoop
Biedt de beste service

RDW koppeling

Verwerk en verifieer online voertuigregistraties en -keuringen
Verbinding met RDW systeem
Bespaar tijd en geld
Nauwkeurige gegevens
Beveiligde gevoelige informatie

Leasemodule

Toon het leaseaanbod en laat bezoekers direct de leaseprijs berekenen.
Bespaar tijd en kosten
Hoge conversie
Betere gebruikerservaring
Aanpassen aan huisstijl

Showroommodule

Presenteer je auto’s online via een geavanceerd 360°C platform om conversie te verhogen.
Een volledig overzicht
Verhoogd conversie
Video’s en 360°C afbeeldingen
Koppelen met voertuigmanagementsystemen

Offerte module

Laat jouw klanten snel en gemakkelijk een online offerte aanvragen.
Snelle communicatie
Gepersonaliseerde benadering
Nauwkeurig en relevant
Gebruiksvriendelijk

Afspraak inplannen

Laat jouw klanten snel en gemakkelijk een zelf een online afspraak inplannen
Zelfstandig afspraak inplannen
Efficiënt en effectief
Laagdrempelig
Trek meer klanten aan

Review module

Reviews zijn belangrijk en verhoogd het vertrouwen van potentiële klanten.
Overzichtelijk en duidelijk
Vergoot geloofwaardigheid
Krijg inzichten in de wensen van de klanten
Vergoot klanttevredenheid

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

085 401 9132

  Geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel

  Resultaatgerichte websites voor de autobranche

  Binnen Heijtec weten wij als geen ander dat jij je moet kunnen onderscheiden van de concurrentie. Dat geldt zeker in de autobranche. De concurrentie in de autobranche is sterk, indruk maken met een professionele website is erg belangrijk. Daarbij maakt het niet uit of jouw autobedrijf zich richt op autoverhuur, autolease, chiptuning, verkoop van occasions of als autogarage specifiek richt op reparatie. Bij Heijtec wordt webdesign doeltreffend en effectief ingezet. Onze ontwerpen zorgen ervoor dat de website altijd aan jouw wensen en het verwachtingspatroon van de bezoekers voldoet. Dit kan een overzichtelijke website of een uitgebreid online reserveringssysteem zijn. Geef gas en laat de concurrenten achter je. Waar wacht jij nog op?

  Resultaatgerechte website voor de autobranche
  Snelle website laten maken automotive

  Een website met conversies als doel

  Slim wegrijden met een razendsnelle website

  Een snelle website is van groot belang omdat het invloed heeft op de gebruikerservaring van jouw klanten. Er is bewezen dat bij een laadtijd van meer dan 3 seconden, bezoekers snel geneigd zijn om de website te verlaten en op zoek te gaan naar andere opties. Dit zorgt dus voor minder aanvragen en een hoge bounce rate. Bovendien heeft het een slechte invloed op de vindbaarheid in Google. In de autobranche is dit vaak nog belangrijker. Bezoekers willen snel relevante informatie vinden en gemakkelijk door jouw website navigeren om de informatie te vinden die zij zoeken.

  Bij Heijtec begrijpen wij het belang van een snelle website en ontwerpen wij onze websites met snelheid en efficiency in gedachten. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en onze expertise in webdesign, kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website snel en responsief is, waardoor de gebruikerservaring van je klanten wordt verbeterd en jij meer conversies en omzet genereert.

