085 401 9132

Wat is Billink? Achteraf betalen aanbieden zonder risico

Home » Wat is Billink? Achteraf betalen aanbieden zonder risico

Billink is dé betaaloplossing als je achteraf betalen wilt aanbieden in jouw webshop. Als Nederlandse partij verzorgt Billink voor bijna 3.000 opdrachtgevers een risicoloze achteraf betaalmethode aan. Daarnaast maken meer dan 11 miljoen consumenten en ondernemingen gebruik van de achteraf betalingsmogelijkheden van Billink. Webshops kunnen met het aanbieden van deze achteraf betaaldienst rekenen op een positieve klantervaring en zien daardoor de conversie en de omzet toenemen. Daarnaast zijn de diensten van Billink beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

  • Garandeerde uitbetaling
  • Vanaf € 0,49 per transactie
  • Geen abonnementskosten of start-up fee
  • Maandelijks opzegbaar
  • Zorgeloze afhandeling
  • Binnen 24 uur live

Het tarief voor achteraf betalen heeft een vanaf prijs van 0,49 eurocent per transactie. Daarvoor garandeert Billink een kredietcheck, debiteurenbeheer, incasso en facturatie. Ook ben je verzekerd van een gegarandeerde uitbetaling en worden gelden in bijna elke gewenste betalingstermijn uitbetaald. Daarnaast is Billink eenvoudig te integreren in vrijwel elk platform en kun je binnen 24-uur beschikken over de achteraf betaalmethode. Billink hanteert geen jaarcontract of vast abonnement. Er worden geen vaste maandkosten in rekening gebracht en de dienst is maandelijks opzegbaar.

Omzet verhogen met Billink achteraf betaalmethode. Hoe?

Een webshop met een achteraf betalen mogelijkheid geniet bij steeds meer consumenten de voorkeur. Dit heeft een aantal oorzaken. In de eerste plaats betaald de consument liever nadat het product ontvangen is. Deze kan op zijn beurt in alle rust worden beoordeeld op geschiktheid en kwaliteit. Daarnaast zorgt achteraf betalen met Billink ook voor gemak. Op het moment dat er geen reader of bankgegevens bij de hand zijn kan er toch veilig besteld worden. Dit geldt ook voor klanten die minder goede ervaringen hebben met vooruit betalen. Of voor mensen die bij retournering van het product niet willen wachten tot het aankoopbedrag wordt teruggestort.

Op deze manier verander je potentiële klanten in echte consumenten. Door de bezoekers van jouw webshop deze betalingsmethode aan te bieden zullen ze door de goede ervaring van voorheen sneller terugkeren voor een nieuwe aankoop. Daarnaast is het een feit dat de zoekopdracht “bestellen en achteraf betalen” behoorlijk wat hits geeft in de zoekmachines. De vraag naar deze betalingsmethode verklaart dan ook dat omzet verhogen met Billink een vaststaand feit is. Daarnaast draagt het bij aan een prima klantervaring waardoor het vertrouwen in je webshop toeneemt.

De voordelen van achteraf betalen met Billink

Billink achteraf betalen neemt jou als ondernemer alle zorg uit handen. Je kunt risicoloos verkopen terwijl deze betaaloplossing zorg draagt voor het gehele proces. Van kredietcheck tot aan de uiteindelijke incasso. Daarnaast kun je profiteren van een gegarandeerde uitbetaling terwijl Billink binnen twee weken incasseert bij de consument. Ook de eventuele geschillen die daaruit voortkomen worden op correcte wijze afgehandeld. Het enige wat je hoeft te doen is zorg dragen voor de verzending van het bestelde product.

Eenvoudig activeren, zonder risico

Deze achteraf betaalmethode is eenvoudig te implementeren in vrijwel elke soort webshop. Zoals bijvoorbeeld WooCommerce, Magento, Lightspeed, Opencart en CCVshop. De implementatie gebeurt aan de hand van een plug-in of een API. Deze kant en klare oplossing vereist geen ingewikkelde handelingen. Na aanmelding bij Billink achteraf betalen staat de koppeling binnen 24-uur gebruiksklaar op jouw webshop. Bezoekers kunnen dus direct gebruik maken van deze achteraf betaalmethode. Daarmee voorzie je jouw doelgroep van een prima service, terwijl je daar als ondernemer geen onnodig risico voor hoeft te lopen. Billink neemt tevens het betaalrisico voor zijn rekening.

Achteraf betalen met Billink is beschikbaar voor de zakelijke en particuliere markt. Waar het doel voor de particuliere consument zich vooral richt op het verbeteren van de klantervaring, is achteraf betalen voor de zakelijke markt vrijwel altijd must. Met deze betaalmethode spreek je beide doelgroepen aan en kun je ook nog eens profiteren van een aantal fijne voordelen. Het verhogen van de conversie en omzet met achteraf betalen is dan ook vrijwel altijd direct meetbaar én zichtbaar. Benieuwd hoe andere klanten van Billink de organisatie beoordelen? Bekijk de reviews op Kiyoh.

Hulp of advies nodig?

Wil je betalingen ontvangen via achteraf betalen of een andere betaalmethode zoals iDEAL? Heb je advies nodig? Of zou je hulp kunnen gebruiken bij de integratie van een internetkassa? Heijtec helpt ondernemers sinds 2011 naar succes op het internet. Stuur ons een bericht via de contactpagina of bel ons op 085 401 9132.

Even sparren? De koffie staat voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!