  Tevreden klanten gingen je voor

  Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

  Twan van Asch
  Twan van Asch
  Bedankt Paul-Jan, ondanks dat wij niet bij jullie hosten staan jullie altijd voor ons klaar met advies. Zeer prettig dat jullie de moeite nemen om ons te helpen over hoe wij onze hosting moeten inrichten. Wordt enorm gewaardeerd:)
  Patrick van Zoeren
  Patrick van Zoeren
  Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!
  Léon Huveneers
  Léon Huveneers
  Geweldige ondersteuning geeft dit bedrijf!! Echt een aanrader!
  Silvana Schoenmakers
  Silvana Schoenmakers
  Als nieuwe klant wil ik het team van Heijtec ICT bedanken voor de snelheid en correcte behandeling. Heel tevreden over dit bedrijf! Echt een aanrader!
  Ko Laponder
  Ko Laponder
  Heijtec heeft voor ons bedrijf Vondel tuinmeubelen een nieuwe website ontwikkeld. Ze hebben onze website ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de service. Altijd bereikbaar en lossen problemen snel op.
  Hans van Arnhem
  Hans van Arnhem
  De nieuwe bedrijfs website door Heijtec ICT laten bouwen. Snel, accuraat en vooral goed uitgevoerd. Blij met onze nieuwe website en zeer tevreden met de diensten van Heijtec ICT.
  Herman De gram
  Herman De gram
  Wij hebben nu weer een hele mooie website . Luisteren goed naar wat je wilt en denken mee ik zeg top
  Betuws Schoorsteenveegbedrijf
  Betuws Schoorsteenveegbedrijf
  Heijtec heeft meerdere website voor ons opgezet, hier zijn wij zeer tevreden over. Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je een top website hebt.
  Happy Amsterdam
  Happy Amsterdam
  Wij hebben nu verschillende websites laten maken bij Heijtec en dit bevalt uitstekend. Het gaat snel en ik moet weinig aanpassen, er wordt dus goed geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de goede service! - Mirton Vastgoed - (en partners)
  Mitchell Mekkes
  Mitchell Mekkes
  Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren de website en alles hier omheen van onze onderneming. Wij kennen dit bedrijf dan ook als erg flexibel en zeer creatief.Ook zijn ze goed op de hoogte van de eisen en veranderingen in de wet.Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project word besteed dan ook aan ieder aanraden. --Bouwbedrijf Mekkes--

  Alles onder één dak bij Heijtec

  Online partner voor autobedrijven

  Bij Heijtec bieden wij autobedrijven altijd een all-in-one service. Naast een effectieve website, voorzien wij je dus ook graag van een passende domeinnaam en de benodigde hosting. Uiteraard volledig afgestemd op de behoefte van jouw website. Daarnaast leveren we elke website af met HTTPS en een SSL certificaat. Ook de implementatie van andere beveiligingsmogelijkheden kun je met een gerust hart overlaten aan onze webdesigners.

  Zo kun je jouw websitebezoekers voorzien van uitstekende online privacy en optimale veiligheid. Voor een zoekmachinevriendelijke website voor autobedrijven staat ons team graag voor je klaar. We zorgen voor een maatwerk webdesign, online vindbaarheid én veiligheid. Met een webdesign van Heijtec krijgt jouw autobedrijf de aandacht die het verdiend. Van de ronkende motoren tot de geur van verse banden, wij brengen de ervaring van jouw showroom online!

  Online partner voor autobedrijven
  onderhoud website autobedrijf

  Wij zorgen voor jouw website

  Onderhoud van jouw automotive website

  Net als auto’s hebben websites continu onderhoud nodig om soepel te blijven draaien. Onze onderhoudsdiensten zijn als de olie en het filter van uw website, waardoor deze soepel blijft functioneren en beschermd blijft tegen slijtage. Wij zijn als de monteur die de motor van jouw website afstelt, zodat deze op volle kracht kan presteren en jouw bedrijf vooruit kan brengen. Kies voor ons onderhoud, en ervaar het verschil tussen een snelle sportwagen en een sputterende oldtimer.

  Ook na de oplevering van de website kun je rekenen op onze diensten. Als autobedrijf wil je kostbare tijd immers liever besteden aan zaken waar je echt goed in bent. Wanneer je bij ons een website laat maken, ondersteunen wij je met de nazorg die je nodig hebt.

  Nieuwsgierig geworden?

  Laten we kennis maken! De koffie staat voor je klaar.

  085 401 9132

   Een website met conversies als doel

   Meer bezoekers, meer klanten

   Voor autobedrijven die willen groeien, is zoekmachineoptimalisatie van groot belang. Om dit te kunnen realiseren is een goede vindbaarheid binnen Google essentieel. Een website voor autobedrijven van Heijtec voldoet dan ook altijd aan de eisen die de zoekmachine stelt. Dat betekent dat jouw autobedrijf website ook voldoet aan de laatste privacywetgeving.

   Als je een website wil laten maken voor de automotive, laat je liever niets aan het toeval over. Dat is precies de reden waarom je kiest voor de expertise van onze ervaren webdesigners. Ze voorzien je graag van een maatwerk webdesign waarmee we bezoekers omzetten in klanten. Hierbij kun je niet alleen op ons rekenen tijdens de bouw van jouw website, maar staan we ook voor je klaar na de lancering met websiteonderhoud en online marketing.

   Een nieuwe website laten maken voor auto bedrijven

   Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

   Neem vrijblijvend contact met ons op!